Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Šebetov - objednávka triček  

1. 1. Šebetov - objednávka triček

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chtěli bychom se zeptat, zda by byl zájem o srazová trička z Šebetova. Podrobnosti jsme zatím nezjišťovali, jde nám zatím o průzkum, zda by byl zájem. V případě, že bude zájem, tak hned v týdnu ověříme výrobu (ceny, termín) a připravíme závazné objednávky. :super

[upravil dne 22/5/2008 jiri.wolf]

Odesláno

Tričko bych chtěl, jen by to chtělo větší velikosti, ono třeba XL který bylo na Seči mi bylo malý, asi je to asi jak od kteryho vyrobce, ale chtělo by to pár větších kousků.;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

a nejen ty.. ja mam treba ze Sece taky XXL..:D

Žlutý nebyli XXL, nebo jo?? Pokud jo tak jsem je ani nestihnul zahlídnout, modrý mám XXL a je mi tak tak;)
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Větší kousky jsou určitě potřeba, postavy členů Medvěd, Garfield, Radek Hurvajz si to prostě žádají

Zapoměl jsi ještě na syna (Pe.Tr):D:D:D Jo a už mě píšeš se Z, Hurááá:mrk:D:D:D

[upravil dne 18/5/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Žlutý nebyli XXL, nebo jo?? Pokud jo tak jsem je ani nestihnul zahlídnout, modrý mám XXL a je mi tak tak;)

jj, zluty byly i XXL(nevim kolik).. koupil jsem ho od Doda kdyz uz mel tak dobrou pulku zlutejch prodanou, takze tam chvilu lezely.. :)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Větší kousky jsou určitě potřeba, postavy členů Medvěd, Garfield, Radek Hurvajz si to prostě žádají

Zapoměl jsi ještě na syna (Pe.Tr):D:D:D Jo a už mě píšeš se Z, Hurááá:mrk:D:D:D

[upravil dne 18/5/08 Radek Hurvajz]

ja to nosim k bokovkam , in je ted mit pupík venku:super:roker:roker:roker:roker

Odesláno

O tričko mám taky zájem,že bych konečně taky nějaký měl :)

A co se týká velikosti tak prosím XL.

[upravil dne 19/5/2008 John]

Odesláno

Taky bych měl zájem o tričko velikost xl ale má to jeden háček nemužu jet na šebetov protože jedu na dovču ale možná bych se stavil v sobotu na chvýli mam to při cestě zpozdravem dzana.m:(

Odesláno

Já si myslím, že by trika ze srazů mohly být i zajímavým sběratelským materiálem

a co s nima bude clovek delat?

teda asi tak: klubova tricka nosim na srazu, jinde mi to prijde skoda a navic by mi, kvuli zajimave zvolenemu potisku koukali porad vsichni na prsa. Takze pokud prekroci mnozstvi tricek srazove unositelnou mez, je to pro me vec, ktera mi bude lezet ve skrini, na coz opravdu kapacity bytu nestaci....takze rozhodne tricku z kazdeho srazu nefandim(coz neznamena, ze jsem proti vsem) Jen byly tricka ted na Seci, tak bych dala zase trosku pauzu....

Odesláno

Já taky hlasovala, že trička nechci. Bohužel klasické tričko využiji tak na sraze a nebo na spaní, jinak ne. Leda, že by se vyrobili nějaké speciální dámské (uplé, či s výstřihem :D ).

Odesláno

no sbirat treba srazove samolepky nebo vlajecky, to beru, ale trika asi neee. viz prispevek Vendulky :)

Vlastne i to ze Sece jsem si bral spis proto, ze jsem byl za organizatora, jinak mam jeste porad to z ochozu a to jiste chvili vydrzi.

To ale neni nic proti trikum ze srazu, vzhledem k tomu jak se po nich na Seci zaprasilo myslim, ze se urcite treba padesat kousku jeste hodi. A kdyby na nem treba byl i nick, to by mozna zlakalo i me, jako rezerva az to z Ochozi bude prilis oprane :)

Odesláno

alusko, kdyz uz by se delala tricka, rekla bych, ze by nemel byt takovy priblem mit i damska - kdyz uz se stejne delaji ruzne velikosti.....rekla bych, ze nicky sou mnohem vic starosti :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...