Marcel505 Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Vzal jsem MichalaTalbota za slovo: Citovat
MichalTalbot Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Že by zase 309? Výřezy na světla jsou docela veliký a jsou tam i kapsy na blikry, takže možný to je. Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Řekl bych 205, možná 309, ale spíš 205. Citovat
Driver Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Marceli to už přeháníš, za chvíli nám sem dáš fotku z hutí jak tahají z pece rožhavený ingot a budeš chtít vědět co to je za typ a jestli je to starý nebo nový model :D Citovat
Marcel505 Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Driver Marceli to už přeháníš, za chvíli nám sem dáš fotku z hutí jak tahají z pece rožhavený ingot a budeš chtít vědět co to je za typ a jestli je to starý nebo nový model :D MichalTalbot si přál něco těžšího... Citovat
MichalTalbot Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Driver Marceli to už přeháníš, za chvíli nám sem dáš fotku z hutí jak tahají z pece rožhavený ingot a budeš chtít vědět co to je za typ a jestli je to starý nebo nový model :D No počkej, to by bylo jednoduchý - podle typu pece a účesu hutníka bys mohl určit časovej interval a podle toho přibližně typ. Dokud tady nebude jen obrázek kusu železný rudy, tak je to furt jednoduchý :D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Driver Marceli to už přeháníš, za chvíli nám sem dáš fotku z hutí jak tahají z pece rožhavený ingot a budeš chtít vědět co to je za typ a jestli je to starý nebo nový model :D No počkej, to by bylo jednoduchý - podle typu pece a účesu hutníka bys mohl určit časovej interval a podle toho přibližně typ. Dokud tady nebude jen obrázek kusu železný rudy, tak je to furt jednoduchý :D:D A jestli měl hutník motýlka tak to byla určitě 604 nebo 605... Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Driver Marceli to už přeháníš, za chvíli nám sem dáš fotku z hutí jak tahají z pece rožhavený ingot a budeš chtít vědět co to je za typ a jestli je to starý nebo nový model :D No počkej, to by bylo jednoduchý - podle typu pece a účesu hutníka bys mohl určit časovej interval a podle toho přibližně typ. Dokud tady nebude jen obrázek kusu železný rudy, tak je to furt jednoduchý :D:D ja bych sem dal fotku dolu na zeleznou rudu Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Tak Marceli, co je to zač? 309 nebo 205, sám si nejsem jistej. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 To tam je nejaky pežot, mne to pripadá akoby robot flexkou rezal kus plechu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne To tam je nejaky pežot, mne to pripadá akoby robot flexkou rezal kus plechu Já myslel že jsou to obrázky z montážní linky, a on si Marcel pořídil demontážní linku i s řezacíma robotama:D:D:D:D By mě zajímalo co mu zbude z vozovýho parku až se ti Roboti naštvou a zorganizují povstání robotů:D:D:D Citovat
John Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Uff za chvili fakt ani radši nebudu typovat... ale myslím že by to mohla být 205 Tak už nám to Marceli řekni co je to :roll Citovat
Marcel505 Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: AnotherOne To tam je nejaky pežot, mne to pripadá akoby robot flexkou rezal kus plechu Já myslel že jsou to obrázky z montážní linky, a on si Marcel pořídil demontážní linku i s řezacíma robotama:D:D:D:D By mě zajímalo co mu zbude z vozovýho parku až se ti Roboti naštvou a zorganizují povstání robotů:D:D:D Myslíš že by se to mohlo stát? Jako beru je u huby, málo platím a nutím je makat přesčasy... Tak snad je tímto dostatečně unavím. Původně zaslal: John Uff za chvili fakt ani radši nebudu typovat... ale myslím že by to mohla být 205 Tak už nám to Marceli řekni co je to :roll Je to 309, na 205 je to moc velký. [upravil dne 20/5/2008 Marcel505] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.