mifa Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Prosím napište jak je uchycená venkovní lišta na dveřích,ktrerá je asi v půlce dveří?Mě na jednom konci odstává, sice jen malinko, ale rád bych to opravil.A zároveň poraďte, jak co nejlépe provést opravu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: mifa Prosím napište jak je uchycená venkovní lišta na dveřích,ktrerá je asi v půlce dveří?Mě na jednom konci odstává, sice jen malinko, ale rád bych to opravil.A zároveň poraďte, jak co nejlépe provést opravu. SUNDEJ TAPEC ze dveři a za pomoci kombinaček vycvakej přichyytky co drzi tu listu ,jinak jakykoliv jiny zpusob ma za nasledek zničeni lišty nebo tech přichytek , vštsinou te listy . Citovat
mitch.mb Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 jojo ja listu mel taky sundanou kdyz mi strikaly dvere akorat tam se s tim nesraly listu strhly takze prichytky olamaly a prelakovaly i s nima.. :c) ted mi to taky odstava u spolujezdce pod klikou.. je tam takovej plastovej zoubek kterej je zahaklej do dveri.. nevim jak ale mam ho zlomenej takze to odstava :c( musim ji taky sundat (prichytky sem si za par korun koupil v peugeotu pro jistotu novy) slepit zoubek a dat zpet... jo jinak tema kombinackama se to pekne blbe vyndava je to takovej sip a blbe se to macka a je tam blbej pristup skoro lepsi listu opatrne strhnout olamou se ty prichytky a pak dat novy stojej par kacek... stary ucvakat a pak je z pod tapuce jenom vytahnout Citovat
švejk Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 pokud ti to odstava vzadu, mohou nastat dve alternativy: a) mas tam ulomenou pacicku a vypadla -> ses v kyblu a musis investovat cca 200,- za \"novej\" z vrakoviste b) mas tam ulomenou pacicku a zustala -> prilepit lepidlem, pripadne pritavit zpet jinak jak rikal petr, sundat tapec (listu opatrne vylamat - zvenci, nejlepe za pomoci dvou sroubovaku... vylamat by se meli jenom ty prichytky pokud to budes delat opatrne), ze dveri vyndat bordel co ti tam z prichytek napada. Pote koupit u peugeota prichytky, ty se do toho plastu nasunou a pak zacvaknou do dveri (ja jsem za ne dal tusim 1,50/kus), ale kolich jich tam je uz si bohuzel nepamatuju Citovat
mitch.mb Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 podle obrazku 12 ale na jedny liste jich je 6 Citovat
tomike Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Zdravim hosi. Skuste podadit ako dam dole tesniacu listu na oknach nad kluckami. Skusal som ju vybrat ide pekne, ale pri B stlpiku je to tam nejako prichytene. Davam ju dole, lebo lepim polepy b- stlpika obr. č8. Dakujem Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: tomike Zdravim hosi. Skuste podadit ako dam dole tesniacu listu na oknach nad kluckami. Skusal som ju vybrat ide pekne, ale pri B stlpiku je to tam nejako prichytene. Davam ju dole, lebo lepim polepy b- stlpika obr. č8. Dakujem jeden model to ma tak ze je to zdruhe strany prisroubovane sroubkem a druhy ze to jen vycvaknes smeremnahoru Citovat
mitch.mb Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Tak sem se do toho dneska pustil a opatrne strhnul listu prichytky jsem ulamal mam pripraveny novy a abych nemusel rozdelavat tapec tak jsem prichytky zbytky nechal napad dovnitr a az ho budu kuli necemu rozdelavat tak to vyndam... listu jsem poslepoval co bylo treba a ted cekam az to vytvrdne :c) zitra kdyztam dodam naky foto Citovat
Leo Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: mifa Prosím napište jak je uchycená venkovní lišta na dveřích,ktrerá je asi v půlce dveří?Mě na jednom konci odstává, sice jen malinko, ale rád bych to opravil.A zároveň poraďte, jak co nejlépe provést opravu. Taky mi lišta trochu odstávala (ve předu u spolujezdce) a tak jsem ji za kraj přilepil chemoprenem přímo ke dveřím. Není to ideální řešení, ale drží to, nic neodstává a v případě potřeby se dá chemopren oloupat a nic není poznat (lepím tím i jiné věci třeba v interiéru vozu – vše drží a odolává slunci). Citovat
švejk Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 koukam ze jdu s krizkem po funuse... ale kazdopadne kdyby se sem jeste nekdo koukal. Pozor: vepredu na kazde liste je takovy \'cep\', ktery drzi plisek se zarezy - na to se musi dat extra bacha, protoze se velmi rad a snadno ulamuje!!! (nevim jak na novem modelu, ale na starem je to bohuzel takhle nestastne reseno) Citovat
mitch.mb Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 jo presne ten cepis se mi potvora utrhnul... tak sem ho prilepil nejakym lepidlem na tvrdy plasty tak uvidime jestli bude drzet... jestli ne tak to holt budu muset poresit nejak radikalneji :c) napr ten chemopren :c) Citovat
mifa Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: mifa Prosím napište jak je uchycená venkovní lišta na dveřích,ktrerá je asi v půlce dveří?Mě na jednom konci odstává, sice jen malinko, ale rád bych to opravil.A zároveň poraďte, jak co nejlépe provést opravu. Taky mi lišta trochu odstávala (ve předu u spolujezdce) a tak jsem ji za kraj přilepil chemoprenem přímo ke dveřím. Není to ideální řešení, ale drží to, nic neodstává a v případě potřeby se dá chemopren oloupat a nic není poznat (lepím tím i jiné věci třeba v interiéru vozu – vše drží a odolává slunci). Perfektní rada,na to jsem také myslel a nechce si mi sundavat tapec,a když je to odzkoušené jdu na to.Když jsi čistil lištu a dveře před chemopreném,jak moc jsi lištu odehnul?Mě to jde tak na 4 mm na konci lišty.Bojím se,abych to nezničil ještě víc,než to je. Citovat
mitch.mb Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Takto slepeny kolik ktery mi upadl pri sundavani listy :c( Citovat
mitch.mb Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 A hacek ktery de do dveri pod klikou Citovat
mitch.mb Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 navic to bylo vsechno prd platny protoze oba lepeny spoje se pri pokusu o montaz na auto zase ulomily :c( takze asi sezenu novou listu nebo ji prilepim tim chemoprenem :c( Citovat
mmmb Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 no, tak to soucítím, taky lepení řeším dlouhodobě. zatím to nejlépa drží plechem, tochu ho proděrovat, nažhavit a vtisknout do plastu, zatím mím tak opraveny tri háčky ale na jiném dílu. Citovat
Leo Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Leo Původně zaslal: mifa Prosím napište jak je uchycená venkovní lišta na dveřích,ktrerá je asi v půlce dveří?Mě na jednom konci odstává, sice jen malinko, ale rád bych to opravil.A zároveň poraďte, jak co nejlépe provést opravu. Taky mi lišta trochu odstávala (ve předu u spolujezdce) a tak jsem ji za kraj přilepil chemoprenem přímo ke dveřím. Není to ideální řešení, ale drží to, nic neodstává a v případě potřeby se dá chemopren oloupat a nic není poznat (lepím tím i jiné věci třeba v interiéru vozu – vše drží a odolává slunci). Perfektní rada,na to jsem také myslel a nechce si mi sundavat tapec,a když je to odzkoušené jdu na to.Když jsi čistil lištu a dveře před chemopreném,jak moc jsi lištu odehnul?Mě to jde tak na 4 mm na konci lišty.Bojím se,abych to nezničil ještě víc,než to je. Moc jsem to nečistil, protože to moc odehnout nešlo. Na nůž jsem dal hadr namočený v benzínu, potom obě strany napatlal špejlí a po patnácti minutách jsem to přitlačil. Pro jistotu jsem o to ještě opřel desku, aby to přes den pořádně zatvrdlo. Citovat
zbrojnoš Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 SUNDEJ TAPEC ze dveři a za pomoci kombinaček vycvakej přichyytky co drzi tu listu ,jinak jakykoliv jiny zpusob ma za nasledek zničeni lišty nebo tech přichytek , vštsinou te listy . Tak to mně tedy řekni, proč mně někdo lištu ukradl, když většinou dojde ke zničení lišty. Musel jsem koupit novou, u toho byly i nové příchytky. Staré jsem zatlačil dovnitř, nasadil a drží na obou koncích. Teda dal jsem za to 600 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.