Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hmm , tak to bych tipoval na totalku, skoda ji, u tohodle bude nejspis ohnutej i ram, to se bude spatne opravovat, myslim ze hodnota opravy prevysi hodnotu celeho auta

[upravil dne 15/5/08 Ferry]

Odesláno

Achjo tak to je fakt skoda.. ale co koukám na ty fotky.. tak to je fakt moc.... :(

Jinak mi se teda karosářský díly žádný po garaži ani sklepě neválí,jinak bych rád pomohl...

:(:(:(:(:(:(:(:(

Odesláno

Jinak:Zavěšení kol je v pořádku?Já bych zača shánět nějaky vrak Mi 16 na díly,klído stary model s pěknou kastlí,z toho si uříznout tu levou stranu(ten podběh) a pěkně ji přivařit na tu tvoji kastli-je to sice mala prasečina,ale když se to udělá pořádně,tak to bude sloužit v poho dál,,,,,,a pak dál z toho vzit kapotu,příčnou stěnu,blatník či nárazník když ovšem bude:P a prostě to očesat,,,,světla,mlhovky a blinkry to se dá koupit nový(třeba v a.k)...vše do laku a hotovo:D:D:D:D:D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

hmm , tak to bych tipoval na totalku, skoda ji, u tohodle bude nejspis ohnutej i ram, to se bude spatne opravovat, myslim ze hodnota opravy prevysi hodnotu celeho auta

:bojim žádná totálka! :bojim bílých autíček je málo a je třeba je opatrovat..:roll Držím palečky aby se dalo opravit a ještě tu s náma dlouho pobylo:super

A NEPůJčOVAT !:bacha:bojim

Odesláno

peugeotkovic: Ona to v podstatě totálka je, ale tohle autí si zaslouží dát dohromady.

What the Hell...: Doufám že se ti ji podaří dát dohromady a nevzdáš to. Je to dost vzácnej model. Tady na klubu jsou tušim všehovšudy jen 3, takže mám takovej pocit, že je tady vzácnější než její nejsilnější ségra T16...

Odesláno

Tohle je důvod proč T16ku nikdy nikomu nepůjčím...........:bojim:bojim

Jinak mám obě přední světla (lištu pod jedno z nich) + mřížku mezi ně, blinkr......plechařinu jsem hodil do šrotu.

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Ferry

:bojim žádná totálka! :bojim bílých autíček je málo a je třeba je opatrovat..:roll Držím palečky aby se dalo opravit a ještě tu s náma dlouho pobylo:super

A NEPůJčOVAT !:bacha:bojim

Myslím že by jsi názor o bílých autíčkách rychle změnila, kdyby jsi měla platit opravu tohodle a věděla, že to bude stát víc než je hodnota toho auta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...