What the Hell... Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Tak vás zase zdravim,ale tentokrat ve velmi spatne nalade.Kamarad mi poslal Mi16ku v 60 km/h do zdi tak dllouho dělal kraviny až se to pos...lo všecko... Citovat
What the Hell... Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Jeeeeeeeee sorry za tu velikost nak mi to nedošlo.... :mad: Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 to je tvoje autko..? Ty ho půjčuješ kamarádům..? Citovat
What the Hell... Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Proto mam na vas vsecky peugeotaky,ale i na ty ostatní...Nemate nekdo nějaké LEVNÉ náhradní díly??? Citovat
What the Hell... Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Já seděl za nim páč sem v práci odřídil 16 hod a domu se nějak dostat musíme... Citovat
What the Hell... Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Fakt vás všechny moc prosim mrknete se nekde po baráku je tu toho dost co schánět:(:( Citovat
OK406 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 To je mi Mi16 líto, ale zkus se podívat do hledání např. tady si zkus zjistit majitele, tady. Kamarád se asi při placení škody=dílů prohne:( Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 hmm , tak to bych tipoval na totalku, skoda ji, u tohodle bude nejspis ohnutej i ram, to se bude spatne opravovat, myslim ze hodnota opravy prevysi hodnotu celeho auta [upravil dne 15/5/08 Ferry] Citovat
Pája Rybišár Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Ja bych to tak tragicky nevidel,hlavne aby nebyla posunutá kastle v oblasti uložení vzpěry tlumiče,ptz pak ta geoška bude asi KO Každopadně se kamarad pěkně prohne.... Citovat
John Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Achjo tak to je fakt skoda.. ale co koukám na ty fotky.. tak to je fakt moc.... Jinak mi se teda karosářský díly žádný po garaži ani sklepě neválí,jinak bych rád pomohl... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Je to opravdu škoda,už kvuli tomu že to je Mi 16 phase II:(Jako stat se to mě,tak bych to nechal biť je to můj kamarád do poslední kačky zaplatit...A pěkně všechno nové.... Ale hlavne že se nic nestalo posádce... Citovat
Maverick Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Nebylo by spíš jednodušší/levnější sehnat nějaký vylítaný SRi s pěknou kastlí a přeházet introš motor a pod do něj? Citovat
Pája Rybišár Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Hmmm neni to tak spatnej napad alle řezat vinka atd....teda aby to bylo znova Mi 16...to neni ono...ne? PS:a už to nebude origoš... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Jinak:Zavěšení kol je v pořádku?Já bych zača shánět nějaky vrak Mi 16 na díly,klído stary model s pěknou kastlí,z toho si uříznout tu levou stranu(ten podběh) a pěkně ji přivařit na tu tvoji kastli-je to sice mala prasečina,ale když se to udělá pořádně,tak to bude sloužit v poho dál,,,,,,a pak dál z toho vzit kapotu,příčnou stěnu,blatník či nárazník když ovšem bude:P a prostě to očesat,,,,světla,mlhovky a blinkry to se dá koupit nový(třeba v a.k)...vše do laku a hotovo:D:D:D:D:D:roker Citovat
BiFF Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Juj to je skoda dalsi clovicek do klubu Mi16 phase2 Preji at se zadari co nejrychleji opravit !! Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Ferry hmm , tak to bych tipoval na totalku, skoda ji, u tohodle bude nejspis ohnutej i ram, to se bude spatne opravovat, myslim ze hodnota opravy prevysi hodnotu celeho auta [upravil dne 15/5/08 Ferry] žádná totálka! bílých autíček je málo a je třeba je opatrovat.. Držím palečky aby se dalo opravit a ještě tu s náma dlouho pobylo:super A NEPůJčOVAT ! Citovat
Maverick Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 peugeotkovic: Ona to v podstatě totálka je, ale tohle autí si zaslouží dát dohromady. What the Hell...: Doufám že se ti ji podaří dát dohromady a nevzdáš to. Je to dost vzácnej model. Tady na klubu jsou tušim všehovšudy jen 3, takže mám takovej pocit, že je tady vzácnější než její nejsilnější ségra T16... Citovat
Bohouš Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Tohle je důvod proč T16ku nikdy nikomu nepůjčím...........:bojim Jinak mám obě přední světla (lištu pod jedno z nich) + mřížku mezi ně, blinkr......plechařinu jsem hodil do šrotu. Citovat
Driver Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Ferry hmm , tak to bych tipoval na totalku, skoda ji, u tohodle bude nejspis ohnutej i ram, to se bude spatne opravovat, myslim ze hodnota opravy prevysi hodnotu celeho auta [upravil dne 15/5/08 Ferry] žádná totálka! bílých autíček je málo a je třeba je opatrovat.. Držím palečky aby se dalo opravit a ještě tu s náma dlouho pobylo:super A NEPůJčOVAT ! Myslím že by jsi názor o bílých autíčkách rychle změnila, kdyby jsi měla platit opravu tohodle a věděla, že to bude stát víc než je hodnota toho auta Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Jestli chceš, tak tu mám LP blatník - ale ve stříbrné barvě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.