Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Marlin

no, tak taky potrebuju spravit kolo.... vzal jsem obrubnik a am urvany cast limce....:(

A jé, zase si otáčel zadohrab jo:D:D

to sou ti driftari..:D

Odesláno

hezky... to jsou 16ky, nebo rovnou 17ky?

opravit to jde, bylo uz i hur. Vzhledem k tomu, ze to je uvnitr tak by to ani nemuselo byt extra videt. Rovna se to totiz zatepla, takze lak jde pri tom na postizenem miste dolu...

pocitej tak 600-2000, podle firmy. pokud neni teda hnutej stred (resp. osa stredu), ale o tom pochybuju.

jinak opravit se daji i disky, kde je kus odrazenej/odstipnutej uplne.

Odesláno

jsou to 15 a vypada to ze je je hnutej jen ten vnitrni cast rafku!nevite teda o nejaky firme okoli boleslavi,liberce,hradce nebo pardubic!!

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Marlin

no, tak taky potrebuju spravit kolo.... vzal jsem obrubnik a am urvany cast limce....:(

A jé, zase si otáčel zadohrab jo:D:D

Presne tak.... a zadnim kolem jsem vrazil do obrubniku, takze mi tam pekne cuci kus limce ven, je odtrhnuty...

Odesláno

Mel jsem uplne stejnou diru!!!Od obrubniku.Oprava me stala pred cca ctyrma mesicema presne 600,-Kc!Ale docela sem se projel...Z Tyna do nejaky pr...e mezi Budejcema a Treboni...ale vyplati se to.Cena je podle toho jak mas tvrdy kola(nektery se musi rovnat za tepla-jinak muzou praskat a v pripade ze mas lesteny rafky tak se vypali a pak pripocitej lesteni,lakovani,prekryti lakem a rozlesteni a to je cca 1500,-

Jinak jsem to delal jak uz tu nekdo psal-vyfotil a poslal do firmy a pak po telefonu domluvil co kdy a jak a za kolik...udelali to na pockani...:papa

Odesláno

tak nastesti mame primo borce tady v boleslavi,kolo jsem tam rovnou nechal,stred je prej dobrej a pokud se to pri rovnani neulomi,tak max 800,pokud se to vylomi tak max 1500 takze asi dobry!

Odesláno
Původně zaslal: oni

co ty kola z MI16tky, sli by na 306 nebo maj jiny ET??

hej chlapi.....

Oni já nevím ale ty disky,z MI16 mi na 306 vůbec nesedí:myslim

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

co ty kola z MI16tky, sli by na 306 nebo maj jiny ET??

hej chlapi.....

Oni já nevím ale ty disky,z MI16 mi na 306 vůbec nesedí:myslim

no musel bych to vyzkouset....kdyz ty moje kola bych asi neprodal!

Odesláno

Já byl v Teplicích opravit drobné oděrky a škrábance,oděrky = navaření ,rovnání, vyvážení + lak- cena 200Kč,- škrábance 100 kč,zatím spokojenost,na autě jsou asi měsíc,když budete někdo chtít kontakt,napište SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...