HOFA Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Chtěl bys se vás zeptat na zkušenosti s ofukama na předích bočních oknech,mě se osobně tento doplněk vizuálně moc líbí,no horší to už je s praktičností. Měl jsem je na předchozí 307 a neustále jsem měl problém s el.zavíráním oken čas od času při zavírání se okna při doběhu nahoru hned vracely zpět,poněvač ofuk jim tam prostě zavazel,tak jsem to nervově nevydržel a ofuky šly;) Taky při umývání byly jen a jen na vícepráce. Tak mě je prosím vás vymluvte ať je jednou pro vždy zavrhnu dík;) Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Nedávaj to tam. Je to kravina ktorá iba prekáža a robí problémy. Kašli na to. Radšej tie prachy prepi. S takým pochybným doplnkom si kaziť vzhľad auta. ...Stačí alebo mám pokračovať? :D:D P.S. Na 405-ku nemáš? Kúpim. [upravil dne 13/5/08 pastorek] Citovat
Stifler Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Když zde na fóru pohledáš, tak zjistíš, že se to tu už řešilo.................... Citovat
HOFA Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Rozhodnuto,díky chlapi,žádný ofuky Citovat
robozv Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 ja ich mam podla mna je to super vec ale kazdy sme nejaky to co sa nepaci mne moze sa dalsim 500 a naopak Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Měl jsem je na 309ce, pak na 405ce a neustále jsem řešil problémy s el. okny. Pak se jednoho mrazivého dne potřebovala Helča zeptat někoho na cestu, o ofuk zavadila, ten křupnul a já zjistil, že ho vlastně vůbec nepotřebuju. Na 406ce nikdy nebyly. Citovat
raydowe Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Hofa vidim, ze mame podobne myslienkove pochody.)) rovnaky potah volantu, takmer identicke strunky na opierkach, zvazujem tiez origos listy na prahy a nechybalo vela, mali by sme aj rovnake disky.)) mas to moc pekne. ofuky tam ale vazne nedavaj. radsej investuj do nejakej manzety na rucku, sice neviem ako tebe, ale mne sa prevedenie rucky ala \"trciaca tyc\" vyslovene nepaci a uz cakam na dorucenie objednavky. Citovat
MartinR Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Jsou skutečně k ničemu, ale někomu samozřejmně mohou vyhovovat.O to víc pak musíš otevřít okno a přišlo mi, že po přiotevření okna dělá vzduch při jízdě mnohem větší hluk, než bez nich. Citovat
Marlin Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 ofuky neee, bych je nejradeji zakazal.... Citovat
MatrixChose Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Mě naprosto vyhovujou v tom, že i když prší, mlžu mít okýnko pootevřený a až na to mytí mi v ničem nevaděj Citovat
NO3IA Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Je to věc názoru jako která koliv jiná,někdo pro a někdo proti,já mám a mněl jsem je i na předchozích autech,bylo to vždy to první co jsem koupil.je to supr když prší.navíc já jsem kuřák a popel se nevrací dovnitř. Citovat
ivanh Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Ja ich mam tiez a do auta mi pri vetrani neprsi a manzelka nema večne problemy s prievanom.... Citovat
fousadlo Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Už je mám taky na všechny okna a v kouřové barvě. Nemůžu mít v autě průvan bolí mě pak hlava. Při dešti jsou taky fajn. Je ale pravda, že při otevření je v autě větší hluk. Koupil jsem je na internetu (odost levněji než originály). Plexi ofuky (deflektory) typ Peugeot 207 5D htb 2006 a dál (+zadní) Cena: 692 Kc vc. DPH+120 Kc poštovné. Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ofuky jsem měl předtím, než jsem si koupil SW na Oplu. Byly jen přilepené takovou tou samolepící páskou. Hned první den, když jsme jel po dálnici, tak mě dcera stáhla v zádu okénko a zadní ofuk mě uletěl. Stály 8OO,- Kč a hned po příjezdu domů jsem je sundal a už jsem je tam nedal. Jsou zbytečné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.