Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bys se vás zeptat na zkušenosti s ofukama na předích bočních oknech,mě se osobně tento doplněk vizuálně moc líbí,no horší to už je s praktičností.

Měl jsem je na předchozí 307 a neustále jsem měl problém s el.zavíráním oken čas od času při zavírání se okna při doběhu nahoru hned vracely zpět,poněvač ofuk jim tam prostě zavazel,tak jsem to nervově nevydržel a ofuky šly;)

Taky při umývání byly jen a jen na vícepráce.

Tak mě je prosím vás vymluvte ať je jednou pro vždy zavrhnu

dík;);)

Odesláno

Nedávaj to tam. Je to kravina ktorá iba prekáža a robí problémy. Kašli na to. Radšej tie prachy prepi. S takým pochybným doplnkom si kaziť vzhľad auta.

...Stačí alebo mám pokračovať? :D:D:D

P.S. Na 405-ku nemáš? Kúpim. :D

[upravil dne 13/5/08 pastorek]

Odesláno

Měl jsem je na 309ce, pak na 405ce a neustále jsem řešil problémy s el. okny. Pak se jednoho mrazivého dne potřebovala Helča zeptat někoho na cestu, o ofuk zavadila, ten křupnul a já zjistil, že ho vlastně vůbec nepotřebuju.

Na 406ce nikdy nebyly.

Odesláno

Hofa vidim, ze mame podobne myslienkove pochody.:))) rovnaky potah volantu, takmer identicke strunky na opierkach, zvazujem tiez origos listy na prahy a nechybalo vela, mali by sme aj rovnake disky.:))) mas to moc pekne.:super ofuky tam ale vazne nedavaj. radsej investuj do nejakej manzety na rucku, sice neviem ako tebe, ale mne sa prevedenie rucky ala \"trciaca tyc\" vyslovene nepaci a uz cakam na dorucenie objednavky.

Odesláno

Jsou skutečně k ničemu, ale někomu samozřejmně mohou vyhovovat.O to víc pak musíš otevřít okno a přišlo mi, že po přiotevření okna dělá vzduch při jízdě mnohem větší hluk, než bez nich.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Je to věc názoru jako která koliv jiná,někdo pro a někdo proti,já mám a mněl jsem je i na předchozích autech,bylo to vždy to první co jsem koupil.je to supr když prší.navíc já jsem kuřák a popel se nevrací dovnitř.

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Už je mám taky na všechny okna a v kouřové barvě. :super Nemůžu mít v autě průvan bolí mě pak hlava. Při dešti jsou taky fajn. Je ale pravda, že při otevření je v autě větší hluk. Koupil jsem je na internetu (odost levněji než originály). Plexi ofuky (deflektory) typ Peugeot 207 5D htb 2006 a dál (+zadní)

Cena: 692 Kc vc. DPH+120 Kc poštovné.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ofuky jsem měl předtím, než jsem si koupil SW na Oplu. Byly jen přilepené takovou tou samolepící páskou. Hned první den, když jsme jel po dálnici, tak mě dcera stáhla v zádu okénko a zadní ofuk mě uletěl. Stály 8OO,- Kč a hned po příjezdu domů jsem je sundal a už jsem je tam nedal. Jsou zbytečné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...