Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předběžný průzkum- prodej 205 Pick-up 1.9D, 1994

Předběžný průzkum- prodej 205 Pick-up 1.9D, 1994  

1. 1. Předběžný průzkum- prodej 205 Pick-up 1.9D, 1994

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kamarád mne požádal, zda bych mu sem neumístil inzerát, že by rád, pokud za auto dostane nějakou rozumnou částku, 205ku v pickupu prodal. Mrkněte na fota a napište svůj názor, případně kdyby měl někdo zájem, může dostat kontakt na majitele.

Jedná se tedy o motor 1.9D, asi před rokem a půl dovoz SRN. Na tachometru cca 98 000km, najeto lehce přes 310 000km (tachometr přestal fungovat, tak byl vyměněn). MOtor bez problémů, v zimě také. Po repasi zadku.

Nové zimní obutí, XS sedadla (vzadu sice jsou, ale je to schválené pouze jako 2 místné- chtěl to mít komplet, i když tam nikoho nevozí)GTI koberec. Místní koroze, potřeba vyměnit přední blatníky a vpředu částečně zavařit podběhy- viz foto, ale tam to moc vidět bohužel není.

To jest asi tak vše, co o autě vím, jistota je, že co o autě ví, to nezatají, na toho znám dobře.

post-0-1410960052811_thumb.jpg

Odesláno

mám 2 kousky tohoto super vozítka , pár jsem jich vyprovodil na šroťák s tím , že jsem z nich vytěžil ND a zbytek ekologicky zlikvidoval , ale takhle zhnilý horní čelo jsem ještě neviděl. To auto jezdilo v solných dolech ?

Cena?

je to rarita , není jich moc.

V bazarech se staví s první cenou 40 000.

To odpovídá i anketě na začátku stránky.

Za tento kousek nedá nikdo víc než 20 000 s novou STK. 2 roky poskáče klem nějakýho bufítku , hospůdky a pak ji odloží.

Odesláno

Řekl bych, že ty ceny uvedené v anketě jsou dost mimo. Nicméně by se mi tohle vozítko hodilo na stavbu a za cenu adekvátní tomuto zhnilému kusu bych měl i zájem ;)

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Řekl bych, že ty ceny uvedené v anketě jsou dost mimo. Nicméně by se mi tohle vozítko hodilo na stavbu a za cenu adekvátní tomuto zhnilému kusu bych měl i zájem ;)

Majitel se ptá, jakou adekvátní cenu máš na mysli?

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Dave405

Majitel se ptá, jakou adekvátní cenu máš na mysli?

Pokud to má papíry v cajku a ještě platnou STK, tak bych za to dal 5.000Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...