Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové prosím o radu. Po bezproblémové jízdě jsem zaparkoval a druhý den již motor nenaskočil. V imobilizeru problám asi nebude, protože jsem všechny drátky zkontroloval a po zadání kodu se rozsvítí zelená. V přístrojovce svítí nápis STOP a nezhasne kontrolka katalyzátoru. Baterka je měsíc nová, motorem točí. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Díky .

Odesláno

palivove cerpadlo je po otoceni klickem slyset ? Nedavno tu OK406 resil ze mu taky nestartovala 406 2.0 a tam to byl spatny snimac otacek motoru na prevodovce, taky odesel ze dne na den

vlakno s timhle problemem je zde

[upravil dne 9/5/08 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

a na pojistku čerpadla jsi koukal??V motorovém prostoru

poj č 10

[upravil dne 10/5/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Slade26

Auto je opět v provozu, byl to opravdu vadný snímač otáček na klice. Pánové díky za radu a informace.

Takže to samé jako u OK406,hlavně že už opět jezdíš :super

• O 3 roky později...
Odesláno

caute teraz v mrazoch mi nechce nastartovat 2.0 16v (RVFstary model ) sem tam to ako keby chytilo(1,2 valce) ale hned zase nic,na nejaky 20 pokus to naskoci (nie vzdy) tak motor ide ale ked pridam tak sa dusi a zdochne alebo ked dlhsie ide na volnobeh tiez zdochne sam od seba , az ked sa trochu ohreje tak drzi a da sa aj pridavat pred startom po otoceni klucika paliv cerpadlo nepocujem tlacit palivovy filter meneny este nebol snimac na kluke skusim prehodit z 1.8 mal by byt ten isty ,nenapada vas este nieco?

Odesláno

sak to ma napadlo ako prve len teraz je v garazi kolegovo auto ktore podlahlo krutej zime rozsypalo sa mu tahlo na prevodovke :D dnes sme tu mali -22 a na oteplenie to nevypada

[Edited on 2/2/12 19:48 by krtek 2]

Odesláno

napadlo ma to preto lebo nedavno som ho vyberal odtial aby som ho precistil a vsimol som si na nom ze kabel na urcitych miestach je omackany od tahiel na prevodovke nejaky umelec ho potiahol spatnou trasou ale po namontovani vsetko fachalo az teraz ked prisli mrazy konec tak ma to len tak napadlo ale teraz nic neskusam mali sme dnes -26 stupnov rano chce to aby bolo teplejsie ako pisal Radek kedze nemam momentalne garaz

Ps ani predtym nestartoval suprovo bolo treba to treba nejake 3 sekundy potocit aby chytil

[Edited on 3/2/12 17:45 by krtek 2]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak som to omrkol klukovy snimac som na skusku dal z 1.8 nepomohlo,ked startujem tak na poistke c10 napetie mam (paliv cerpadlo)pre istotu som ho pustil na priamo ,aby som ho pocul aby mi do toho nevrcal starter a pocut ho aj tlaci pocut na palivovej liste aj tak to nenastartovalo ,potom som poklepal po regulatoru tlaku paliva a po krokacu a pod plynom som to nejak natocil potom uz chytal v poho,klapku som pozrel totalne zasvinena(moze to byt tym?)alebo ten regulator moze sa seknut?chcelo by to tlak pomerat alebo cerpadlo je uz fakt na odchode ze slabo tlaci? fakt zahada ,alebo daco so zapalovanim iskrou ,jak to bezalo tak sa mi raz rozvietila dia asi na 2sekundy

Ps-imobilizer mozem vylucit?ak mi ide stava na cerpadlo

[Edited on 19/2/12 16:15 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...