Slade26 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Pánové prosím o radu. Po bezproblémové jízdě jsem zaparkoval a druhý den již motor nenaskočil. V imobilizeru problám asi nebude, protože jsem všechny drátky zkontroloval a po zadání kodu se rozsvítí zelená. V přístrojovce svítí nápis STOP a nezhasne kontrolka katalyzátoru. Baterka je měsíc nová, motorem točí. Nemáte někdo podobnou zkušenost ? Díky . Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 palivove cerpadlo je po otoceni klickem slyset ? Nedavno tu OK406 resil ze mu taky nestartovala 406 2.0 a tam to byl spatny snimac otacek motoru na prevodovce, taky odesel ze dne na den vlakno s timhle problemem je zde [upravil dne 9/5/08 Ferry] Citovat
OK406 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Ale mě nesvítilo na přístrojovce STOP. Napiš, jak jak si dopadl. Citovat
Slade26 Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Vyzkoušel jsem zatím palivové čerpadlo, odpojil jsem hadičku a po zapnutí klíčku - nic, ani kapka. Zítra se podívám na senzor otáček. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 a na pojistku čerpadla jsi koukal??V motorovém prostoru poj č 10 [upravil dne 10/5/08 honza406] Citovat
Slade26 Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Auto je opět v provozu, byl to opravdu vadný snímač otáček na klice. Pánové díky za radu a informace. Citovat
Guest servisman Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Slade26 Auto je opět v provozu, byl to opravdu vadný snímač otáček na klice. Pánové díky za radu a informace. Takže to samé jako u OK406,hlavně že už opět jezdíš Citovat
krtek 2 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 caute teraz v mrazoch mi nechce nastartovat 2.0 16v (RVFstary model ) sem tam to ako keby chytilo(1,2 valce) ale hned zase nic,na nejaky 20 pokus to naskoci (nie vzdy) tak motor ide ale ked pridam tak sa dusi a zdochne alebo ked dlhsie ide na volnobeh tiez zdochne sam od seba , az ked sa trochu ohreje tak drzi a da sa aj pridavat pred startom po otoceni klucika paliv cerpadlo nepocujem tlacit palivovy filter meneny este nebol snimac na kluke skusim prehodit z 1.8 mal by byt ten isty ,nenapada vas este nieco? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Nejspiš někde zamrzla kapka vody v palivovým vedení, dotahni to někam do garaže aby to bylo na 100% ohřátý, pak se mužou dělat nějaký závěry Citovat
krtek 2 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 sak to ma napadlo ako prve len teraz je v garazi kolegovo auto ktore podlahlo krutej zime rozsypalo sa mu tahlo na prevodovke dnes sme tu mali -22 a na oteplenie to nevypada [Edited on 2/2/12 19:48 by krtek 2] Citovat
OK406 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Takže snímač otáček bude u motoru RFV potížista a na 75 % příčina špatného startováni. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 napadlo ma to preto lebo nedavno som ho vyberal odtial aby som ho precistil a vsimol som si na nom ze kabel na urcitych miestach je omackany od tahiel na prevodovke nejaky umelec ho potiahol spatnou trasou ale po namontovani vsetko fachalo az teraz ked prisli mrazy konec tak ma to len tak napadlo ale teraz nic neskusam mali sme dnes -26 stupnov rano chce to aby bolo teplejsie ako pisal Radek kedze nemam momentalne garaz Ps ani predtym nestartoval suprovo bolo treba to treba nejake 3 sekundy potocit aby chytil [Edited on 3/2/12 17:45 by krtek 2] Citovat
krtek 2 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 tak som to omrkol klukovy snimac som na skusku dal z 1.8 nepomohlo,ked startujem tak na poistke c10 napetie mam (paliv cerpadlo)pre istotu som ho pustil na priamo ,aby som ho pocul aby mi do toho nevrcal starter a pocut ho aj tlaci pocut na palivovej liste aj tak to nenastartovalo ,potom som poklepal po regulatoru tlaku paliva a po krokacu a pod plynom som to nejak natocil potom uz chytal v poho,klapku som pozrel totalne zasvinena(moze to byt tym?)alebo ten regulator moze sa seknut?chcelo by to tlak pomerat alebo cerpadlo je uz fakt na odchode ze slabo tlaci? fakt zahada ,alebo daco so zapalovanim iskrou ,jak to bezalo tak sa mi raz rozvietila dia asi na 2sekundy Ps-imobilizer mozem vylucit?ak mi ide stava na cerpadlo [Edited on 19/2/12 16:15 by krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.