budvar Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Zdravím, tak mám 1. dotaz . Mám se svým frantíkem 405 teď období řešení much. Mám ho asi 14 dní a už sme najeli jubilejní 1000. kilometr Měnil sem kotouče a destičky, ale teď mám zas novou muchu na zaplácnutí. Už se mě 2x stalo, že mě začla vařit voda v chladiču a vytekla mě ven. Podotýkám, že skoro 1000km se to nestalo... A teď tento týden 2x. Naposledy včera. Dolil sem vodu, dycky skoro 2l a dobrý a teď čekám kdy to příde zas. Pravda sice se oteplilo, ale né zas tak moc. Myslíte, že se mi přestal zapínat ventilátor ? Co sem se ptal tak to všici tipujou na tohle, kolega má taky 405 a prej mu tam vyvedli manuální zapínání ventilátoru a už dobrý... Myslíte si, že je to tím, nebo máte ještě tip na jinou příčinu ? Díky... P.S. hledal sem, ale našlo mě to jen téma nevalí venitilátor, který už neexistuje Citovat
bagr Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Pěknej nick - měl bysi raději vařit pivo:D. Jinak bych stoprocentně začal nejprve výměnou termostatu, až pak /pokud by to zlobilo dál/ kontrola, případně výměna čidla teploty a až nakonec sahara. Citovat
malypeto Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Na 405ke som sa s tym tiez trapil,sralo sa mi stale cidlo v chladici a ako keby to nestacilo este aj boli predrane kable na relatka ktore som mal pri vetrakoch.nakoniec som to riesil dvomi vypinacmi na sahary pod pristrojovkou.Ked som videl vacsi kopec alebo mi zacala v lete v kolonach stupat teplota tak som spustal pomaly chod oboch vrtul,ked nestihalo tak rychly.Mal som tam tri relatka a dva vetraky. Citovat
aaischa Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 vyndat termostat zapojit na merak, a varit ve vode jestli sepne a pak i po druhy... Pripadne menit, nebo tlacitka dovnitr Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: aaischa vyndat termostat zapojit na merak, a varit ve vode jestli sepne a pak i po druhy... Pripadne menit, nebo tlacitka dovnitr Termostat na nic nezapojíš ani nic nespíná Termostat se jen otvírá nebo zavírá.(podle teploty vody) Citovat
Fusion Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Zásadní informace - co ukazuje budík teploty když se tohle děje? Citovat
aaischa Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: aaischa vyndat termostat zapojit na merak, a varit ve vode jestli sepne a pak i po druhy... Pripadne menit, nebo tlacitka dovnitr Termostat na nic nezapojíš ani nic nespíná Termostat se jen otvírá nebo zavírá.(podle teploty vody) mojechyba slo o teplotni cidlo, rikam tomu tak.. Pripadne dat sahary natvrdo na baterku na zkousku at vis jestli sou v pohode jak bylo psano Citovat
Kekros Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 jo já mam taky takový problémy, nedávno mi odešlo čidlo a už tam bylo 110 na budíku,tak jsem musel zastavit a čekat až to vychladne. Jinak když jsem měl venku chladič a pak tam nalil drobet čistší kapalinu ( v tý starý byl docela bordel ), tak už se to tolik nevařilo Citovat
EXI.60 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Já jsem přehřátí motoru ve městě řešil jinak když mi nešly sahary:Stáhl jsem si okna a uplně naplno vosolil topení,jak větrák tak teplotu.Jakš takš se uchladil aby nevyvřel.Akorát jsem měl v autě saunu! [upravil dne 9.5.2008 EXI.60] Citovat
Maverick Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 na 99% bude KO čidlo na chladiči. já ho vyměnil a pro jistotu jsem si dotáhl dovnitř dráty na tlačítko, takže když stojim v koloně zapnu spínač a už to nemá šanci se uvařit. Citovat
budvar Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 Chm chm - dneska se mě stala další věc - uvidíme, jestli s tím náhodou nesouvisela - nechtělo mě to startovat - už se mě to párkrát stalo, ale ve finále se to chytlo... Byla šlompácky upevněná svorka na + a navíc čučím, že tam je nějaká malá baterka, krom toho stará, spravili sme to, upilovali trošku svorku, aby líp svírala. Nemohlo se stát, že měl větrák málo šťávy, kvůli tý baterce ? Zatím mě to nevařilo... Ťuk, ťuk, ťuk... Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Tou svorkou to nebude. Nenapísal si ako ti ukazovalo teplotu keď sa to stalo a či svietila kontrolka vysokej teploty. Bez toho je ťažko určiť o čo ide. Môže to byť termostat, (ja som dal z Favorita a drží 80 - 85), čidlo na chladiči (ak spojíš káble na priamo mali by sa rozbehnúť vetráky) alebo relátka pod prednou maskou. Stačí ich vytiahnuť z konektora a prečistiť kontakty. Ak toto všetko bude v poriadku tak to ešte stále môže byť vadné tesnenie pod hlavou valcov. Citovat
aaischa Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Já jsem přehřátí motoru ve městě řešil jinak když mi nešly sahary:Stáhl jsem si okna a uplně naplno vosolil topení,jak větrák tak teplotu.Jakš takš se uchladil aby nevyvřel.Akorát jsem měl v autě saunu! [upravil dne 9.5.2008 EXI.60] heh takhle sem jel taky :D nez sem zapojil sahary na čuflík, nastesti byla venku zima Citovat
budvar Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 No já sem si ničeho nevšiml právě... Ale je možný, že sem to přehlídl... Obecně se mě to drží kolem 70tky. Teď právě si všímám všeho... Furt čučím na čidlo a kontroluju stav vody v chladiču... Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: budvar No já sem si ničeho nevšiml právě... Ale je možný, že sem to přehlídl... Obecně se mě to drží kolem 70tky. Teď právě si všímám všeho... Furt čučím na čidlo a kontroluju stav vody v chladiču... Mám tiež 405-ku. Pri prehriatí motora sa rozsvieti červená kontrolka na teplomeri spolu s kontrolkou STOP. Na chladiči mám kontrolu hladiny s kontrolkou na prístrojovke. Všetko je to original. Píšem preto, že sa mi raz som zaznamenal rozsvietenie kontrolky hladiny a chvíľu nato i vysokej teploty. V tomto poradí by to znamenalo vadné tesnenie pod hlavou. V opačnom pôjde najskôr o čidlo ventilátorov. Citovat
budvar Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Tak a do třetice všeho horkýho Dneska sem jel v zácpě a pak docela fest kopečky v uličkách, posledních 5minut nevím, ale jinak lehce pod 80 stupňu indikátor na palubce a pak sem na kopcu zastavil na pauzičku a vidím, jak to syčí a lehce čurá voda... Počkal sem cca 10 minut opatrně otevřel víčko chladiče, trošku zasyčelo, ale vevnitř nic nebublalo... A voda v urovni maxima... No nedá se nic dělat. Budeš muset franto do servisu... To chlazení je prioritní... Uvidíme na kolik to vynde, podle toho třeba sfouknu zaráz ještě výměnu brzdové kapaliny a dotažení ručky, větší kopečky už nedává... Citovat
budvar Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Možná blbej dotaz, ale nevíte kolik by to tak orientačně mohlo stát ? Abych měl aspoň nějakou představu, až mě mechanik bude říkat, co za to ? Citovat
EXI.60 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Muže tě to stát pět set nebo taky pět tisíc když bude v hajzlu těsnění nebo hlava.Možná bude vadná jen vodní pumpa,nebo termostat.uvidíš... Citovat
pastorek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: budvar Tak a do třetice všeho horkýho Dneska sem jel v zácpě a pak docela fest kopečky v uličkách, posledních 5minut nevím, ale jinak lehce pod 80 stupňu indikátor na palubce a pak sem na kopcu zastavil na pauzičku a vidím, jak to syčí a lehce čurá voda... Počkal sem cca 10 minut opatrně otevřel víčko chladiče, trošku zasyčelo, ale vevnitř nic nebublalo... A voda v urovni maxima... No nedá se nic dělat. Budeš muset franto do servisu... To chlazení je prioritní... Uvidíme na kolik to vynde, podle toho třeba sfouknu zaráz ještě výměnu brzdové kapaliny a dotažení ručky, větší kopečky už nedává... No toto bol ten správny okamžik na diagnostiku. Keď si zastavil že voda čúrala, koľko ukazoval teplomer? Svietila kontrolka STOP? Šiel ventilátor? Keď to ochladlo, klesla hladina vody o viac ako cca 2 cm? Ak na tieto otázky vieš odpovede tak sa dá pomerne presne určiť kde je chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.