Marselino Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Prosím o radu u 307 1,6 16V SW Tento vůz je po přestavbě na LPG. Jezdí v pohodě, ale i když jezdím na LPG plyn tak ručička palivoměru stále ubývá směrem k rezervě. Nevíte někdo jaký je princip palivoměru u těchto vozů? r.v. 2006 3HNFUF. Při jízdě na plyn to benzín nežere, zkoušel jsem odpojením pojistky pal. čerpadla. Děkuji Citovat
pilot Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ačkoli se ti to nebude zdát, tak to prostě je!!! Pokud zadáš do hledání \" palivoměr\", nebo půjdeš na pandora.cz, tak žasneš jak máme vymakaný po elektrické stránce naše 307. No prostě pokud jedeš na BE tak se snímají otáčky od ABS a BSI to vyhodnocuje do spotřeby a \"hlásí\" palivoměru uber (zobrazuj) o tolik paliva méně v nádrži, kolik najel km. A BSI neví, že tam máš jinou nádrž na LPG. Pokud dotankuješ nepatrné množství BE - např. 5l, tak ti na nějaký čas bude ukazovat skutečný stav BE. Montuje se tam nějaký emulátor, ale výsledek je nejistý. Já už jezdím půl roku na hladové oko, až teď na rally Č.Krumlov jsem nenastartoval, neb jsem neměl žádný benzin v nádrži pro benzostart. O jiné info o LPG se rád podělím. Citovat
Leo Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 U mne to funguje stejně (akorát nemám to LPG). Elektronika však je trochu rychlejší než plovák a tak jde ručička dolů trochu rychleji. Správný stav se nastaví po dočerpání (10 l) nebo odpojení a zapojení baterky. Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Tak toto je dobrá kravina. To si konštruktéri Peugeotov museli dlho lámať hlavu aby to vymysleli. VW to má vymyslené rozumnejšie. Tam elektronika koriguje iba hodnoty ukazované počítačom, ručičku palivomera neovplyvňuje. Citovat
Leo Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Tak toto je dobrá kravina. To si konštruktéri Peugeotov museli dlho lámať hlavu aby to vymysleli. VW to má vymyslené rozumnejšie. Tam elektronika koriguje iba hodnoty ukazované počítačom, ručičku palivomera neovplyvňuje. Asi chtěli zabránit pohybu ručičky v zatáčkách. Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: pastorek Tak toto je dobrá kravina. To si konštruktéri Peugeotov museli dlho lámať hlavu aby to vymysleli. VW to má vymyslené rozumnejšie. Tam elektronika koriguje iba hodnoty ukazované počítačom, ručičku palivomera neovplyvňuje. Asi chtěli zabránit pohybu ručičky v zatáčkách. Možno. No potom zaspali dobu. Brzdenú ručičku palivomera mala už Š 120 alebo Dacia pred 15 rokmi. Citovat
corsair.cz Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Aneb: proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že? Takže tenhle princip palivoměrů je u všech 406 nebo od nějakého roku? Mně už tak dost štve chod ručičky, kdy jakoby k půlce klesá poměrně pomalu, na půlce mám tak kolem 520 km najeto, no a pak to začne rapidně klesat (nejvíc mezi poslední čárkou a čárkou než se rozsvítí rezerva), takže to zůstane třeba kolem 850 a svítí rezerva...... Citovat
Fakir Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 A já se divil, jak je možný, že na palivoměru naší Fóbie je poznat, jestli stojím z kopce, zatímco s Pežotem to ani nehne. Vyjímečně teda musím ocenit za kvalitní abstraktní myšlení konstruktéry PSA, na rozdíl od mého obvyklého koncernu VW. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Aneb: proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že? Takže tenhle princip palivoměrů je u všech 406 nebo od nějakého roku? Mně už tak dost štve chod ručičky, kdy jakoby k půlce klesá poměrně pomalu, na půlce mám tak kolem 520 km najeto, no a pak to začne rapidně klesat (nejvíc mezi poslední čárkou a čárkou než se rozsvítí rezerva), takže to zůstane třeba kolem 850 a svítí rezerva...... Můj určitě reaguje na kopec. Bude to řízeno z BSI kterou já nemám. Jinak to, že od půlky klesá fakt rychle je normální snad u všech aut, co jsem tak viděl. A rezerva svítí taky každýmu jinak... Citovat
corsair.cz Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Fakir A já se divil, jak je možný, že na palivoměru naší Fóbie je poznat, jestli stojím z kopce, zatímco s Pežotem to ani nehne. Vyjímečně teda musím ocenit za kvalitní abstraktní myšlení konstruktéry PSA, na rozdíl od mého obvyklého koncernu VW. Ano, oceňme konstruktéry za jejich čas věnovaný \"vychytávce\" díky níž nevíš kolik skutečně je benzinu v nádrži..... věř kompu že to dobře propočítá..... Citovat
MatrixChose Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Fakir A já se divil, jak je možný, že na palivoměru naší Fóbie je poznat, jestli stojím z kopce, zatímco s Pežotem to ani nehne. Vyjímečně teda musím ocenit za kvalitní abstraktní myšlení konstruktéry PSA, na rozdíl od mého obvyklého koncernu VW. Ano, oceňme konstruktéry za jejich čas věnovaný \"vychytávce\" díky níž nevíš kolik skutečně je benzinu v nádrži..... věř kompu že to dobře propočítá..... A co když udělá chybu i vadná elektronka ze závodu Tesla Olomóc? Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Fakir A já se divil, jak je možný, že na palivoměru naší Fóbie je poznat, jestli stojím z kopce, zatímco s Pežotem to ani nehne. Vyjímečně teda musím ocenit za kvalitní abstraktní myšlení konstruktéry PSA, na rozdíl od mého obvyklého koncernu VW. Ano, oceňme konstruktéry za jejich čas věnovaný \"vychytávce\" díky níž nevíš kolik skutečně je benzinu v nádrži..... věř kompu že to dobře propočítá..... Profesionálne sa venujem počítačom a pri tom \"věř kompu\" mi behá mráz po chrbte. :D:D Citovat
corsair.cz Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: corsair.cz Aneb: proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že? Takže tenhle princip palivoměrů je u všech 406 nebo od nějakého roku? Mně už tak dost štve chod ručičky, kdy jakoby k půlce klesá poměrně pomalu, na půlce mám tak kolem 520 km najeto, no a pak to začne rapidně klesat (nejvíc mezi poslední čárkou a čárkou než se rozsvítí rezerva), takže to zůstane třeba kolem 850 a svítí rezerva...... Můj určitě reaguje na kopec. Bude to řízeno z BSI kterou já nemám. Jinak to, že od půlky klesá fakt rychle je normální snad u všech aut, co jsem tak viděl. A rezerva svítí taky každýmu jinak... mě rezerva začíná svítit na cca 10l, ja nevim tohle je prvni kara u ktery musim benal sledovat, takze nevim jak je to u ostatnich.... Citovat
corsair.cz Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Fakir A já se divil, jak je možný, že na palivoměru naší Fóbie je poznat, jestli stojím z kopce, zatímco s Pežotem to ani nehne. Vyjímečně teda musím ocenit za kvalitní abstraktní myšlení konstruktéry PSA, na rozdíl od mého obvyklého koncernu VW. Ano, oceňme konstruktéry za jejich čas věnovaný \"vychytávce\" díky níž nevíš kolik skutečně je benzinu v nádrži..... věř kompu že to dobře propočítá..... Profesionálne sa venujem počítačom a pri tom \"věř kompu\" mi behá mráz po chrbte. :D:D taky jsem to myslel ironicky:D radši bych to měřil odměrným válcem než aby mi to nějakej čip měřil podle intenzity vstřiku a otáček podle ABS:bacha ..... taky jsem si s kompama užil, když jsem je dával do kupy v jednom džobu Citovat
Fakir Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Nápodobně. Nicméně mám zatím štěstí, že mi i přes tenhle zběsilý princip palivoměr ve 206ce ukazuje velmi přesně. Takže zatím kompu věřím, dokud mně někde nenechá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.