Lentilka Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 :xvulja bych neřekl že je to parodie, ale hanobení Peugeota:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
macik.83 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 hih, ja bych to nazval tesne vedle:D Citovat
Berkoff Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Scratch ale mozna by chtel :-) podle spz nekdo z brna? nevim no, nakejma oktafkama sem jel, ale proste 406 je 406, nic proti oktafkam, s turbem a cipem treba octavia 2 neni spatna, a i jede, s sportovnim podvozkem a 17kama budis, ale tohle nevim no ... Citovat
Lentilka Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff Původně zaslal: Scratch ale mozna by chtel :-) podle spz nekdo z brna? nevim no, nakejma oktafkama sem jel, ale proste 406 je 406, nic proti oktafkam, s turbem a cipem treba octavia 2 neni spatna, a i jede, s sportovnim podvozkem a 17kama budis, ale tohle nevim no ... ta 1,8 t 20v jede jak ďas když mě předjížděl tak jsem se málem lekl jak kolem proletěl:grr a před RS jsem neměl to štestí jet:) [upravil dne 30.4.2008 Lentilka] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 chtěl nechtěl asi by nezapadl:aut Citovat
AKCZ Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Tu Ochcavku sem dokonce potkal na silnici... skoda ze si spletl auto.. Citovat
Ohryy Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 ta 1,8 t 20v jede jak ďas když mě předjížděl tak jsem se málem lekl jak kolem proletěl:grr a před RS jsem neměl to štestí jet:) [upravil dne 30.4.2008 Lentilka] Jednu takovou ochcavku 1.8T vlastním,opravdu to nejede spatně,ale peugeot 306 s16(gti6) jede líp, mazec! Citovat
barenst Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Tak co nevyslo na poradne auto tak aspon ma poradnou nalepku Citovat
Lentilka Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Ohryy ta 1,8 t 20v jede jak ďas když mě předjížděl tak jsem se málem lekl jak kolem proletěl:grr a před RS jsem neměl to štestí jet:) [upravil dne 30.4.2008 Lentilka] Jednu takovou ochcavku 1.8T vlastním,opravdu to nejede spatně,ale peugeot 306 s16(gti6) jede líp, mazec! myslím že mi zatím stačí 106 S16, ale mám sen tu 407 tak jak jsem sem davál ten obrázek:aut Citovat
aaischa Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 bych to tak neprožíval octávka je taky auto bejt to nějaká hrozna sereda nebo pořádnej tuzing tak ju ale takhle to tak hrozný neni Citovat
Lentilka Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: aaischa bych to tak neprožíval octávka je taky auto bejt to nějaká hrozna sereda nebo pořádnej tuzing tak ju ale takhle to tak hrozný neni je to pěkný ale na oktávku bych si to nedal, to už si to radší mohl dát do RS žluté nebo WRC ale zůstat u značky, takhle bude pro smích a nejen nám z klubu Citovat
Fakir Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Ty vole, vochcáfka ftédéíčku si hraje na Peugeot, mně se chce kakat! To je hnus a svatokrádež, velebnosti, dovolit, aby tento vohnoutí supersport s předním náhonem, co dělá kadle kadle, zneuctil značku elegantních francouzkých aut. Citovat
zdemik Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Slovy klasika: jen ho nechte ať se bojí Citovat
Berkoff Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 a fakir koukam u oktavek a skodovek vubec vi co rika podle toho co ma v podpisu :D:D:D:D:D:D Citovat
Fakir Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff a fakir koukam u oktavek a skodovek vubec vi co rika podle toho co ma v podpisu :D:D:D:D:D:D Ví, právě proto, co má v podpisu... :D:D:D:D Citovat
permonik7 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 bych to tak neprozivala, mne se octavky libi... mela jsem pujcenou octavku II 1,9 TDi ( nebo jak se to pise) a super pojezdeni. Mela najeto 157tis km a byla z pujcovny, takze s tim jezdil kdekdo a jela jak nova. Nemam rada, kdyz nekdo uznava jen to svoje a nepripusti nic jineho...takove svoje svoje absolutno:D [upravil dne 1/5/08 permonik7] Citovat
Medvěd Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW). Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět. P.S. Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno. Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.