Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ten to neokeca a do klubu ho nevezmem

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ale mozna by chtel :-)

podle spz nekdo z brna?

nevim no, nakejma oktafkama sem jel, ale proste 406 je 406, nic proti oktafkam, s turbem a cipem treba octavia 2 neni spatna, a i jede, s sportovnim podvozkem a 17kama budis, ale tohle nevim no ...

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Původně zaslal: Scratch

ale mozna by chtel :-)

podle spz nekdo z brna?

nevim no, nakejma oktafkama sem jel, ale proste 406 je 406, nic proti oktafkam, s turbem a cipem treba octavia 2 neni spatna, a i jede, s sportovnim podvozkem a 17kama budis, ale tohle nevim no ...

ta 1,8 t 20v jede jak ďas když mě předjížděl tak jsem se málem lekl jak kolem proletěl:grr a před RS jsem neměl to štestí jet:)

[upravil dne 30.4.2008 Lentilka]

Odesláno

ta 1,8 t 20v jede jak ďas když mě předjížděl tak jsem se málem lekl jak kolem proletěl:grr a před RS jsem neměl to štestí jet:)

Jednu takovou ochcavku 1.8T vlastním,opravdu to nejede spatně,ale peugeot 306 s16(gti6) jede líp, mazec!:D

Odesláno
Původně zaslal: Ohryy

Jednu takovou ochcavku 1.8T vlastním,opravdu to nejede spatně,ale peugeot 306 s16(gti6) jede líp, mazec!:D

myslím že mi zatím stačí 106 S16, ale mám sen tu 407 tak jak jsem sem davál ten obrázek:aut

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

bych to tak neprožíval :) octávka je taky auto :) bejt to nějaká hrozna sereda nebo pořádnej tuzing tak ju ale takhle to tak hrozný neni :mrk

je to pěkný ale na oktávku bych si to nedal, to už si to radší mohl dát do RS žluté nebo WRC ale zůstat u značky, takhle bude pro smích a nejen nám z klubu

Odesláno

Ty vole, vochcáfka ftédéíčku si hraje na Peugeot, mně se chce kakat! :D To je hnus a svatokrádež, velebnosti, dovolit, aby tento vohnoutí supersport s předním náhonem, co dělá kadle kadle, zneuctil značku elegantních francouzkých aut. :bojim:D

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

a fakir koukam u oktavek a skodovek vubec vi co rika :D podle toho co ma v podpisu :D:D:D:D:D:D:D

Ví, právě proto, co má v podpisu... :D:D:D:D:D

Odesláno

bych to tak neprozivala, mne se octavky libi... mela jsem pujcenou octavku II 1,9 TDi ( nebo jak se to pise) a super pojezdeni. Mela najeto 157tis km a byla z pujcovny, takze s tim jezdil kdekdo a jela jak nova. Nemam rada, kdyz nekdo uznava jen to svoje a nepripusti nic jineho...takove svoje svoje absolutno:D

[upravil dne 1/5/08 permonik7]

Odesláno

Permoníku, musím přiznat, že tohle je jedna z věcí, která mi na P-clubu opravdu vadí - taková zbytečná válka vůči autům z koncernu VW. Na mě to kolikrát působí spíš tak, že někteří pažouťáci spíš majitelům Oktávek a Passatů závidí a o kvalitě svého auta nejsou zdaleka tak přesvědčeni, proto tedy budu aspoň kopat kolem sebe a vyřvávat, že jedině piškot je ta správná volba (protože ho mám) a jiné auto neexistuje (snad s vyjímkou BMW).

Ne, tohle mě fakt štve, už jsem to tu v mnoha diskuzích psal - prostě se za některé výlevy musím stydět.

P.S.

Ta Oktávka se lvem je fakt úlet, taky se mi to nelíbí - ale je to volba majitele a kdyby tam měl lejno s pampeliškama, tak mě to bude jedno.

Jenže tady ta diskuze zase není o téhle konkrétní Oktávce, ale zase se začíná paušalizovat na všechny Oktávkáře a to je to, co se mi prostě nelíbí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...