Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co říkáte na letošní sérii Hard Rocku pro dospělé?

Joe Satriani

Metallica

KISS

Def Leppard

Glenn Hughes

Prosím hip-hopery o toleranci ke starším spoluobčanům-))

Odesláno

Je pravda, že se s nima letos roztrhl sáček. Mě osobně nejvíc zaujalo vystoupení plánované na 17.8. - R.E.M.

Odesláno

Aha - to ale nebylo nikde psané, tož sorry.

Jinak na R.E.M. mám momentálně 1 lístek navíc (dostal jsem od bráchy 2 ks k narozkám a Helče se nechce)

Odesláno

Z toho výběru by mě zaujali akorát Kiss a Hughes (snad kvůli BS), z Medvědova výběru nichts (trochen moc pomalý)...:D Ale proti gustu žádný dišputát...pravděpodobně se stejně letos na žádnou akci nedostanu, ani na Masters, takže zbývá poslech rádia a CD....a proto Heavy metal is the law...schválně kdo ví, od koho je tahle písnička....:D

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Z toho výběru by mě zaujali akorát Kiss a Hughes (snad kvůli BS), z Medvědova výběru nichts (trochen moc pomalý)...:D Ale proti gustu žádný dišputát...pravděpodobně se stejně letos na žádnou akci nedostanu, ani na Masters, takže zbývá poslech rádia a CD....a proto Heavy metal is the law...schválně kdo ví, od koho je tahle písnička....:D

Helloween? :myslim

Odesláno

tak to sem nevedel, ze uz sem tak starej:), ale tuhle muziku posloucham hezkou radku let, jen co je pravda. Bohuzel se mi letos zadnej koncert nepostesti navstivit, tak budu zase jen vzpominat na ty starsi:(

Odesláno

KISS Sazka Arena Praha Vysočany

Já jdu, ale máte lístky, je vyprodáno?

Napsal Rebik, Medved se zase kurva neodhlásil...

[upravil dne 29/4/2008 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...