Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protože jsem v původnim levem světle měl díru ja do....... Tak jsem na aukru splašil za pár šupů jiný. Jenže bylo podrápadný a praský což z fotky nebylo příliš zřetelný. Chvili jsem přemejšlel co stim, aby to aspoň zdálky nebo poznat a napadlo mě tohle:D

Původní zadní světla

post-0-14109600318318_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Dobrej nápad. :potlesk Řekl bych, že to tomu autu sluší. :super

Sluší to jo, ale na můj vkus už je to černý hodně;) jinak clekm paráda:super

P.S.: Zabírám si tu šrajtofli ležící mezi autma:D:D:D

Odesláno

Stifler: Bohužl původní foto nemám. Bylo to praský šikmo přes brzdovku a na několika místech matný jako to maj starší Xantie

Dundee: To není šrajtofle, to jsou golaklíče:D

Odesláno

Mefisto86: Vyfoť to taky ve tmě jak to svítí... Když jsem nedávno dohnal nějakýho Kadeta s černejma zadníma světlama, nebylo vůbec zřejmý, jestli něco bliká svítí či jestli brzdí...

Na to taky mysli, aby ti nějakej rychlík neskončil v kufru...

Odesláno

.mycTD: Teda chlape ty umíš pokazit náladu:D Teď jsem na to koukal a nic moc:nevim Asi budu muset ještě vyndat ten oranžovej klobouček na blinkrech a pořídit silnější žárovky:D

[upravil dne 27.4.08 Mefisto86]

post-0-14109600321033_thumb.jpg

Odesláno

No bacha na to, já jel za jedním panáčkem, kterej měl podobně zatmavený zadní světla na Prassatu a nebylo ve dne vidět skoro nic, nehledě na to, že mu svítila jen pravá brzdovka; levá ani střední mu nesvítily. Jel jsem takhle za ním po městě asi kilometr a měl jsem ho chuť zakousnout. Tohle zatmavení zadních světel je sice pěkný na pohled, ale rozhodně ti za to ostatní nepoděkujou, nehledě na policajty a STK.

Odesláno

No ono není důležitý jak to svítí v noci, ale jak ve dne. A jak je vidět z fotky tak nic moc. Trochu jsi to s tím sprejem přehnal. Tak bacha, aby jsi neměl návštěvu v zadní části auta od jinýho účastníka provozu :D

[upravil dne 27/4/2008 Driver]

Odesláno

Ják vidím auto se zatmavenýmá světlama tak se mu obloukem vyhýbám. Podle mě je to ptrasárna něco takovýho udělat. Ve dne nejde nic vidět.

Odesláno

2mefisto: radeji porid novy svetla, driv nez ti nekdo udela navstevu v kufru, az se rozhodnes ve dne v polich nekde odbocovat... dej si tam aspon treti brzdovy svetlo za sklo, kdyz uz... osobne bych takovehle veci upravoval heverem :bacha naposledy jsem malem sroloval typka, co se rozhodl ze to zaslapne kdesi uprostred silnice a bude odbocovat na polnacku vlevo.

2Stanly: jo, proto se to prece strika tim sprejem, ze to ma stejnou svitivost. davejte si na ty plecky co chcete, treba tunu plastu, ale at to proboha neohrozuje ostatni...

Odesláno

Já sem kdysi zadní světla na fáčku stříknul červeným motipem na zadní lampy, ale jenom jednu vrstvu. Trochu to ty barevné sklíčka zladilo, ale hlavně dodalo dávno ztracený lesk. Ale jinak šlo poznat ty původní barvy. Svítilo to i přes den stejně, ale pro jistotu sem tam dal dvouvláknové žárovky a třetí brzdové světlo. Ale tohle už vypadé celkem moc tmavé, navíc černé. Kdyžtak bych opravdu doporučil jednu slabou vrstvu červeného spreje na zašlé zadní lampy.

Odesláno

Tak pro začátek jsem včera do auta vrátl třetí brzové světlo, které před rokem odpadlo a upravil jsem brzovky, takže už nesvítí v jednom světle jen jedna žárovka ale dvě. Ještě musim z útrob světel vyndat ty oranžový \"kloboučky\" co jsou přes žárovku na blinkru a místo toho tam dat hodně svítící oranžový žárovky. Myslim si, že brzdy teď svítí víc než dobře, tak ještě pořžešit ty blinkry a je to v vpohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...