Langyson Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Řeším další problém, v autě byla nainstalována od minulého majitele handsfree sada Parrot 3000 Evolution. Bohužel ale není kompatibilní s mým telefonem Sony Ericsson K700i. A po každém startu auta mi oznámí z repráku \"Prosím, spárujte zařízení\" už jsem z toho na nervy! Ale slyšel jsem, že je možné dodatečně aktualizovat software handsfree sady, aby byl schopný s mým telefonem komunikovat. Bohužel, i když jsem prohledal internet, tak jsem nenašel, kdo by mi mohl pomoci. Novelizační soft je sice na stránkách parrot.com, ale nevím, jak samotné nahrání provedu. Poradí někdo?? [upravil dne 8.5.2008 Langyson] Citovat
Langyson Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Tak s HF sadou nikdo neporadil, no nevadí. Další věc co řeším, jak přesné máte u vašich 306tek řazení? Mně přijde že občas jednička a zpátečka mi tam jdou tak nějak špatně zařadit. Navíc u jedničky mi jde šaltpáka špatně do polohy neutrál. Nevíte čím to? Citovat
Pata Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Langyson: vymenil bych olej v prevodovce... a prirucka k Parrotu je zde http://www.profitec.cz/files/N%E1vodPARROTCK3000.pdf Citovat
Langyson Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Pata Langyson: vymenil bych olej v prevodovce... a prirucka k Parrotu je zde http://www.profitec.cz/files/N%E1vodPARROTCK3000.pdf Díky No tu výměnu zvážím, je ještě jiná věc, která by mohla mít vliv na to řazení? Jinak kolik přibližně stojí výměna? Ten návod mám, ale bohužel neznám nikoho kdo by mi ten Software aktualizoval v samotnym HF Citovat
jankinho7 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Muzes mit i spatny tahla... Spatny synchrony... Ne, nechci strasit... Zpatecka de u kazdyho auta spatne,u nekteryho vic,u nekteryho min a jednicka vetsinou taky... Vymen olej a uvidis... Zkus radit pri nizsich otackach a nebo rad pomale a lehce jak v autoskole...Me taky chilu trvalo,nez sem si na pezotka zvykl... zvlast po oplu benzinu... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Noooo jako mne idu prevody ako maslo. Sem tam spiatocka, ale ozaj iba sem tam. Ale to staci troska plynu a hotovo. Popripade sa nauc preradovat s medzi plynom. To ty pojde potom lahko Citovat
Driver Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Langyson Původně zaslal: Pata Langyson: vymenil bych olej v prevodovce... a prirucka k Parrotu je zde http://www.profitec.cz/files/N%E1vodPARROTCK3000.pdf Díky No tu výměnu zvážím, je ještě jiná věc, která by mohla mít vliv na to řazení? Jinak kolik přibližně stojí výměna? Ten návod mám, ale bohužel neznám nikoho kdo by mi ten Software aktualizoval v samotnym HF Ten olej bych zkusil vyměnit, v převodovce jsou cca 2 litry a za litr dáš kolem 200,-. Jinak ty převodovky u Peugeotu jsou trochu slabší, u současný 306ky co mám to taky je takový \" všelijaký\", zpátečka si většinou trochu chroupne a jedničce se tam občas moc nechce , co jsem měl starší dieslovou tak tam byla převodovka o chlup lepší. Jinak máme v práci novýho Partnera (05) a to řazení tam není moc přesný. To už se mi víc líbí řazení u aut od VW. Citovat
Marcel505 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 : Langyson: Sorry, téma jsem vůbec nečetl, ale ten tvůj nick \"Langyson\", nevím zda je to i tvé jméno či příjmení, ale s takovým jménem, to by se jezdili závody! Si to vem... \"A na prvním místě Langyson\". Nemá to něco do sebe? Tím končím můj offtopicový příspěvek a jinak sorry za Prostě jsem to musel říct, co na jazyku to na foru... Citovat
Langyson Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 : Langyson: Sorry, téma jsem vůbec nečetl, ale ten tvůj nick \"Langyson\", nevím zda je to i tvé jméno či příjmení, ale s takovým jménem, to by se jezdili závody! Si to vem... \"A na prvním místě Langyson\". Nemá to něco do sebe? Tím končím můj offtopicový příspěvek a jinak sorry za Prostě jsem to musel říct, co na jazyku to na foru... díky, no tohle je moje přezdívka ze střední školy, jmenuju se Langhammer a to se jim zdálo moc dlouhý tak mi říkali Langy, no a pak jeden bláznivej spolužák začal říkat LANGYSON Původně zaslal: jankinho7 Muzes mit i spatny tahla... Spatny synchrony... Ne, nechci strasit... Zpatecka de u kazdyho auta spatne,u nekteryho vic,u nekteryho min a jednicka vetsinou taky... Vymen olej a uvidis... Zkus radit pri nizsich otackach a nebo rad pomale a lehce jak v autoskole...Me taky chilu trvalo,nez sem si na pezotka zvykl... zvlast po oplu benzinu... No docela jsi mě postrašil , bojím aby to nebylo něco vážnýho. Já jezdil celý léta v Peugeotu 405 GLD takže s peugeoty už zkušenost mám, ale oproti té 405 má tohle takové dlouhé řazení, navíc dost nepřesné. Když jsem zkoušel dávat kvalty pomalu, tak ho tam prostě nedostaneš, musíš použít více síly Jinak při podřazování jsem zvyklej meziplyn používat, takže tam taky problém není. No holt budu doufat, že se to někde nepodělá. Jinak dneska se mi stala další divná věc. při startu se mi vždy ukazuje servisní interval zbývající do výměny oleje. Mělo se ukázat ještě 1200 Km ale místo toho tam byla 0 a už mi pak pořád svítil klíč (symbol opravy). Nevíte někdo co by to mohlo způsobit? [upravil dne 21.5.2008 Langyson] [upravil dne 21.5.2008 Langyson] Citovat
P607Olda Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Servisní interval se sám zkracuje podle toho kolik jezdíš \"na studeno\" a kolik tomu \"na studeno\" naložíš. Navíc, tuším, že pod 1000 už zaokrouhluje dolů. Máš dvě možnosti: buď respektovat \"vychytralý systém\" a měnit olej hned, anebo se držet starých zvyků a měnit až podle tachometru. Citovat
P607Olda Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Vyměň olej v převodovce, a pak teprve řeš další kroky s převodovkou. Peugeot nepožaduje výměnu, ale je to lepší vyměnit, to ví každý technik. Citovat
Marcel505 Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Langyson díky, no tohle je moje přezdívka ze střední školy, jmenuju se Langhammer a to se jim zdálo moc dlouhý tak mi říkali Langy, no a pak jeden bláznivej spolužák začal říkat LANGYSON Pravý jméno taky není špatný! Jak se to čte? [lenghejmr] ? Citovat
RichVa Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Langyson Jinak dneska se mi stala další divná věc. při startu se mi vždy ukazuje servisní interval zbývající do výměny oleje. Mělo se ukázat ještě 1200 Km ale místo toho tam byla 0 a už mi pak pořád svítil klíč (symbol opravy). Nevíte někdo co by to mohlo způsobit? Uplynul rok od poslední výměny .... mě to \"okradlo\" o cca 1100 km Citovat
Langyson Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Děkuji Vám všem za rady. Myslím, že zde na fóru budeme ještě řešit spousty mých prblémů se lvíčkem tak ještě když už se přiblížila výměna olejů a jistě i filtrů (vzduchový a olejový) zeptám se.... Kolik litrů motorového oleje se tam vejde? 2.0 HDI !! Chci pokračovat v oleji který tam dával bývalý majitel ESSO Ultra 10W40 a mají v prodeji jen 4l a 1l nádobky, tak abych věděl. A pak ještě maličkost, když už je v autě kdeco od firmy Bosch, jak jsou na tom jejich filtry? Doporučujete, nebo se poohlédnout po jiném výrobci? Ještě jeden dotaz, co si myslíte o prostředcích jakými jsou Aditiva pro čištění motoru, která se nalijí před výměnou, nechá se 15 minut běžet motor a pak se to vypustí i s olejem. Vyplatí se to apliovat, nebo je to jen tahák na prachy? pro Marcel505: čte se to \"Langhamr\" a jinak v překladu je to \"Dlouhý kladivo\" [upravil dne 22.5.2008 Langyson] Citovat
Langyson Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Koukám, že k problému s olejem nikdo nemá řešení No nic, další problém. Když jedu autem neustále problikává světlo v kufru (blikalo i to na střeše u řidiče, ale vypnul jsem ho), už se mi několikrát stalo, že bylo rozsvícené když auto stálo na parkovišti. A jelikož je do tohoto obvodu zapojen i alarm, tak si i občas zahoukalo, nevíte někdo čím by to mohlo být? Mám podezření na spínač pátých dveří, ale je taky možné že je někde volný drátek. Nemáte někdo schéma zapojení, popřípadě, nevíte kudy jsou taženy dráty k tomuto světýlku? Citovat
Langyson Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Tak problém byl skutečně v pátých dveřích! Vyndal jsem spínač a prostřík Kontaktolem a vše okolo omotal elektrikářskou páskou aby to izolovalo. Tam kde spínač dopadá při zavření dveří na gumu jsem nalepil kousek tvrdší gumy a vše je OK. Tak doufám že od tohoto problému je taky pokoj. P.S. - Prosím poraďte mi s předchozím dotazem ohledně oleje [upravil dne 27.5.2008 Langyson] Citovat
chechet Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 zdaar! sleduji, ze mas, az na motor, stejnou karu jako ja. tva barva neni cerna, ale grafitova metaliza Citovat
Langyson Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: chechet zdaar! sleduji, ze mas, az na motor, stejnou karu jako ja. tva barva neni cerna, ale grafitova metaliza To jo, ale v papírech mám černá . Naše předchozí auto bylo taky takový grafitově metalízový, a mělo to i v papírech, ale tady jsem se taky divil, že je jen černá. Citovat
chechet Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Langyson To jo, ale v papírech mám černá . Naše předchozí auto bylo taky takový grafitově metalízový, a mělo to i v papírech, ale tady jsem se taky divil, že je jen černá. tak to bych byl rozhorceny a trval na predelani dokladu Citovat
Marcel505 Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Dlouhý kladivo: 2,0 HDi rok 2001 oleje 4,5 litru... Dej co byl... Esso je ok. Filtry - tak Bosch je drahej, když už tak zvol něco mezí tím, rozhodně ne filtry za pár korun. Vyplachování motoru - vyprdnul bych se na to, když máš olej Esso. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.