Lentilka Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Takže dneska jsem si umýval auto a zkoušel jsem čím nejlépe odstranit mušky... co mám houbyčku tu drsnou na okna tak tu jsem hned zahodil, protože se mi zdála moc tvrdá a místo toho jsem použil klasickou houbičku na nádobí http://www.dorisvtd.cz/houbicky-dratenky-rukavice.html když trošku přitlačíte tak jdou dolů nejen mušky ale i po chvíly takové malé černé tečky... no a na kola když jsou od mastnoty nebo od prachu z kotoučů nebo co je to za bordel tak jsme zkusil nějakej přípravek kterým by se měli mýt v hospodě sklenice od piva, parádně to šlo dolů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka Takže dneska jsem si umýval auto a zkoušel jsem čím nejlépe odstranit mušky... co mám houbyčku tu drsnou na okna tak tu jsem hned zahodil, protože se mi zdála moc tvrdá a místo toho jsem použil klasickou houbičku na nádobí http://www.dorisvtd.cz/houbicky-dratenky-rukavice.html když trošku přitlačíte tak jdou dolů nejen mušky ale i po chvíly takové malé černé tečky... no a na kola když jsou od mastnoty nebo od prachu z kotoučů nebo co je to za bordel tak jsme zkusil nějakej přípravek kterým by se měli mýt v hospodě sklenice od piva, parádně to šlo dolů Jo tyhle houbičky jsou super, nejen že dokážou odstranit mouchy ale taky super poškrábou sklo, o laku ani nemluvím, zeptej se Neona. A na kola existuje spray, nastřikaš, nechaš 2 minuty pusobit a splachneš, zbytek otřeš hadrem a kola jsou jak nový Citovat
Lentilka Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 fakt jo? tak to se hned podívám... ale nezdálo se mi že byl poškrábanej... ale je už večer... a co na ty k...y mouchy... co mám měkkou houbu tak ta to neumyje:( Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka fakt jo? tak to se hned podívám... ale nezdálo se mi že byl poškrábanej... ale je už večer... a co na ty k...y mouchy... co mám měkkou houbu tak ta to neumyje:( To se Neonovi taky nezdálo, pak když to uschlo tak katastrofa Citovat
Lentilka Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 hmm škoda no... si to s tou houbou hned vyřídím:bacha Citovat
mate59 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 na mušky mám osvedčené staré dámske silonky.Zabalím do nich bavlnenú handru,tak aby silonka bola niekoľkrát prekrytá,predtým myté plochy navlhčím a odstránim mušky bez problémov. Citovat
mate59 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 samozrejme aj tá silonka s handrou namokro,sorry. Citovat
@re Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka Takže dneska jsem si umýval auto a zkoušel jsem čím nejlépe odstranit mušky... co mám houbyčku tu drsnou na okna tak tu jsem hned zahodil, protože se mi zdála moc tvrdá a místo toho jsem použil klasickou houbičku na nádobí http://www.dorisvtd.cz/houbicky-dratenky-rukavice.html když trošku přitlačíte tak jdou dolů nejen mušky ale i po chvíly takové malé černé tečky... no a na kola když jsou od mastnoty nebo od prachu z kotoučů nebo co je to za bordel tak jsme zkusil nějakej přípravek kterým by se měli mýt v hospodě sklenice od piva, parádně to šlo dolů JÁÁÁJ, JEN TO NE... TY HOUBIČKY TO JE NEJVĚTŠÍ SVINSTVO, KTERÉ MŮŽEŠ POUŽÍT! Hodně poškrábou lak... modli se, abys netlačil moc... prže jak se vosk smyje, vylezou škrábance... POZOR NA TO!!! Citovat
@re Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Na mušky mám roztok vody do ostřikovačů... stačí postříkat a pak je vapkou smyju... na alu kola je super čistič od želvy... je toho hodně... ono se to nezdá, ale kvalitně ošetřit lak, plasty, kůži apod, je celkem alchymie... co já přečetl materiálů o leštění a údržbě autolaků apod... o penězích investovaných do sajrajtů ani nemluvě Citovat
jozefsv Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 na musky su tiez specialne odstranovace. Citovat
Husky Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: @re Na mušky mám roztok vody do ostřikovačů... stačí postříkat a pak je vapkou smyju... na alu kola je super čistič od želvy... je toho hodně... ono se to nezdá, ale kvalitně ošetřit lak, plasty, kůži apod, je celkem alchymie... co já přečetl materiálů o leštění a údržbě autolaků apod... o penězích investovaných do sajrajtů ani nemluvě ahoj, co používáš za čistič od želvy? Dnes jsem koupil něco s nanotechnologií, tak sem zvědavet, doufám, že to nerozpouští hliník. Citovat
AKCZ Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Dratenkou to pujde taky dobre dolu Pouzivam specialni houbicku na hmyz (takova skolo az plastova porovita..) a kdyz to zkombinujes jeste s odstranovacem hmyzu tak nemusis ani moc tlacit a jde to krasne dolu.. jen pozor na plastova cira svetla.. Citovat
omegaalfa Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 jedině drátěnej kartáč na horší špínu rozbruska :super:super.....jinak želvu nebo sonax + jedine bavlněnej hadr ...frote fusekle se mi fak osvedčily Citovat
Majar Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: omegaalfa jedině drátěnej kartáč na horší špínu rozbruska :super:super.....jinak želvu nebo sonax + jedine bavlněnej hadr ...frote fusekle se mi fak osvedčily Jenom na ni nesmíš moc tlačit!Lepší je nemít sklo vůbec a měnit brýle!:D:D:D Citovat
@re Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Husky Původně zaslal: @re Na mušky mám roztok vody do ostřikovačů... stačí postříkat a pak je vapkou smyju... na alu kola je super čistič od želvy... je toho hodně... ono se to nezdá, ale kvalitně ošetřit lak, plasty, kůži apod, je celkem alchymie... co já přečetl materiálů o leštění a údržbě autolaků apod... o penězích investovaných do sajrajtů ani nemluvě ahoj, co používáš za čistič od želvy? Dnes jsem koupil něco s nanotechnologií, tak sem zvědavet, doufám, že to nerozpouští hliník. Mám tohle: Vlastně celou kosmetiku z teto serie: Tohle je skvělé.... prvně naleštím teflonovým voskem a pak nanesu tohle... je to super: Na leštění používám tohle: Bavlna role, 100%, 2 kg. cena 530kč [upravil dne 24/4/2008 @re] [upravil dne 24/4/2008 @re] Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 1% roztok hydroxidu sodneho + jar do postrikovace, nechat pusobit cca 5min + WAP a mouchy jdou dolu nadherne pak jen teply roztok samponu s voskem a prejet houbou a nakonec utrit do sucha uterkou z mikrovlakna Citovat
omegaalfa Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 ta želva na ty gumy je fakt skvělá....tu má též a zdá se mi že se potom na tech gumách ani nechce držet špína a lépe se myjou Citovat
Lentilka Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? Citovat
omegaalfa Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? bud to budes týden co týden matlat tvrdým voskem nebo to musíš dát přelakovat....holt škrábance nebo matný fleky jdou jen přestříkat Citovat
Ferry Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Lentilka tak dneska jsem se málem po... je to vidět jako svině nevíte někdo co s tím? no tak jedine koupit lestici pastu a zkusit rozlestit, zkus dojet do nejaky lakovny, jestli by ti nedali trochu lakyrnicky lestici pasty, jsou ruzny drsnosti, tak asi tu nejjemnejsi a lestit a lestit a lestit, to je taky napad umejvat auto drsnou stranou houby na nadobi holt chybama se clovek uci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.