hnusoba Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Ako je to s vybavovaním prepravnej značky v ČR keby som chcel doviezť ojazdené auto z Čiech na Slovensko? Koľko stojí prepravná značka a kde/za koľko a ako dlho sa dá vybaviť? Citovat
ajven Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Pojdes na Dopravny inspektorat, kde ti vystavia za urcitu sumu prevozne znacky + poistku. Ak by poistku nerobili tak ta odporucia na najblizsiu komercnu kancelariu. Popripade zavolaj na nejaky autobazar v Cechach a cvicne sa opyta, akoze chces doviezt auto od nich. Oni ti uz poradia. Citovat
MichalTalbot Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Prodával jsem auto na Slovensko před dvěma měsíci. Nejdřív musíš s kupní smlouvou na evidenční kontrolu, která bude napsaná na nového majitele. Pak teprve můžeš na registr vozidel a tam odevzdáš staré RZ a dostaneš převozky. Myslím, že to stojí normálně jako při převodu, tzn. asi 800,- Kč. Povinko si uzavřeš kdekoliv v pojišťovně, ale budou chtít adresu plátce v ČR, protože to ze Slovenska neumějí vymáhat, kdybys to nezaplatil. Značky vypadají takhle: Btw: kupující nasedl do Simky Aronde ročníku 1958 v naprosto původním a nerenovovaném stavu a odjel s ní po ose od Prahy až někam na střední Slovensko bez nejmenšího problému, klobouk dolů před takovým autem! Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Hezká Aronde, opravdu hezká - s tímhle autem si můžu směle tykat, vyrábělo se totiž přibližně v období mého zrodu. Už 58??? Já myslel, že se dělala tak 65 - 70, no nic - zase jsem o něco chytřejší [upravil dne 22/4/2008 Medvěd] Citovat
Zila Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Hezká Aronde, opravdu hezká - s tímhle autem si můžu směle tykat, vyrábělo se totiž přibližně v období mého zrodu. Už 58??? Já myslel, že se dělala tak 65 - 70, no nic - zase jsem o něco chytřejší [upravil dne 22/4/2008 Medvěd] kupuješ to na slovensko ked tu to :Dotom asi je:D Citovat
tomyka Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: Medvěd Hezká Aronde, opravdu hezká - s tímhle autem si můžu směle tykat, vyrábělo se totiž přibližně v období mého zrodu. Už 58??? Já myslel, že se dělala tak 65 - 70, no nic - zase jsem o něco chytřejší [upravil dne 22/4/2008 Medvěd] kupuješ to na slovensko ked tu to :Dotom asi je:D toto som nepochopil podl acoho je to kodovane? Citovat
jarajarda Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 1. Evidenční kontrola na nového majitele- okolo 200Kč. 2. Sjednání povinného ručení, stačí minimální doba- 1. měsíc- okolo 700Kč. 3. Správní poplatek za registraci na vývozní značky na příslušném Odboru dopravy. Registru vozidel- 800Kč. Toť vše, tato byrokracie vyjde okolo 2000Kč. Citovat
MichalTalbot Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Medvěd: Aronde se dělala 1951 - 1963, v letech 65-70 už se dělaly úplně jiný Simky, ale to už by bylo Citovat
Zila Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: tomyka toto som nepochopil podl acoho je to kodovane? že zase sa to taha tam kde to nema o tematu nič spoločne viete :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha ps: Lem Počkaj Zajac :D:D:D:D:D Citovat
MichalTalbot Odesláno 22. duben 2008 Odesláno 22. duben 2008 Původně zaslal: Zila Původně zaslal: tomyka toto som nepochopil podl acoho je to kodovane? že zase sa to taha tam kde to nema o tematu nič spoločne viete :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Promiň, že jsme si s Medvědem dovolili lehce odbočit od tématu, snad to přežiješ btw: nějaké rady od Tebe k danému dotazu??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.