Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ako je to s vybavovaním prepravnej značky v ČR keby som chcel doviezť ojazdené auto z Čiech na Slovensko? Koľko stojí prepravná značka a kde/za koľko a ako dlho sa dá vybaviť? :myslim

Odesláno

Pojdes na Dopravny inspektorat, kde ti vystavia za urcitu sumu prevozne znacky + poistku.

Ak by poistku nerobili tak ta odporucia na najblizsiu komercnu kancelariu.

Popripade zavolaj na nejaky autobazar v Cechach a cvicne sa opyta, akoze chces doviezt auto od nich.:D

Oni ti uz poradia.

:papa

Odesláno

Prodával jsem auto na Slovensko před dvěma měsíci. Nejdřív musíš s kupní smlouvou na evidenční kontrolu, která bude napsaná na nového majitele. Pak teprve můžeš na registr vozidel a tam odevzdáš staré RZ a dostaneš převozky. Myslím, že to stojí normálně jako při převodu, tzn. asi 800,- Kč. Povinko si uzavřeš kdekoliv v pojišťovně, ale budou chtít adresu plátce v ČR, protože to ze Slovenska neumějí vymáhat, kdybys to nezaplatil.

Značky vypadají takhle:

Snimek%20315.jpg

Snimek%20310.jpg

Btw: kupující nasedl do Simky Aronde ročníku 1958 v naprosto původním a nerenovovaném stavu a odjel s ní po ose od Prahy až někam na střední Slovensko bez nejmenšího problému, klobouk dolů před takovým autem!

Odesláno

Hezká Aronde, opravdu hezká - s tímhle autem si můžu směle tykat, vyrábělo se totiž přibližně v období mého zrodu.

Už 58??? Já myslel, že se dělala tak 65 - 70, no nic - zase jsem o něco chytřejší

[upravil dne 22/4/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Hezká Aronde, opravdu hezká - s tímhle autem si můžu směle tykat, vyrábělo se totiž přibližně v období mého zrodu.

Už 58??? Já myslel, že se dělala tak 65 - 70, no nic - zase jsem o něco chytřejší

kupuješ to na slovensko ked tu to :Dotom asi je:D

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: Medvěd

kupuješ to na slovensko ked tu to :Dotom asi je:D

toto som nepochopil :)

podl acoho je to kodovane?

Odesláno

1. Evidenční kontrola na nového majitele- okolo 200Kč.

2. Sjednání povinného ručení, stačí minimální doba- 1. měsíc- okolo 700Kč.

3. Správní poplatek za registraci na vývozní značky na příslušném Odboru dopravy. Registru vozidel- 800Kč.

Toť vše, tato byrokracie vyjde okolo 2000Kč.

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

že zase sa to taha tam kde to nema o tematu nič spoločne viete :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

ps: Lem Počkaj Zajac :D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: tomyka

že zase sa to taha tam kde to nema o tematu nič spoločne viete :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Promiň, že jsme si s Medvědem dovolili lehce odbočit od tématu, snad to přežiješ :roll btw: nějaké rady od Tebe k danému dotazu???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...