Maca_2 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Zdravim, kde najdu takovou zhuverilost jako je císlo DAM (datum zavedení modifikace) Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 zlute cislice v motorovem prostoru na ulozeni tlumice pred ridicem, bud je to ctyrmistne nebo sestimistne cislo, prvni ctyri jsou DAM cislo, zbyle dve kod vyrobniho zavodu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Maca_2 Zdravim, kde najdu takovou zhuverilost jako je císlo DAM (datum zavedení modifikace) Pod přední kapotou na levém uchycení tlumiče [upravil dne 20/4/08 Radek Hurvajz] Citovat
Aluška Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 V těch místech je i kód barvy vozu, je taky 4místnej, ale bývají tam i písmena. Citovat
subin Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 jen se zeptám k čemu to číslo vlastně je?Na co se dá použít? Kód barvy mi smysl dává,ale DAM mi nic neříká Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Aluška V těch místech je i kód barvy vozu, je taky 4místnej, ale bývají tam i písmena. a je narozdil od DAM psanej bilym pismem Citovat
Ferry Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: subin jen se zeptám k čemu to číslo vlastně je?Na co se dá použít? Kód barvy mi smysl dává,ale DAM mi nic neříká DAM kod je zakodovany datum vyroby auta, jinak se tomu taky rika ORGA number, takze po zadani do vyhledavace muzes najit dekoder a po zadani prvnich ctyr cislic toho kodu se ti objevi datum vyroby auta http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.html Citovat
subin Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: subin jen se zeptám k čemu to číslo vlastně je?Na co se dá použít? Kód barvy mi smysl dává,ale DAM mi nic neříká DAM kod je zakodovany datum vyroby auta, jinak se tomu taky rika ORGA number, takze po zadani do vyhledavace muzes najit dekoder a po zadani prvnich ctyr cislic toho kodu se ti objevi datum vyroby auta http://www.cats-citroen.net/citroen/organumber.html OK moc děkuji při první příležitosti ověřím:super Citovat
Dave_k Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: subin jen se zeptám k čemu to číslo vlastně je?Na co se dá použít? Kód barvy mi smysl dává,ale DAM mi nic neříká Stačí? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Taky tu mame tušim od Mitche.mb excelovskou tabulku na vypočet data vyroby pode DAM - DAM_kod_Peugeot.xls Citovat
kodajz Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 prosím vás a kde vyčtu tenhle kod když je auto přestříkané a nebo ten kod prostě na autě není. A nebo majitel nezná přesné datum výroby? Neexistuje nějaký universál ? nebo se nedá někde vyčíst pomocí vin ? Díky za pomoc. Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 V serviceboxu přes VIN se dá zjistit. Nebo je na \"A\" sloupku ve dveřích (u pantů) samolepka kde by měl být taky. Citovat
kodajz Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 tak to je škoda co teď? řekne nám to někdo? Citovat
kodajz Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: Dave_k V serviceboxu přes VIN se dá zjistit. Nebo je na \"A\" sloupku ve dveřích (u pantů) samolepka kde by měl být taky. no jo, představ si, že jsi v terénu, internet nemáš a štítek na autě prostě není. Co teď? Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak mi přes SZ napiš VIN a já Ti to zjistím. Citovat
Ferry Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: kodajz no jo, představ si, že jsi v terénu, internet nemáš a štítek na autě prostě není. Co teď? dnes v dobe internetu v mobilu uz to problem neni nebo pak pritel na telefonu Citovat
kodajz Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 já svůj znám. I bráchův, ale brácha má služebního Jumpy a tam ten kod nikde není. Byl jsem na zahradě a nechtělo se mi domů a pouštět PC a hledat pres servicebox. VIN teď nemám po ruce. ale co když nemám net po ruce? Citovat
kodajz Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: kodajz no jo, představ si, že jsi v terénu, internet nemáš a štítek na autě prostě není. Co teď? dnes v dobe internetu v mobilu uz to problem neni nebo pak pritel na telefonu JAsně, spoustu kámošu je na netu, nebyl by problém, ale je to fakt velká zdržovačka hlásit přes tel kámošovi stránky a přihlašovací udaje, pak vin a pak vysvětlovat kde má kliknout a kde to číslo hledat. Chci to dělat jednoduše. Citovat
Dave_k Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: kodajz já svůj znám. I bráchův, ale brácha má služebního Jumpy a tam ten kod nikde není. Byl jsem na zahradě a nechtělo se mi domů a pouštět PC a hledat pres servicebox. VIN teď nemám po ruce. ale co když nemám net po ruce? To mi skoro zní jako dělat \"z prdu kuličku\". Když nemáš ani VIN tak DAM budeš těžko zjišťovat. :roll:roll Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Řěším to tak, že když jde někdo ke mně na diagnostiku, tak mi předem dá VIN, vypíšu si charakteristiky auta ze service boxu, vytisknu a pak to mám po ruce. Hodí se mi to ještě pokud něco dohledáváme ve schématech, protože tam je to také potřeba. V nejhorším případě, když je to narychlo, tak mám na noťasu mobilní internet. [upravil dne 18/6/10 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.