J0hny Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Ahojte, nechaval sem delat na 306 1.6 rozvody vcetne vodni pumpy, ale nelibi se mi jedna vec pro nekoho mozna blbost jde o to ze motor ma jakoby bzucici zvuk v celem rozsahu otacek, pri 1500 +- otackach je to slyset nejvic a ozyva se to z okoli remenu, nevite co to muze byt ? mechanik mi rikal ze bude trvat nez si remen sedne jenze uz si seda pres dva tydny a asi 3000km... [upravil dne 21.4.2008 Jirkap] Citovat
Jirkap Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: J0hny Ahojte, nechaval sem delat na 306 1.6 rozvody vcetne vodni pumpy, ale nelibi se mi jedna vec pro nekoho mozna blbost jde o to ze motor ma jakoby bzucici zvuk v celem rozsahu otacek, pri 1500 +- otackach je to slyset nejvic a ozyva se to z okoli remenu, nevite co to muze byt ? mechanik mi rikal ze bude trvat nez si remen sedne jenze uz si seda pres dva tydny a asi 3000km... Porušuješ pravidla fóra... příště tvůj příspěvek bude smazán!! Citovat
Ticcino Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra... příště tvůj příspěvek bude smazán!! OT: Které? Něco mi uniká? Jináč mně na Tempře po výměně řemenů tento pískal. Neprokluzoval, prostě to jen pískalo. Znělo to jako stíhačka. Moc se mi to líbilo, bohužel po pár tisících kilometrech to samo přestalo. Takže si myslím, že i tobě to časem přestane dělat... Tipuju řemeny. Citovat
Ticcino Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra... příště tvůj příspěvek bude smazán!! OT: Které? Něco mi uniká? Edit: Aha, asi nicneříkající název vlákna... Jináč mně na Tempře po výměně řemenů tento pískal. Neprokluzoval, prostě to jen pískalo. Znělo to jako stíhačka. Moc se mi to líbilo, bohužel po pár tisících kilometrech to samo přestalo. Takže si myslím, že i tobě to časem přestane dělat... Tipuju řemeny. Edit: Sorry za 2 příspěvky, nějak to laguje, ale já to vkládal jen jednou... [upravil dne 20.4.2008 Ticcino] Citovat
olda Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra... příště tvůj příspěvek bude smazán!! OT: Které? Něco mi uniká? Jináč mně na Tempře po výměně řemenů tento pískal. Neprokluzoval, prostě to jen pískalo. Znělo to jako stíhačka. Moc se mi to líbilo, bohužel po pár tisících kilometrech to samo přestalo. Takže si myslím, že i tobě to časem přestane dělat... Tipuju řemeny. Asi bych to viděl na ten nadpis... Citovat
subin Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 mě to dělalo ozubené kolo na klice u kterého auta radši neřeknu abych na sebe nepovolal :bacha:D. taky sem si myslel,že si sedne-nesedlo.Takže sem je rozdělával znova,ale dělalo to nepravidelně.Ta pumpa může být dobrej typ,ale taky to může dělat kladka,těch možností je víc,ale pokud ti je měnily tak bych to viděl na nesouosost částí rozvodů-řemen se ti otírá o řemenici:myslim Citovat
otec Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Rozvodový řemen je moc napnutý, je třeba ho povolit. Citovat
J0hny Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 jj taky tipuju napnuti toho rozvodaku, kladky, pumpa jsou novy, zitra ho zkusim trocha povolit a uvidi se... omlouvam se za poruseni pravidel, opravdu:mad: Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra... příště tvůj příspěvek bude smazán!! OT: Které? Něco mi uniká? Jináč mně na Tempře po výměně řemenů tento pískal. Neprokluzoval, prostě to jen pískalo. Znělo to jako stíhačka. Moc se mi to líbilo, bohužel po pár tisících kilometrech to samo přestalo. Takže si myslím, že i tobě to časem přestane dělat... Tipuju řemeny. Tak s tohoto prispevku nemozem \"Znělo to jako stíhačka. Moc se mi to líbilo, bohužel po pár tisících kilometrech to samo přestalo\" :D Kamarad sa trapi s niecim podobnym poviem mu nech si da na zadne okno nalepku MIG a moze jazdit :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.