Aton Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Kamaradi odbornici, potreboval bych opet poradit kam se nasmerovat a opravit nasledujici problem jedna se o volnobeh a zhasinani motoru. kdyz nastartuji chvili jsou otacky 500, chvili 800, nekdy to chcipne na krizovatce, nekdy kdyz uberu plyn z vyssich otacek tak to chcipne, nekdy je to v poradku. nezalezi zda je motor zahraty nebo ne. Diky za nazory. [upravil dne 18/4/08 Aton] Citovat
Jogin Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Obecne HDI je spolehlivi motor, ale drazsi na udrzbu a hlavne narocnejsi. Tady by sem promeril jako prvni vec vahu vzduchu a volnobezny ventil. (ventil se da vicistit,bohuzel nemam HDI tutiz mluvim jenom z praxe co se kde pise, ale volnobeznej ventil mam na svem stavajicim aute a cistil sem to, sice me to nechcipalo, ale delalo to taky bordel, ale nepatrny-po vycisteni vse ok.) Pokud se auto chova jenom divne pri vonobehu videl by sem to na tento problem. Citovat
Aton Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Uz je to opraveno, byl to snimac pedalu plynu Citovat
Lubos77 Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 robi mi to iste, ale nie tak casto, hlavne pri vyradeni a dupnuti na brzdu ... padne to na 500 a ked dam dolu nohu z brzdy tak sa to upravi .. Takze je to na 100% ten plynovy potenciometer ??? 306 XS HDi 1999 Citovat
JoHoneK Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Ahojte mám problém s volnoběhem mám peugeot 406 2.0 HDI 80Kw. Při nastartování nebo když zastavím a dám nohu s plynu tak začne kolísat volnoběh a má to strašné zvuky ale při normální jízdě šlape jak hodinky a nemám žádný problém. Nevím co s tím auto mechanik co mi dělal rozvody na autě mi řek ať zajedu do Peugeot servisu a že mi to napíchnou na diagnostiku a poštelují volnoběh. Já se jen bojím, že mě v peugeotu vydumlají s peněz. Jsem student a bojím se, že to bude třeba prkotina a nechám tam mailant . Tak jestli s tím máte nějaké zkušenosti tak bych byl moc rád o rady děkuji Citovat
koblih69 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Do servisu musíš každopádně, protože ten mechanik je asi pěkný dřevo a ty rozvody by měl po něm někdo překontrolovat. [upravil dne 5/7/13 12:59 od koblih69] Citovat
JoHoneK Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 No to doufám že udělal dobře. Jinak asi do toho servisu zajedu. Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Obecne HDI je spolehlivi motor, ale drazsi na udrzbu a hlavne narocnejsi. Tady by sem promeril jako prvni vec vahu vzduchu a volnobezny ventil. (ventil se da vicistit,bohuzel nemam HDI tutiz mluvim jenom z praxe co se kde pise, ale volnobeznej ventil mam na svem stavajicim aute a cistil sem to, sice me to nechcipalo, ale delalo to taky bordel, ale nepatrny-po vycisteni vse ok.) Pokud se auto chova jenom divne pri vonobehu videl by sem to na tento problem. Kde že přesně má HDI ten volnoběžný ventil? A jaktože mi to drží volnoběh i s odpojenou váhou vzduchu? Aneb není nad to splácat páté přes deváté bez ladu skladu, když o tom víš kulový, co? Citovat
Dano406 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 oddie nerozčiluj se,za těch 5 let nejspíš už dospěl Citovat
koblih69 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Tak já už jenom podotknu, že ten volnoběh nastavit nejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.