Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Jen netusim, jestli to pak chcipne, a dokud nedojedu do peugeot servisu tak to nepojede, nebo jestli je to jen info o tom kdy bych mel neco udelat? poradi nekdo? Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Its a final countdown:D Nemáš tam prodlouženou výměnu oleje? Nebo nevím co by to mohlo být jinak. Určitě tu někdo bude vědět. Naši to mají v octávii takhle. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Potom to chcípne,motor vypadne před auti.......:D Je to info o serv.prohlídce,vým.oleje v motoru.Ta cifra jde nastavit Citovat
Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 pekne, tak mam jeste cca 29 tisisc do vymeny oleje, a asi i teda rozvodu a tak, jen pak jeste prijit na to jak to zase nastavit DIKY Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Potom to chcípne,motor vypadne před auti.......:D Myslíš jako že to udělá takový to BLE, otevře se kapota a motor to vyplivne na silnici? Citovat
Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 nedeste me nam todle delal boxer Citovat
ozzy56 Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 To nastavení vždycky zapomenu Dej si hledání,mačká se to tlačítko na tacho.,a zapíná--vypíná klíček......tak nějak:roker Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff nedeste me nam todle delal boxer Tak to muselo být prima. Doufám že mě se to nestane, ťuk ťuk. OT: Berkoff pošli mě fotky tvýho mazla na mail prosím. Dík Citovat
Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 mam je nekde ve fotoalbu nekde ho tam najdes, jednoho, druhyho tretiho i ctvrtyho http://berkoff.chlumec.net/index.php Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 tohle pocitadlo je jen na olej, rozvody si musis hlidat podle najetych km sam, ty prezijou vic nez 30 000km, asi tak 4x Citovat
Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 jasny, jeste najit to nulovaci tlacitko musim se dojit podivat do auta, nasel sem navody na 206,306 ale nulovaci cudl nevidim, ale zati mje to jedno, mam jeste cca rok pred sebou, to me na tech 30000 da ... Citovat
Ferry Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 nastavuje se to tak, ze nez zapnes klicek, stisknes tlacitko na nulovani pocitadla km a kdyz ho drzis stisknute, otocis klickem, pak se to nejak nastavuje asi dalsim mackanim, presnej postup uz tu nekdo psal na foru Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff jasny, jeste najit to nulovaci tlacitko musim se dojit podivat do auta, nasel sem navody na 206,306 ale nulovaci cudl nevidim, ale zati mje to jedno, mam jeste cca rok pred sebou, to me na tech 30000 da ... Možný návod: snad je to na tvoje autí PEUGEOT; 406 (8B); 2.0 16V Vypnout zapalování. Stisknout a držet nulovací tlačítko. (1) Zapnout zapalování. Přidržet nulovací tlačítko na minimálně 10 sekund. (1) Uvolnit nulovací tlačítko. (1) Na displeji se objeví ukazatel \"=0\". Servisní informace zhasne. Servisní interval je vynulován. legenda- tlač. (1) = pravé tlač. když koukáš na budíky- tuším na nulování poč. uj. km. Vypnout zapalování. [upravil dne 17/4/08 BoneDaddy] Citovat
Berkoff Odesláno 17. duben 2008 Autor Odesláno 17. duben 2008 jj, to tam je, tak fakt moc dikec Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: Berkoff jj, to tam je, tak fakt moc dikec Není zač. Citovat
Harlley Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Přesně tak stiskni a drž pravé tlačítko na budíkách.Pak otoč klíček a ono to začne odpočítávat 10s a je to zase připraveno odpočítávat km do další výměny. Citovat
Berkoff Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 jj, diky, uz sem to testnul, tj, vymenime rozvody, + oleje a tak, a znuluju to Citovat
Guest jcapek Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Cau chlapi tak tady tak čtu že mám ten samej problém.a chtěl jsem se zeptat jestli to pocítadlo u toho tachometru ukazuje jen kdy se má vymenit olej nebo ještě něco?Diky moc Jarda. Citovat
Dave405 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Není to takhle jasně definované. Je to prostě signalizace servisní ptohlídky. Řekl bych, že u nových aut to nastavoval peugeot servis a znamenalo to kontrolu a výmenu filtrů, náplní a dalších věci dle servisní knížky, ale tohle jen tipuju. Mohli by to uvést na správnou míru ti, kteří si koupili novou 406 U starších aut bez záruky si tam můžeš nastavit interval jaký chceš. Já tam měl po koupi taky 30tkm, je to údajně oficiální interval výměny motorového oleje + filtrů. U aut s náročnějším provozem, třeba taxi, služební vozy a podobně se nastavuje 20tkm, ale i to se mi zdá hodně. Pro jistotu měním po 15tkm, ikdyž v peugeot servisu a v autofrance servisu mě přesvědčovali, že těch 30tkm může být. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.