Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - 2002 - pred startem mi to ukazuje nejaky servis, s cca 30000 a ubyva

Recommended Posts

Odesláno

Jen netusim, jestli to pak chcipne, a dokud nedojedu do peugeot servisu tak to nepojede, nebo jestli je to jen info o tom kdy bych mel neco udelat?

poradi nekdo?

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

nedeste me :) nam todle delal boxer :D

Tak to muselo být prima. Doufám že mě se to nestane, ťuk ťuk. :aut

OT: Berkoff pošli mě fotky tvýho mazla na mail prosím. Dík

Odesláno

tohle pocitadlo je jen na olej, rozvody si musis hlidat podle najetych km sam, ty prezijou vic nez 30 000km, asi tak 4x

Odesláno

jasny, jeste najit to nulovaci tlacitko :) musim se dojit podivat do auta, nasel sem navody na 206,306 ale nulovaci cudl nevidim, ale zati mje to jedno, mam jeste cca rok pred sebou, to me na tech 30000 da ...

Odesláno

nastavuje se to tak, ze nez zapnes klicek, stisknes tlacitko na nulovani pocitadla km a kdyz ho drzis stisknute, otocis klickem, pak se to nejak nastavuje asi dalsim mackanim, presnej postup uz tu nekdo psal na foru

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jasny, jeste najit to nulovaci tlacitko :) musim se dojit podivat do auta, nasel sem navody na 206,306 ale nulovaci cudl nevidim, ale zati mje to jedno, mam jeste cca rok pred sebou, to me na tech 30000 da ...

Možný návod: snad je to na tvoje autí

PEUGEOT; 406 (8B); 2.0 16V

Vypnout zapalování.

Stisknout a držet nulovací tlačítko. (1)

Zapnout zapalování.

Přidržet nulovací tlačítko na minimálně 10 sekund. (1)

Uvolnit nulovací tlačítko. (1)

Na displeji se objeví ukazatel \"=0\".

Servisní informace zhasne.

Servisní interval je vynulován.

legenda- tlač. (1) = pravé tlač. když koukáš na budíky- tuším na nulování poč. uj. km.

Vypnout zapalování.

[upravil dne 17/4/08 BoneDaddy]

Odesláno

Přesně tak stiskni a drž pravé tlačítko na budíkách.Pak otoč klíček a ono to začne odpočítávat 10s a je to zase připraveno odpočítávat km do další výměny.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Cau chlapi tak tady tak čtu že mám ten samej problém.a chtěl jsem se zeptat jestli to pocítadlo u toho tachometru ukazuje jen kdy se má vymenit olej nebo ještě něco?Diky moc Jarda.

Odesláno

Není to takhle jasně definované. Je to prostě signalizace servisní ptohlídky. Řekl bych, že u nových aut to nastavoval peugeot servis a znamenalo to kontrolu a výmenu filtrů, náplní a dalších věci dle servisní knížky, ale tohle jen tipuju. Mohli by to uvést na správnou míru ti, kteří si koupili novou 406 :mrk U starších aut bez záruky si tam můžeš nastavit interval jaký chceš. Já tam měl po koupi taky 30tkm, je to údajně oficiální interval výměny motorového oleje + filtrů. U aut s náročnějším provozem, třeba taxi, služební vozy a podobně se nastavuje 20tkm, ale i to se mi zdá hodně. Pro jistotu měním po 15tkm, ikdyž v peugeot servisu a v autofrance servisu mě přesvědčovali, že těch 30tkm může být.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...