Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šebetov - chcete mě???  

1. 1. Šebetov - chcete mě???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k nezájmu o anketu ohledně plánování programu na Šebetov a vzhledem k tomu, že se množí připomínky ohledně opakování srazu na jednom místě, jsem nucen vypsat tuto anketu:

Chcete letošní ročník srazu v Šebetově nebo nikoliv??

Budeme vděčni za vyjádření Vašeho názoru v této anketě, jelikož bychom byli neradi, aby naše snažení vyšlo nazmar... Snad jsem zvolil odpovědi tak, aby každý, kdo si prohlédne tuto anketu, mohl zvolit nějakou odpověď...

Jen připomínám termín by byl druhý víkend v červenci.

Odesláno

Osobně proti Šebetovu nic nemám - dokonce z pořadatelského pohledu i vím, že sehnat v tomto termínu jinou lokalitu je celkem nereálné, takže jsem hlasovat ano, přijedu

Jen bych prosil o blokaci celého penzionu (zájemce o naplnění už mám) - někde jsem potratil číslo. Využil jsem pohostinnosti tohoto zařízení loni a pokud pojedu s Helčou a Pavlíkem, tak pod stan ani do maringotky jít nemohu.

[upravil dne 16/4/2008 Medvěd]

Odesláno

Chápu, že pro některé může být několkátý pobyt na stejném místě nudný - ale:

a) ukažte mi camp s koupáním, kde v červenci přeruší sezónu kvůli jednomu weekendovému srazu piškoťáků (znamená to totiž zrušení dvou týdenních turnusů v plné sezóně - to by ten campař musel být na hlavu padlý nebo jeden z nás - což se nevylučuje)

b) putovní srazy jsou ročně tři (letošní září už nebude u Náchoda, ale úplně jinde), tak proč ne jeden stálý

c) jediný problém, který na Šebetově vidím já jsou poněkud stísněné podmínky (letos bych se dokonce obával omezení počtu přihlášených, abychom se vůbec vešli - pokud bude stabilní nárůst jako v předešlých letech)

d) pokud budou mít pořadatelé (Jirka Wolf, Ch. i. n. ch. i. l. a., Trundík a spol.) dostatek chuti a nápadů a pokud nás obec Šebetov jednoho krásného dne nevypíská, tak na Šebetov bud jezdit rád

[upravil dne 16/4/2008 Medvěd]

Odesláno

Sebetov bych nerusil, kdyz se nejak rozumne vyresi parkovani jelikoz lidi jezdi cim dal vic tak myslim ze neni problem.. Lokalita to je pekna a bazen na osvezeni v lete super!

Odesláno

Jak říkám, je to jen a jen můj názor... ale kempů po celé ČR je mraky... minulý rok jsem objížděl týden ČR a každý den jsem byl v jiném kempu v jiné části republiky srovnával jsem ceny, služby, místo, atd...

Mám i své favority na pořádání srazu za rozumnou cenu.

Jen mi přijde \"líto\" nepoznat jiné místo.

Odesláno

Ano, prijedu rad, i kdyz uz jsem tam byl nekolikrat, snad se v okoli najde neco noveho :aut

treba nekdo z organizatoru nahodi nejaky tip :)

a letos uz mam jeden vylet na patek stejne vyhlidnuty, slysel jsem ze na Slavkovskem zamku maji moc hezky zamecky park :aut

Odesláno

Zaškrt sem druhou variantu , v ty dobe budu mit hoodně prace ale pokud to jen pujde tak bych se stavil aspon na otočku , jediny co mě vadilo je poměr počtu lidí v kempu vůči socialnimu zařizení , což nemam namysl ani tak fronty s preslapujicimi členy a hosty ale to že pod naporem navštev zařizeni došla docela brzo voda (sobota večer) , odjiždel jsem sice v so v noci ale nedele musela stat za to.Nebo byla sjednana naprava ?

Odesláno

Tak já zaškrt první variantu. Protože:

-mám to kousek

-je tam nádherně

-je tam fajn koupání

-normální ceny atd...

Odesláno

Já jsem určitě pro Šebetov i když tam jezdím už od prvního ročníku tak je to supr... a hlavně možnost vlést rovnou ze stanu nebo z auta do bazénu..... :) :)

Odesláno

Souhlasím s JirkouP, ale já osobně jedu a hlasuju pro ŠEBETOV!!

Organizátoři to umějí pěkně zorganizovat, okolí je pěkné! A jestli to někomu nevyhovuje, tak ať tam prostě nejezdí!!

Stejně tam 70lidí zase bude, tak bych to neřešil touto anketou!!

A taky si myslím, že není nikdo jiný, kdo by se ujal letního srazu namísto Šebetova...

Takže všm, co maj proti Šebe výhrady, ať si je nechají, nebo tam nejedou, ne (jako, že i já jsem přispěl svou trochou do vínku, ale okolí už opravdu znám dobře)?? Prostě GIVE EM HELL :roker

PS.: Jo a ještě ke všemu je pravda, že je cenově bezkonkurenční!!! ;)

[upravil dne 17/4/2008 Neon]

Odesláno

Taky jsem pro Šebetov...je to kousek...bezva ceny, prostředí jedinečný...a pořadatelé (viď Wolfíku a spol...) vymyslí určitě něco zase navíc...co loni nebylo...

Nechme to na organizátorech, kdo chce ať dojede, kdo ne...holt ať nejezdí...

V létě to bude parááááááááda...

:papa:papa:papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...