Péťa Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Od té doby, co Méďa změnil zaměstnání se těžko hledá nějaký přepravce Nejezdíte někdo náhodou z Prahy do našich končin? Potřeboval bych vyzvednout něco na kulaťáku a hodit sem. Přeci jen to je křehčí a tak využívat služeb ČP, s.p. se mi zrovna nezamlouvá. A protože to je věc za 150,--Kč, tak ani samostatná cesta do Matičky by se nevyplatila. Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Jo jezdíval jsem, jezdíval - bohužel už je všechno jinak Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Medvěd Jo jezdíval jsem, jezdíval - bohužel už je všechno jinak Opravdu bohužel??? Citovat
Péťa Odesláno 15. duben 2008 Autor Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: adraj Ahoj Peta máš U2U:papa Ahoj a dík! Jak jsem Ti odpovídal U2U, 3.5. je termín docela \"na hraně\". Kdyby se našel někdo dřív, bylo by to víc v klidu. Jinak - jedná se o vaflový papír A4, takže žádný velký náklad... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.