Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Salut,

nevim cim to muze byt, ale kdyz jsem chtel dneska ject nakoupit tak jsem sednul do auta a odjel jsem na nakup, nakoupil a kdyz jsem chtel nastartovat tak auto jenom tocilo starterem a nim takhle jsem to asi zkousel 5-6x nez se mi auto povedlo nahodit, ale po nastartovani atacky okamzite vylitli na 2500 a pak spadly na 1000 a zacali kolisat mezi 1000 a 800 a motor se dusil jekoby sechtel rozjet, ale nemoh a plym take nepomahal a po chvili motor chcipnul uplne takhle se to opakovalo asi 3x nez to skoncilo tim ze motor uz okamzite po nastartovani ihneh chcipnul a ani jevijely otacky a nakonec to skoncilo tak ze ani nechtel naskocit.

Nevite co mam udelat aby to jelo vim ze toho muze byt vic, ale ja ani nevim kde mam privod paliva abych overil ze mi caka benal.

Diky za rady vedouci k opetovnemu rozjeti meho cumacka.

Jsem z toho desne smutny a je mi do breku, a prosim i treb nekoho z prahy zdali by nebyl ochotny se podivat na meho cumaka a najit bolistky diky. :(

Maca

:(

Odesláno

ucpanej filtr, spatna elektrika, atd atd atd, skus nejdriv ten benzin, tj cerpadlo, dyz bude ok, filtr ... dyz ja vubec netusim jak to je u coupatek .(

Odesláno

Palivové čerpadlo je dost pravděpodobné - po čase se obrousí komutátor a je potřeba výměna.

Prý dočasně pomůže bouchnout zespodu do nádrže - tlakovým nárazem se čerpadlo pootočí a chytne se - ale je to jen jednorázové řešení.

Odesláno

Rozpojit palivové potrubí, a po zapnutí klíčku musí vytékat benzín. Ale koukej rychle, jednat ať ho nevyteče moc, a jednak to elektronika za chvíli vzdá (je tam nějaká ochrana). Ale nedělal jsem to prakticky, jsou tady členové, kteří mají praktické zkušenosti.

Odesláno

A kde to rozpojit kde jsou tu hadicky, ja moc zkusenosti z vicebodovym vstrikem nemam na sve Fiatku nebo manzelcine lancii to je v poho tam jen sundam vzduchovy filtr a vidim dve hadicky jedna privadi druha odvadi prebytek zpet do nadrze, ale na 406 jsem nepolibeny takze fakt netusim kde to je, nevadi me se uspinit, neco vymontovat (to me desne bavi se v aute stourat) ale musim vedet kde a co.

Diky

PS.: Mit tak garaz bliz nez v Ostrave u rodicu tak se hrabu v aute kazdy den, pekne z prace od kompu do monterek a delat rukama to je neco tak uklidnujiciho a nedherneho, ze bych to klidne delat i pro jine lidi, fakt neznam nic prijemnejsiho, asi jsem divnej ale me to uklidnuje.

[upravil dne 13/4/08 Maca_2]

Odesláno

:( Teda, chlape, teba mi je normálne ľúto. Dva dni tu píše ódy na nového miláčika a on sa hajzlík pokazí. To podporuje moju teóriu o zvýšení počtu porúch po výmene majieľa.

To čerpadlp zistíš i tak, keď na motore pôjdeš spätne. Do vstrekovačov je vedený benzín, tak začni tam a nájdi prvý spoj. Rozober a zapni kľúčik.

Odesláno

ok zitra oblikam po praci monterky a jdu na to sa dam vedet jak jsem dopad a pak kdyz tak bych podle rad patral dal.

To ze se to pokazilo za to nemuze auto tohle se muze stat kazdemu a pokud by na tom aute bylo jenom tohle tak je to pohodicka.

Odesláno
Původně zaslal: Maca_2

ok zitra oblikam po praci monterky a jdu na to sa dam vedet jak jsem dopad a pak kdyz tak bych podle rad patral dal.

To ze se to pokazilo za to nemuze auto tohle se muze stat kazdemu a pokud by na tom aute bylo jenom tohle tak je to pohodicka.

Jasne, za tú poruchu auto nemôže, to ten hajzlík SAMO, ten nám kazí autá.:D

Zachovaj si optimizmus, budeš ho potrbovať. Do mesiaca sa ešte niečo vyskytne. Potom by už mohol byť pokoj. :super

Guest minimaxa
Odesláno

Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbyde na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid.

Musím říct, že autor má pravdu, zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány kurvítky, někdy i několika v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, ještě jste ho nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Pozor ovšem i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, co kurvítka nepoužívá, ale to je zas problém, neb ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neb je stejně \"kvalitní\" jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, co už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Micro$oftu a jejich počet obyčejně narůstá s cenou produktu, který se pak opravuje tak, že stará odhalená tři kurvítka jsou nahrazena novými pěti, což VY zaplatíte jako \"upgrade\"... A rázem jsem pochopil spoustu nepochopitelných věcí - a nejsou to jenom výrobky. Kurvítka jsou prostě všude kolem nás.

:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbyde na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid.

Musím říct, že autor má pravdu, zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány kurvítky, někdy i několika v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, ještě jste ho nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Pozor ovšem i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, co kurvítka nepoužívá, ale to je zas problém, neb ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neb je stejně \"kvalitní\" jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, co už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Micro$oftu a jejich počet obyčejně narůstá s cenou produktu, který se pak opravuje tak, že stará odhalená tři kurvítka jsou nahrazena novými pěti, což VY zaplatíte jako \"upgrade\"... A rázem jsem pochopil spoustu nepochopitelných věcí - a nejsou to jenom výrobky. Kurvítka jsou prostě všude kolem nás.

:papa:papa:papa

Cimz si nam chtel rict, ze delas v linuxu, protoze mrkvosoft je na houbec ze? Nebo se mylim? :D

Odesláno

Nevite nekdo o nekom z Prahy nejlepe stejne orientovaneho blazna do aut, kdo by mel moznost samozrejme za urcity rozumny financni obnos po vzajemne domluve poskytnout prave na takovehle veci tykajici se oprav nejakou garaz nebo dilnicku ?

Odesláno

Maca_2 - už jsem Ti jinde psal, aby ses dohodl v Auto Vašenda na prohlídce Tvého šperku - ale tuším, že na Tebe asi vyhrknou sumu poněkud vyšší, než jsi připraven. Nicméně pokud jsi koupil kupátko za tuhle cenu, tak bych logicky očekával, že ta cena měla nějaké opodstatnění a že tedy to auto bude nějaký kačky potřebovat.

U Vašendů Ti ale jsou schopní auto prolézt (určitě to nebude první kupé, které budou mít na heveru - majitel dokonce i kupé 3,0 V6 nějakou dobu měl ve svém vlastnictví) a rovnou Ti říct

a) co je potřeba vyměnit okamžitě = HOŘÍ

b) co chvilku vydrží, tzn. může chvilku počkat (než dáš kačky do kupy)

c) odhadnout na kolik vyjde opravit auto tak, aby nemohl nastat problém

d) posoudit, zda cena, kterou jsi za to vytáhnul z kešeně byla odpovídající

Jinak je to náš klubový partner, osobně k nim jezdím už hodně dlouho a zatím opravdu SPOKOJENOST (jen nesmíš očekávat, že Ti udělají generálku 406 kupé za 1000 Kč)

Odesláno

taky by to mohla byt zapalovaci rampa, celkem casta zavada u tohodle motoru. Ted mozna budu drsnej, ale mam podobnej nazora jako Medved, coupe 406 za tuhle cenu za jakou jsi ho poridil ( a podle toho co jsi tak popisoval stav toho auta v tvych nadsenych prispevcich ) je tak trosku past na prachy a pekna vrazda v jednom. Preju aby to byla jen blba nahoda a vse se rychle opravilo, co mozno s nejmensima nakladama (coz zrovna u tohodle auta a motorizace je docela tezky splnit ), ale trochu se bojim, ze jsi v tom nadseni pro tohle auto nekomu naletel, tak snad na tom moc nevykrvacis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...