faget1 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Zila ja berem 17 rokov v CZ :super:super:super:super oukej tak potom som nič nepovedal berem spet si potom jak moj bracha tiež žije už roky v Praze a tušim už aj občianstvo bude mat a ked dojde domou kuknut tak ho lame jedno cez druhe slovenksy česky to je jedno :D:D:D:D:D
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 mne to neva aspon viem že som ČECHOSLOVAK :super:super:super inač dufam že tu napiše svoj nazor aj majitel serveru ktory pobeži pre SK a tieš dufam že aj vedenie CZ clubu lebo tema ktore tu o tomto bolo je smaznute a tudiš bohvie kde inač ponuka na webmastra tu uš bola hladaly sme:bojim TU [upravil dne 13/4/08 Zila]
Kurt Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 No ono těch témat o SK klubu tu bylo už víc, nevím, které z nich má být smazané, našel jsem třeba tohle:
Návštěvník Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potleskJe mi to asi jedno len to chce občas aj u nas neaky ten zraz:super:super
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Kurt No ono těch témat o SK klubu tu bylo už víc, nevím, které z nich má být smazané, našel jsem třeba tohle: SORY neni to ono ako zakladatel tematu v sekci Club bol Medved
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: feldo :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potleskJe mi to asi jedno len to chce občas aj u nas neaky ten zraz:super:super no nie je všetko o zrazoch stači jeden problem a sraz je včudu ked sa niečo stane tak to potom niekto dalši nema kto dotiahnut do konca ako to bolo napriklad teraz čo sa planoval Ato v OCHTINEJ :D
qity3 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Budem velmi rad ak sa peugeot klub rozsiri aj na slovensko a drzim palce. Musim povedat ze obdivujem ludi, ktori si najdu cas a odhodlanie pustit sa do niecoho takehoto. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super
Zila Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: qity3 Budem velmi rad ak sa peugeot klub rozsiri aj na slovensko a drzim palce. Musim povedat ze obdivujem ludi, ktori si najdu cas a odhodlanie pustit sa do niecoho takehoto. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super no prave ten čas to je to čo nam chíba ps: diplomovka ubera na čase takže preto musime si počkat :D:D:D:aut
qity3 Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 To viem pochopit, zena na vysokej, tehotna a prerabame dom tot moj pripad takze preto veravim to co vravim.
Medvěd Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Netuším, které vlákno, jehož jsem byl zakladatelem - je smazané, nicméně prozatím se situace má tak, že víme o tom, že se na Slovači rodí slovenský klub, nicméně tuhle informaci máme cca rok. Vzhledem k tomu, že v našem klubu proběhnou v červnu nové volby (a proto samozřejmě neznáme složení nového vedení klubu) načasoval bych s dovolením jednání o podobě partnerství obou klubů na podzim letošního roku. Do té doby by už snad mohlo být na Slovenské straně vše papírově připraveno a u nás už bychom mohli mít za sebou první jednání nového vedení, v kterém by už mohlo být definováno jakým směrem se klub dál bude ubírat a jak budou rozděleny funkce vyplývající ze stanov (když už se to připravuje rok, tak těch pár měsíců už snad vydržíme).
Zila Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 no my sa tieš uš nevieme dočkat ale dufajme že to bude čoskoro :super:super ps: nepametam si presni nazou ale asi to bolo niečo v tomto zneni ---- zejmena pro slovenske členy zakladatel si bol ty Meda
Medvěd Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Myslíš-li tohle vlákno - pak smazáno nebylo, jen jsi špatně hledal
Zila Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 tak Sory starši človek uš tak nefidi jo je to onoo:super:super:super:super kedysi bolo pripnute navrchu tak asi to ma splietlo Sory [upravil dne 14/4/08 Zila]
Medvěd Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Jsem rád, že jsem žádný příspěvek nesmazal, což by samozřejmě mohlo stát i nedopatřením - nicméně si myslím, že bychom jednání o naší vzájemné spolupráci měli opravdu nechat až na podzim, kdy my už budeme mít po volbách (možná budete jednat s úplně jiným vedením) a Vy už budete mít všechno papírově O.K.
Matuska Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Hlavně zachovejte společné fórum, byla by to škoda pro obě strany, rozdělit to.
Matuska Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Všiml jsem si, že toto vlákno se jmenuje \"slovenské fórum\".
Medvěd Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 O vyhazování opravdu není momentálně nikde ani zmínka - jde jen o nalajnování a definování přesných podmínek spolupráce, což určitě není otázkou několika hodin či dnů. Takže už potřetí zde píšu - přátelé, nechme Zilu a spol. doladit administrativní záležitosti (hezky v klidu), též nechme v klidu proběhnout volby do vedení a revizní komise Peugeot - clubu a až bude tohle všechnoi za námi a věci se ustálí (odhaduji podzim 08) tak můžeme začít jednat o podmínkách vzájemné spolupráce. Dřív je to jen mlácení prázdné slámy - přišlo by mi totiž velice nefér začít nějaké jednání, když vůbec není jasné jaký postoj k tomu bude mít nově zvolené vedení. (a něco rozjednávat, aby pak vše bylo jinak - to mi přijde jako zbytečná práce zcela bez efektu).
Algol Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Tož Moraváci, už sa nemožu dočkat, až si založíme taky vlastní fórum...yeah!
ozzy56 Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 A pak si založí svoje kluby a fora města,čtvrti,ulice,domy,vchody a potom to bude super
Recommended Posts