Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chalani neviete poradit kto na slovensku, resp zapadnom slovensku vedet vybrat fapfilter a zrusit tu hlasku? Lebo mame dve auta ktore maju cca 170tis km a filtre su v obidvoch plne. Ja jazdim na tej kontrolke uz asi 6000km a zatial to ide ale rad by som sa FAPka zbavil navzdy. Prosim dajte dajte daky kontakt. Dik

Odesláno

Tak ja stým problém zatiaľ nemám ale ten kontakt na Slovensku by som privítal mať v zálohe, nemusí byť len zo západu v prípade núdze sa človek dopraví pár km navyše. :D

Odesláno

Pri surfovani som nasiel zaujimavu stranku. Aktualne to bude asi pre ceskych kolegov. Kto sa chce zbavit FAP-u asi idealne riesenie. Jedna sa o vycistenie, resp. odobratie FAP filtra. Je tam aj zaujimave citanie naco vlastne FAP sluzi. Odporucam precitat. Dufam ze sa to nebude brat ako reklama. Odkaz: http://fapoff.cz/

Odesláno

mne sa najviac páči tato veta

Bude auto plnit emise?  
Samozřejmě že plní a na to dáváme i záruku!

aj tá cena pre 1,6 je celkom dobrá :)

aj ked je to napísané dosť jednostranne proti FAPu a z mnohými vecami sa nedá celkom súhlasiť

Odesláno

Tak jsem koukal na ten FAPOFF a jestli je pravda o té jejich záruce, pak o tom začínám hodně vážně uvažovat. Sice občasný zvuk závodního vozu mi při regeneraci připomíná \"staré tuningové časy\", ale jinak mne to s..e!!! Abych přemýšlel nad tím, kolik toho najedu po městě nebo za kolik mám tankovat (přestože rozhodně nepatřím mezi \"cmrndali\"), tak to nemám zapotřebí.

Proto, jestli jste již někdo šťastným \"vykuchaným\" po projití emisemi (BEZ PROTEKCE!), pište, pište, pište!

Odesláno

to s tou zárukou je blbosť ked neprejdeš emisnou ako si chceš uplatniť tu ich \"záruku\" :D

pôjdeš za nimi povieš že si neprešiel emisnou a že si uplatňuješ \"záruku\" a akože oni s tým čo spravia ? :myslim

Odesláno

Záruka je právě to, co by mne taky zajímalo :myslim No a proto čekám, zda se tu objeví ti odvážnější, kteří toto již úspěšně absolvovali.

Nerad bych dal 8000 za \"vykuch\" a pak 15 000 za nový FAP :D

Odesláno

spis by me zajimalo jestli si ten vykuchanej FAP nechavaj nebo si ho zakaznik odvazi s sebou...

pokud si ho nechavaj tak je to pro ne hoooodne dobrej kseft... to by to mohly delat i zadarmo a stejnak by na tom vydelali. jelikoz je FAP sam osobne hooodne ceny zbozi i kdyz je jetej.

vi to nekdo?

fap tam je kvuli sazim... takze si ho ve vsech autech necham. kdyz mam auto za vic jak mega tak me nejakych par tisic nezrujnuje. a nebo si to zajedte nechat udelat do citroenu... daleko levnejsi a stejne dily... :D

Odesláno
Původně zaslal: Sasula

spis by me zajimalo jestli si ten vykuchanej FAP nechavaj nebo si ho zakaznik odvazi s sebou...

pokud si ho nechavaj tak je to pro ne hoooodne dobrej kseft... to by to mohly delat i zadarmo a stejnak by na tom vydelali. jelikoz je FAP sam osobne hooodne ceny zbozi i kdyz je jetej.

vi to nekdo?

fap tam je kvuli sazim... takze si ho ve vsech autech necham. kdyz mam auto za vic jak mega tak me nejakych par tisic nezrujnuje. a nebo si to zajedte nechat udelat do citroenu... daleko levnejsi a stejne dily... :D

S tím, že v Citroenu udělají FAP levněji, nemohu souhlasit...:nevim

Nechal jsem si dle mého VINu a roku výroby nacenit výměnu FAPu v Citroenu vč. práce. A jen cena za FAP byla větší, než jsem měl naceněno v Peugeotu vč. práce :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...