straki007 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: drobec.sk Původně zaslal: straki007 Původně zaslal: drobec.sk Původně zaslal: romales Zdravim, kdyz se mi zobrazila chyba antipollution fault, tak jsem byl na diagnostice. na diagnostice jsme zjistili ohledne FAP nasledujici. Otacky motoru 739 ot/min (volnobeh) naplneni filtru pevnych castic 18% teplota za katalyzatorem 141 st.C diferencialni tlak vyfukovych plynu 0 mbar Objemove mnozstvi vzduchu 20l/hod Prumerna vzdalenost mezi regeneracemi u poslednich 5 cyklu 0km pocet km ujetych od posledni regenerace 0km Tyto udaje jsou hodne zajimave. Vypada to jako bych FAP uz nemel a jednotka o tom nevi. Overim a dam vedet. Uz se mi nejakou dobu zobrazovalo diesel aditivum minimum level. Od prvniho varovani nizke hladiny aditiva jsem natankoval 3 plne nadrze. Od prvniho zobrazeni by melo aditivum vydrzet na 6 plnych nadrzi. Ptam se tedy jestli je mozne ze se zobrazi antipollution fault kdyz je aditiva na mene nez 3 plne nadrze? Chybu antipollution fault se nam podarilo vymazat, ale nasledujici den se mi po tretim nastartovani ukazala znovu. Mate nekdo podobne zkusenosti? Mne to tiež tak pripadá ako keby si už nemal FAP. Ja mám FAP tiež preč cez firmu Fapoff,no upozornili ma,že počítač aditivovania zostane funkčný.Vraj sa to nedá až tak dokonale odstrániť,ale stačí cez diagnostiku raz za čas vynulovať počítač aditivovania ak sa objavia hlášky ohľadne aditivovania.Vlastne ak sa objavý tak len jedna hláška a tou je informácia,že došlo aditívum.Vtedy stačí cez diagnostiku vynulovať počítač aditivovania a zas bude pokoj,lebo počítač si bude myslieť,že som dolial aditívum. Možno sa vám naskytuje úvaha,že je v nádržke je niečo ako plavák,ktorá sníma hladinu aditíva.Vraj nieje to tak. Francúzi nepočítali s tým,že diagnostiku bude mať hocikto ale len servis.A ten vám vlastne doleje aditívum a počítač vynuluje. Počítač je nastavený tak,že má danú fixnú hodnotu koľko je v nádržke aditíva keď je plná.No a pri vynulovaní počítača aditivovania začne z tej fixnej hodnoty odratávať pri každom tankovaní paliva a až sa blíži k nule,tak začne vypisovať hlášky.... Ja by som poradil aby si si dal vynulovať počítač aditivovania a uvidíš,či bude pokoj... oni tie dve hlášky môžu na seba navezovať (ak ignoruješ hlášku o mále aditíva nastupuje hláška Antipolution....) [upravil dne 30/7/10 drobec.sk] No tak to slysim ne poprve ze po FAPoff se musi neco delat jeste po urcite dobe.Kazdy kdo FAP odstrani musi udelat konfiguraci(primo v jednotkach).Kdyz FAP nemam(po vypnuti myslim)tak jak se mi muze objevovat hlaska s FAPem??? Dava vam to logiku??Jak v tom pripade odstranuji firmy FAP??? A odkiaľ vieš s istotou,že hláška atipolution... je práve ohľadne FAPU?? hláška antipolution... sa zobrazuje aj u benzínových motoroch a tam FAP nieje Niekedy sa zobrazí keď je zlé nejaké čidlo... Ale každopádne nemá táto hláška vždy čo robiť s FAPom. Podľa mojích zistení sa táto hláška objavuje vtedy,keď systém nevie presne diagnostikovať o akú poruchu sa jedná... Čti pozorně a pak můžeš------------- Citovat
pkr Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Přečtěte si oba pravidla fora.:bacha:bacha Citovat
straki007 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: pkr Přečtěte si oba pravidla fora.:bacha:bacha :mad:Omlouvam se....(ale on zacal)hehehehehe:D Legrace samozrejme:aut Citovat
Laďa Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Nejde o dohadování ale o citaci předešlých příspěvků. Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Zdravim, tak o vikendu jsem si lehnul pod auto a zjistil jsem nasledujici. Predchozi majitel FAP odstranil. Nemam tam FAP a nemam tam ani predkatalyzator. Misto techto dvou clenu tam mam proste jenom trubku. Prikladam foto. Tak ted se obavam emisi. Myslim si ze bez predkatalyzatoru to emisema asi neprojde. Sakra Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Jen takovy dotaz, kdyz to ma nadrzku na aditiva, tak by to FAP mit asi melo, nebo se pletu? VIN VF33H9HZC83640345. Diky za odpoved. Citovat
straki007 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 No ty mas 1.6 HDI. To musis otevrit kapotu a hned u chladice je pod hlinikovym krytem FAP:papa Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Zdravim, dnes jsem hledal FAP u sveho P 307 1.6 HDI 80kW. Tady na foru jsem se dozvedel, ze je FAP umisteny jinde nez u 2.0 HDI. Prikladam fotku a ptam se jestli je toto ten FAP? Je zakryty plechem a je pod turbem? Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Pokud je FAP u 1.6 HDI umisten tak jak jsem oznacil na minulem obrazku, tak co je pak tato soucastka? K cemu slouzi? K teto soucastce vedou obe trubky, ktere jsem videl vychazet z FAP. Je to snad diferencialni senzor tlaku? Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Resim dilema. Diagnostika mi ukazala zaplnenost FAP jen na 18%. Aditiva mam uz jen asi na 2 plne nadrze. Nevim jestli je FAP odstranen a nebo jestli mam radeji doplnit aditiva. Cele se to chova nejak divne. Najel jsem asi 3000km a nepocitil jsem pri rizeni zadnou regeneraci FAP jak tady pisete. Je mozne ze je FAP uz odstranen. Potreboval bych to nejak overit ale nevim jak. Na diagnostice se mi ukazalo, ze posledni regenerace FAP byla pred 0km. Prumerna vzdalenost mezi poslednimi 5-ti regeneracemi je take 0km. Lze nejak overit jestli mam FAP odstranen a nebo je FAP funkci? Pokud by byl FAP funkcni a zaplnen jen z 18% tak bych urcite dolil aditiva. Pokud vsak je FAP odstranen tak bych se na aditiva vykaslal. Neni to zrovna nejlevnejsi. Jo a palubni pocitac mi hlasi diesel aditivum minimum level a od minuleho tydne se mi ukazuje antipollution fault. Diky za odpoved. Citovat
romales Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: Přema První obrázek...... Myslel jsem si to, ze je to ten prvni obrazek. Nevis na co slouzi ta soucastka oznacena na druhem obrazku? Vedou k ni obe trubicky (hadicky) od toho FAP. Je to snad diferencialni senzor tlaku od FAP? Citovat
Haryk Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 FAP mám pryč už rok a hlásí to minimum aditiva po každém nastartování a ,,antipolution\" ani jednou,do nádržky jsem dolil naftu, musím si to nechat vymazat Citovat
AnotherOne Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: romales Původně zaslal: Přema První obrázek...... Myslel jsem si to, ze je to ten prvni obrazek. Nevis na co slouzi ta soucastka oznacena na druhem obrazku? Vedou k ni obe trubicky (hadicky) od toho FAP. Je to snad diferencialni senzor tlaku od FAP? Keď myslíš č. 3 na obrázku, tak áno, je to ten senzor. Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: Haryk FAP mám pryč už rok a hlásí to minimum aditiva po každém nastartování a ,,antipolution\" ani jednou,do nádržky jsem dolil naftu, musím si to nechat vymazat Na tvem aute je FAP nejlepsi korektne odstranit ze softu. A mas po problemu a nizsi spotreba.. Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: romales Resim dilema. Diagnostika mi ukazala zaplnenost FAP jen na 18%. Aditiva mam uz jen asi na 2 plne nadrze. Nevim jestli je FAP odstranen a nebo jestli mam radeji doplnit aditiva. Cele se to chova nejak divne. Najel jsem asi 3000km a nepocitil jsem pri rizeni zadnou regeneraci FAP jak tady pisete. Je mozne ze je FAP uz odstranen. Potreboval bych to nejak overit ale nevim jak. Na diagnostice se mi ukazalo, ze posledni regenerace FAP byla pred 0km. Prumerna vzdalenost mezi poslednimi 5-ti regeneracemi je take 0km. Lze nejak overit jestli mam FAP odstranen a nebo je FAP funkci? Pokud by byl FAP funkcni a zaplnen jen z 18% tak bych urcite dolil aditiva. Pokud vsak je FAP odstranen tak bych se na aditiva vykaslal. Neni to zrovna nejlevnejsi. Jo a palubni pocitac mi hlasi diesel aditivum minimum level a od minuleho tydne se mi ukazuje antipollution fault. Diky za odpoved. FAP je nejspis odstranen ale ne uplne dobre.Musis na diag.Tam to dobry mechanik zjisti jestli je FAP odstraneny dobre nebo ne.Spis ale myslim ze jenom to nekdo nafingoval.S tou regeneraci co se tady pise ze to poznas jak regeneruje,to je docela vymysel,ale montovat se do toho nebudu.U 90%aut nejde zjistit ze FAP regeneruje. Citovat
korok Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: Stefan00 Původně zaslal: Lukas Vavrinec Tak vcera som aj ja navstivil firmu fapoff.cz, a mozem vyslovit len a len spokojnost. je vidiet, ze chalani vedia, co robia. Pristup personalu super. Od vcera som najazdil cca. 300km a auto sa zatial javi zivsie, znizila sa spotreba a dufam, ze problemom s fapom konecne odzvonilo Takze odstranenie fapu mozeme len odporucit, je to trvale a bez dalsich investicii. Odstranenie na P407,2.0 Hdi - 195€. Kto to tam nepozna, tak odporucam navigaciu, lebo je to zastrcene v takom priemyselnom dvore. No a pripravte sa, ze zakrok trva cca. 3 hod., takze si so sebou niekoho zoberte s kym pojdete na kavu alebo na obed. A chalani hovorili, ze denne vyberaju aj 7 fapov a zatial sa este nikto nestazoval, takze to asi naozaj pomaha Včera som FapOff.cz absolvoval tiež, a možem potvrdiť, že auto ožilo. Má lepší ťah od nižších otáčok, spotreba podľa PC je tiež priaznivejšia. Ja si myslím, že to bolo správne rozhodnutie.... Byl jsem si nechat odstranit filtr ve firmě FAPoff v úterý. Zkušební jízda proběhla v pohodě auto jsem přebral a jel jsem domů. Při průjezdu Brnem jsem vjel do zácpy a tu jsem si všiml že se při popojíždění auto sem tam zakucká. Zprvu jsem myslel že je to tím že neumím správně využívat toho že motor zabírá od nižších otáček ale nic nepomáhalo a třepání motoru se objevovalo i v případě plynulé jízdy sundání nohy z plynu a následném mírném přišlápnutí. Natankováno jsem měl u čerpací stanice u Futurum Tesco v Brně, vyjel jsem nádrž do sucha a natankoval jsem u Shell ve Slavkově ale závada přetrvává. Sledováním jsem zjistil že při jízdě rychlostí 50 km/h na trojku mám 1800 ot/min ato je podle mě málo a proto motor tarokuje, když přeřadím na stupeň čtyři otáčky vyletí nad 3000 ot/min. Protože se v obci jezdí padesátkou nezbývá mi než buď jet přískokama s motorem udušeným nebo bez přískoků ale s motorem vytočeným jak nějaký pako. Takže jelikož mě ve firmě FAPoff tvrdily že doposud neměli žádnou reklamačku asi budu první, protože hned v pondělí jim budu volat a budu vyžadovat vysvětlení problému popřípadě nápravu. Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Tak a dokud to nebude nezbytně(životně) důležité tak ten FAP tam prostě nechám.... FAP mám ještě dobrý a jestli mám dolít aditivum nebo FAPoff tak to stejně vyjde na stejno a nemusím se bát nějakých sowt problémů po odstranění Fapu. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Mám stejný názor jako ty, Přemo. Dokud se nevyskytne nepřekonatelný problém (ať fyzicky, nebo finančně), tak ho tam nechám. Pokud se výměna se vším všudy vejde do nějakých cca 12000,- Kč, tak to nebudu řešit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.