Vlado-77 Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: AnotherOne Tak to si uprostred výmeny. Ďalšia až pri 240t. Či je fap deaktivovaný sa dá zistiť ťažko, ani samotné auto o tom nevie. Snáď len rozobrať a pozrieť či tam je a v akom stave. [upravil dne 20.4.2010 AnotherOne] Dikes Another. Snad bude este cas a nove prispevky na fore, ktore mi pomozu rozhodnut sa (ked nastane cas vymeny) ci to menit alebo odstranit. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Na SK neviem o tom, že by to niekde vedeli urobiť. Citovat
grage Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: 4maa Urobia to vo firme označenej \"A\" Chipujú diesle a ponúkajú aj odstavenie a vykuchanie FAP-u. Treba sa tam opýtať. a čo toto? ... sakra nevložilo to tam tú mapku ale je to o stranu skôr [upravil dne 20/4/10 grage] Citovat
Vlado-77 Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Skor by som asi cekol ten cesky servis aj ked je to daleko. Ale vyzera ze vcelku vedia o com hovoria a nevyzera to len ako nejaka prereklamovana firma. http://www.fapoff.cz/ Ale uvidim. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: King81 Původně zaslal: Jitka+Jirka Původně zaslal: King81 Tak to gratulujem. Aspon mas o jednu starost menej:potlesk A kde si si dal vykuchat FAP? A cena? [upravil dne 19/4/10 King81] Díky http://www.fapoff.cz/ 5000kč, byli tam i kluci z Bánské Bystrice peugeotem 406. A ako dlho to cele trvalo? Maximálně 2 hodiny i sprojetím a kontrolou. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Původně zaslal: Vlado-77 Skor by som asi cekol ten cesky servis aj ked je to daleko. Ale vyzera ze vcelku vedia o com hovoria a nevyzera to len ako nejaka prereklamovana firma. http://www.fapoff.cz/ Ale uvidim. Vlado-77 nikde jinde ti to neudělají než tady a pozor je rozdíl vypnout fap nebo odstranit!!!! Nenech se zmást:papa Citovat
pajo30 Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Vlado-77 nikde jinde ti to neudělají než tady a pozor je rozdíl vypnout fap nebo odstranit!!!! Nenech se zmást:papa aký veľký je rozdiel ča sa týka zásahu a ceny ???? Citovat
bazant Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 vypnout ho snad muzes zadarmo,ale na co ti to je,FAP se zaplni a auto ti pak klidne i vyhori diky plnemu FAPu. Kdyz ho nechas vykuchat tak za to das 5000 ale je to posledni investice Citovat
Hamin Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 To tvrzení o vyhoření auta kvůli plnnému FAPu bych zase tolik nedramatizoval Citovat
Kawa Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 to Jirka + Jirka: Když ti řekli že ti FAP vydrží 5000km,svítila ti už kontrolka??????? Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: Kawa to Jirka + Jirka: Když ti řekli že ti FAP vydrží 5000km,svítila ti už kontrolka??????? Jo svítila a pak nesvítila a furt dokola:aut Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Původně zaslal: Hamin To tvrzení o vyhoření auta kvůli plnnému FAPu bych zase tolik nedramatizoval Bohužel už se to také stalo:roll Citovat
Kawa Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Jen mi šlo o to jak spolehlivě funguje upozornění že se něco posere. Citovat
andy 3823 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Ahoj neviete či môže mať plný fap alebo prebiehajúca regenerácia vplyv na výkon a spotrebu auta? (negatívnu) Počul som, že keď už to je moc plné auto stráca výkon a už sa to ani tak nezregeneruje a treba dať fap vyčistiť.. no ako čítam tie príspevky tak neviem či nie radšej vyhodiť... Citovat
straki007 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: andy 3823 Ahoj neviete či môže mať plný fap alebo prebiehajúca regenerácia vplyv na výkon a spotrebu auta? (negatívnu) Počul som, že keď už to je moc plné auto stráca výkon a už sa to ani tak nezregeneruje a treba dať fap vyčistiť.. no ako čítam tie príspevky tak neviem či nie radšej vyhodiť... Presne tak. Vykon dolu+spotreba nahoru Rozsviceni kontrolky-VYMENA nebo OFF Citovat
dusko Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ahojte! Tak dnes cestou z práce mi zapípkalo a vypísalo moje autíčko 407 - \"Particle filter regeneration urgent\" a rozsvietil sa výkričník. Nabehnuté mám 150 000 km. V preklade mi to vychádza, že FAP potrebuje nutne regenerovať. Čo ďalej? Už je KO? Alebo sa s tým dá niečo robiť? Citovat
shark734 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 znamena to ze ho mas \"prevetrat\"...ist nejaku dobu vo vyssych otackach Citovat
dusko Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 To si ma normalne neskutočne potešil !!! Keď mu riadne pri....m tak hlaška zmizne a všetko je zase OK ? Netreba isť na diagnostiku aby to vynulovali ? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Musíš jet delší dobu minimálně 70km/h rychlostí s ohřátým motorem. Nejlépe na volnou dálnici. Pokud to nejde, tak jedině nucená regenerace na diagnostice. Ale to je dost hustý. Citovat
dusko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Tak som to bol teraz prevetrať po dialnici cca 150 km pri 120km/hod, hlaška \"Particle filter regeneration urgent\" sa objavuje stale po naštartovaní ? Čo dalej ? Tak koľko treba prejsť aby sa to zregenerovalo? Dík všetkým. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.