Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Tak to si uprostred výmeny. Ďalšia až pri 240t. Či je fap deaktivovaný sa dá zistiť ťažko, ani samotné auto o tom nevie. Snáď len rozobrať a pozrieť či tam je a v akom stave.

[upravil dne 20.4.2010 AnotherOne]

Dikes Another.

Snad bude este cas a nove prispevky na fore, ktore mi pomozu rozhodnut sa (ked nastane cas vymeny) ci to menit alebo odstranit. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: 4maa

Urobia to vo firme označenej \"A\"

Chipujú diesle a ponúkajú aj odstavenie a vykuchanie FAP-u.

Treba sa tam opýtať.

a čo toto? ... sakra nevložilo to tam tú mapku ale je to o stranu skôr

[upravil dne 20/4/10 grage]

Odesláno
Původně zaslal: King81

Původně zaslal: Jitka+Jirka

Původně zaslal: King81

Tak to gratulujem. Aspon mas o jednu starost menej:potlesk A kde si si dal vykuchat FAP? A cena?

[upravil dne 19/4/10 King81]

Díky http://www.fapoff.cz/ 5000kč, byli tam i kluci z Bánské Bystrice peugeotem 406.

A ako dlho to cele trvalo?

Maximálně 2 hodiny i sprojetím a kontrolou.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vlado-77

Skor by som asi cekol ten cesky servis aj ked je to daleko. Ale vyzera ze vcelku vedia o com hovoria a nevyzera to len ako nejaka prereklamovana firma. http://www.fapoff.cz/

Ale uvidim.

Vlado-77 nikde jinde ti to neudělají než tady a pozor je rozdíl vypnout fap nebo odstranit!!!! Nenech se zmást:papa

Odesláno

Vlado-77 nikde jinde ti to neudělají než tady a pozor je rozdíl vypnout fap nebo odstranit!!!! Nenech se zmást:papa

aký veľký je rozdiel ča sa týka zásahu a ceny ????:myslim

Odesláno

vypnout ho snad muzes zadarmo,ale na co ti to je,FAP se zaplni a auto ti pak klidne i vyhori diky plnemu FAPu. Kdyz ho nechas vykuchat tak za to das 5000 ale je to posledni investice

Odesláno

Ahoj neviete či môže mať plný fap alebo prebiehajúca regenerácia vplyv na výkon a spotrebu auta? (negatívnu)

Počul som, že keď už to je moc plné auto stráca výkon a už sa to ani tak nezregeneruje a treba dať fap vyčistiť..

no ako čítam tie príspevky tak neviem či nie radšej vyhodiť...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: andy 3823

Ahoj neviete či môže mať plný fap alebo prebiehajúca regenerácia vplyv na výkon a spotrebu auta? (negatívnu)

Počul som, že keď už to je moc plné auto stráca výkon a už sa to ani tak nezregeneruje a treba dať fap vyčistiť..

no ako čítam tie príspevky tak neviem či nie radšej vyhodiť...:myslim

Presne tak.

Vykon dolu+spotreba nahoru

Rozsviceni kontrolky-VYMENA nebo OFF

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte!

Tak dnes cestou z práce mi zapípkalo a vypísalo moje autíčko 407 - \"Particle filter regeneration urgent\" a rozsvietil sa výkričník. Nabehnuté mám 150 000 km. V preklade mi to vychádza, že FAP potrebuje nutne regenerovať. Čo ďalej? Už je KO? Alebo sa s tým dá niečo robiť?

Odesláno

To si ma normalne neskutočne potešil !!!

Keď mu riadne pri....m tak hlaška zmizne a všetko je zase OK ? Netreba isť na diagnostiku aby to vynulovali ?

Odesláno

Musíš jet delší dobu minimálně 70km/h rychlostí s ohřátým motorem. Nejlépe na volnou dálnici. Pokud to nejde, tak jedině nucená regenerace na diagnostice. Ale to je dost hustý.

Odesláno

Tak som to bol teraz prevetrať po dialnici cca 150 km pri 120km/hod, hlaška \"Particle filter regeneration urgent\" sa objavuje stale po naštartovaní ? Čo dalej ? Tak koľko treba prejsť aby sa to zregenerovalo?

Dík všetkým.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...