Ladman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 od včerejška mám problém s internetovým prohlížečem. Krátce po jeho zapnutí se začnou stránky pomalu načítat, procesor začne makat na 100% a tím pádem comp nelze už v podstatě použít. Řešením je pouze reset. Používám už léta Mozzilu Firefox, tak jsem zkusil použít Microsoft Internet Explorer a výsledek je stejný. Zajímavé je to, že jinak lze na compu normálně pracovat. Ostatní programy a hry fungují bez problémů. Nevěděl by někdo co s tím? [upravil dne 3/4/08 Ladman] [upravil dne 3/4/08 Ladman] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 a co provozovatel net připojení nevolal jsi jim zda není chyba u nich ??já řešil asi před měsícem a chyba byla tam u provozovatele,něco předělávaly. Citovat
Ladman Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 to se mi moc nezdá, mimochodem providera máme oba stejnýho Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 asi ne já mám smartbox a ty starnet co si pamatuji Citovat
Ladman Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 tak to jsem se spletl, sorry. Zítra jim brnknu Citovat
Fusion Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Možná nějakej červ? Zkoušels AdAware nebo něco? Pak doporučuju www.hijackthis.de - zdarma, vypíše procesy a upozorní na ty prapodivný. A každopádně CleanUp! - zdarma, smaže temp soubory, historii, cookies a podobný svinstva. Kámošovi sem dělal CleanUp! a spláchlo mu to 4GB humusu Já mívám kolem 600mb měsíčně. Citovat
Dalick Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Řek` bych, že máš zablešené PC. Předpokládám, že jsi zkoušel projet PC kvalitním antivirem. Slovem kvalitním mám na mysli např. NOD32, který je v trial verzi na 30 dní zdarma a na tohle je jak stvořený. Doporučuji navštívit tyto stránky: http://www.hijackthis.cz/ www.viry.cz/forum A pak zkusit třeba tohle: Browser Hijack Recover 2.3 Užitečný nástroj, který dokáže opravit nastavení MS Internet Exploreru po napadení tzv. Hijacky a dalším škodlivým spyware a adware. Hijacky jsou prográmky, které mění většinou nastavení homepage internetového prohlížeče. PS: Pozdravuje tě Franta Š, dnes jsem s ním mluvil. Citovat
Freedy Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Nepoužíváš náhodou taky Skype? Měl jsem podobnej problém a tak jsem hledal na netu a zjistil jsem, že nejsem jedinej a jak mi kdosi poradil ze stránek viry.cz tak určitá verze tohoto programu si totiž po připojení k netu sama odněkud stáhne jakousi aktualizaci, která se chová jako vir a blokuje pc, tak že zaměstnává procesor na 100 proc. a nedá se používat. Pomohlo kompletní odinstalování danýho programu ze systému a je klid. Už jsem tohle vyzkoušel asi u třech dalších lidiček a zatim to bylo pokaždý ono. Citovat
Dalick Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ten problém nebyl se Skypem jako takovým ale pravou příčinou byl odkliknutý souhlas se stažením souboru od neznámého uživatele. Ten soubor byl vir. Jeden čas toho byl Skype plný. PS: Skype používám již několik let a BZ. Chce to být \"Vždy ve střehu jak Nick Carter!\" Citovat
Ladman Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 Všem děkuji za rady, problém vyřešen. Problém způsoboval zapnutý webový rezidentní štít antivirové ochrany Avast!. Po jeho odpojení je vše OK. Proč ale tak zatěžoval procesor, netuším. Avast! jsem měl pár let a zatím naprostá spokojenost, dokonce mi kdysi našel i viry, které předtím neodhalil NOD32. Takže se asi poohlídnu po novém antiviru. AVG předem odmítám, NOD32 mne, jak jsem zmínil, moc nenadchl, když mi po něm Avast! ještě našel další viry, tak nevím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Kdoví co to ten avast našel, bych věřil tomu že to viry nebyli, dej si klidně Noda pokud tu možnost máš, lepší budeš těžko hledat, každej antivir bude nějakou tu mouchu mít, a Nod nebo Kaspersky u uživatelů vede;) Citovat
Ticcino Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Ladman Všem děkuji za rady, problém vyřešen. Problém způsoboval zapnutý webový rezidentní štít antivirové ochrany Avast!. Po jeho odpojení je vše OK. Proč ale tak zatěžoval procesor, netuším. Avast! jsem měl pár let a zatím naprostá spokojenost, dokonce mi kdysi našel i viry, které předtím neodhalil NOD32. Takže se asi poohlídnu po novém antiviru. AVG předem odmítám, NOD32 mne, jak jsem zmínil, moc nenadchl, když mi po něm Avast! ještě našel další viry, tak nevím. Webový rezidentní štít Avastu mám zapnut též a žádný problém. Být tebou, tak ho znovu zapnu, spustím prohlížeč, nechám procesor běžet na 100% a jdu na pivo. Buďto si dochroustá co potřebuje nebo ne. Pokud ne, pak bych přistoupil k podobným krokům, jako chceš ty. Citovat
Ladman Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Ladman Všem děkuji za rady, problém vyřešen. Problém způsoboval zapnutý webový rezidentní štít antivirové ochrany Avast!. Po jeho odpojení je vše OK. Proč ale tak zatěžoval procesor, netuším. Avast! jsem měl pár let a zatím naprostá spokojenost, dokonce mi kdysi našel i viry, které předtím neodhalil NOD32. Takže se asi poohlídnu po novém antiviru. AVG předem odmítám, NOD32 mne, jak jsem zmínil, moc nenadchl, když mi po něm Avast! ještě našel další viry, tak nevím. Webový rezidentní štít Avastu mám zapnut též a žádný problém. Být tebou, tak ho znovu zapnu, spustím prohlížeč, nechám procesor běžet na 100% a jdu na pivo. Buďto si dochroustá co potřebuje nebo ne. Pokud ne, pak bych přistoupil k podobným krokům, jako chceš ty. právě, že jsem to včera nechával běžet v podstatě celý den a nic. Citovat
Ladman Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Tak jsem tam dal zatím Kasperskyho, toho jsem ještě neměl. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 teřba si PC nezvykl na letní čas:D Citovat
macik.83 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Fusion Možná nějakej červ? Zkoušels AdAware nebo něco? Pak doporučuju www.hijackthis.de - zdarma, vypíše procesy a upozorní na ty prapodivný. A každopádně CleanUp! - zdarma, smaže temp soubory, historii, cookies a podobný svinstva. Kámošovi sem dělal CleanUp! a spláchlo mu to 4GB humusu Já mívám kolem 600mb měsíčně. :mad:Tak jsem zkusil ten cleanup:D 4.60GB svinstva:mad: Diky Ferry za tip:super Citovat
Ticcino Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Ladman Tak jsem tam dal zatím Kasperskyho, toho jsem ještě neměl. Kaspersky je dobrá volba. Ovšem jako mínus bych uvedl vysokou cenu a řekl bych skoro až dost složité nastavení. Pořád se na něco ptá, pořád se mu něco nelíbí. Tak šel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.