Bohumil Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Něco z testu, nejsou tu všechny, ale ... http://data.idnes.cz/g/auto/infografika_autozarovky.html Citovat
hnusoba Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Škoda, že tam nedali aj Eufab Future light gold. Zaujímalo by ma, ako by dopadla v porovnaní s ostatnými. Mám ich na tlmené a zatiaľ plná spokojnosť Citovat
vix Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ty ceny jsou taky trošku přitažený za vlasy Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: vix Ty ceny jsou taky trošku přitažený za vlasy Jak to myslíš? Málo nebo hodně? Citovat
adraj Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Bohumil: včera mi zrovna praskla,tak jsem se inspiroval. Dík pomohlo to:papa Citovat
Martin.405 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 tak pro běžné denní zvícení mi v poměru cena/výdrž/svítivost příjde asi nejvhodnější obyčejná žárovnka od tungsramu.. různý nightbreakery a podobné asi jenom v případě že má člověk světla pro denní svícení a hlavní světlomety by využíval akorát po tmě.. no a pro nás majitele věčně vypálených parabol by do každýho světla byla ideální tak dvojice h4 bixenonů Citovat
Algol Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 S obyčejnou žárovkou vidím v noci leda tak kulový, zkouším Nightbreakery od Osramu, zatím spokojenost, v noci alespoň něco vidím, paraboly jsou ve velice dobrém stavu, ale oproti těm relativně malým mrkačkám na GT to svítí s normálními žárovkami dosti málo...jinak Osramy +50% mám na GT už 4 roky a neměnil jsem zatím ani jednou....což je při velikosti parabol v mrkačkách zajímavé.... Citovat
vix Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Třeba ten Phillips, co mám, tady inzerují za 220,- a já ho kupuju u nás ve kvelbu za 90,- (což mi ve srovnání s normální NoName žárovce přijde super) Nojo, no +30%, taky už mám vysvícený paraboly Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: vix Třeba ten Phillips, co mám, tady inzerují za 220,- a já ho kupuju u nás ve kvelbu za 90,- (což mi ve srovnání s normální NoName žárovce přijde super) Nojo, no +30%, taky už mám vysvícený paraboly Za 90,- kč? A je to totožná žárovka jo? To nevim. Ja ji mám za 183,- bez DPH. Citovat
Bohumil Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 , že ten test byl o vlastnostech žárovek a ne o cenách. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 zajímalo by mě, kolik z těchto testovaných žárovek mělo homologaci E1 a kde a v jakém obchodě přišli na uvedené ceny chybí, zda je cena za kus či pár v balení. nicméně jako velmi stručný přehled pro naprostého laika je to fajn. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.