Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak pro běžné denní zvícení mi v poměru cena/výdrž/svítivost příjde asi nejvhodnější obyčejná žárovnka od tungsramu.. různý nightbreakery a podobné asi jenom v případě že má člověk světla pro denní svícení a hlavní světlomety by využíval akorát po tmě..

no a pro nás majitele věčně vypálených parabol by do každýho světla byla ideální tak dvojice h4 bixenonů :grr

Odesláno

S obyčejnou žárovkou vidím v noci leda tak kulový, zkouším Nightbreakery od Osramu, zatím spokojenost, v noci alespoň něco vidím, paraboly jsou ve velice dobrém stavu, ale oproti těm relativně malým mrkačkám na GT to svítí s normálními žárovkami dosti málo...jinak Osramy +50% mám na GT už 4 roky a neměnil jsem zatím ani jednou....což je při velikosti parabol v mrkačkách zajímavé....;)

Odesláno

Třeba ten Phillips, co mám, tady inzerují za 220,- a já ho kupuju u nás ve kvelbu za 90,- (což mi ve srovnání s normální NoName žárovce přijde super)

Nojo, no +30%, taky už mám vysvícený paraboly :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Třeba ten Phillips, co mám, tady inzerují za 220,- a já ho kupuju u nás ve kvelbu za 90,- (což mi ve srovnání s normální NoName žárovce přijde super)

Nojo, no +30%, taky už mám vysvícený paraboly :)

Za 90,- kč? A je to totožná žárovka jo? To nevim. Ja ji mám za 183,- bez DPH.

Guest minimaxa
Odesláno

zajímalo by mě, kolik z těchto testovaných žárovek mělo homologaci E1 :bacha a kde a v jakém obchodě přišli na uvedené ceny :roll chybí, zda je cena za kus či pár v balení. nicméně jako velmi stručný přehled pro naprostého laika je to fajn.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...