Zbyňa1 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Nevíte někdo, kde by se dala sehnat odkládací kapsa místo předního popelníku a na kolik by asi přišla. Našel jsem ji na Serviceboxu, ale nevím jak bych tam našel cenu... [upravil dne 2/4/08 Zbyňa1] odkladaci kapsa.bmp Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Zbyňa1 Nevíte někdo, kde by se dala sehnat odkládací kapsa místo předního popelníku a na kolik by asi přišla. Našel jsem ji na Serviceboxu, ale nevím jak bych tam našel cenu... No dvojklikem v pravým panelu to přidej do košíku, pak otevři košík a uvidíš cenu;) Citovat
Zbyňa1 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Díky, zkusím to a už předem se té ceny obávám !!! Citovat
Zbyňa1 Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Nejde mi to , nenešel jsem to mezi náhradníma součástkama, ale tady (viz obrázek) a tam mi nikde nic nenabizí hhh.bmp Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 No už na to taky koukám, z příslušenství to nejde dát do koše a v ND to není Tak jedině že by někdo kouknul na číslo 9622 60 kdo má k tomu přístup;) [upravil dne 2/4/08 Radek Hurvajz] Citovat
Ladman Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 ty ceny jsou pouze orientační, u jednotlivých koncesionářů se liší. Citovat
genzer Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 co jsem vzdy kupoval u peugeotu,tak se ceny oproti serviceboxu o moc nelisily,radove v korunach Citovat
Ladman Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 co mám zkušenost já, tak to byly řádově desetikoruny, vyjímečně stokoruny a cena ve skutečnosti byla vždy vyšší než uváděná v Service boxu:nevim Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 sakrys to vypada dobre, nema nekdo vic fotek? jak je to velke? Jestli tam dam penezenku a mobil, tak bych o tom uvazoval Citovat
OK406 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Že něco podobného je u 205. Alespoň to mají rodiče. Peněženku tam stačíš, ale záleží, jak ji máš velkou;) Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 na ty drobáky mne stačí přihrádka co mám místo klávesnice:) Citovat
mmmb Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Taky by mne zajímali bližší fotky. Ja sem zatím z popelníku oddělal ten nerezový kryt a využívám popelník. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 tak v popelníku mám drobnosti šroubečky pojistky a pod:D Citovat
Ladman Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 já osobně popelník využívám na zmačkané parkovací lístky Citovat
igor.sk Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Ja tam mám sedmové karty / malé/. To vieš, zápchy Citovat
Tornado Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: honza406 na ty drobáky mne stačí přihrádka co mám místo klávesnice:) Nemas foto? To asi nebude original... Citovat
kadaver Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: honza406 na ty drobáky mne stačí přihrádka co mám místo klávesnice:) Nemas foto? To asi nebude original... Ale je to origo...uz to tu raz aj niekto fotil... Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Ta nekuřácká sada nic moc , sem to viděl několikrát , a jsou to jen vyklapeci dvirka polozena nad popelnikem , je to tam jen polozene bez uchytu a ve vnitř je pak skrz maly odtvor špatna manipulace a hledani , pro mě lepší je ta kapsa co je za popelnikem ted , taky to nikde nelita kdyz tam dam penezenku nebo vysilačku. Jinak využivam to co Honza406 a je to supr kapsička pro řidiče Citovat
Tornado Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: kadaver Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: honza406 na ty drobáky mne stačí přihrádka co mám místo klávesnice:) Nemas foto? To asi nebude original... Ale je to origo...uz to tu raz aj niekto fotil... Tak to jsem myslim jeste nevidel. Nedal by jste sem nekdo to foto jeste jednou? Popr. odkaz kde ho najdu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.