Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cena za opravu 406 Coupé - vyplatí se to vůbec???

Recommended Posts

Odesláno

Klempiriny a laku je na tom tak za kilco, ale pokud je hnuty s kastli, tak oprava na stolici je za dalsich 15-30 tkc.... a myslim si, ze tolik to auto ani nema cenu, takze na odpis... Svoji hlavni ulohu to splnilo...

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ceny karosariny so svetlami,zadnym sklom a ventilatormi s chladicmi cca na 46000 czk.to je dost.uz sa skor oplati kupit jemne burane a prehadzat to.ale najlepsie je to neopravovat

No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly.

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: jozefsv

ceny karosariny so svetlami,zadnym sklom a ventilatormi s chladicmi cca na 46000 czk.to je dost.uz sa skor oplati kupit jemne burane a prehadzat to.ale najlepsie je to neopravovat

No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly.

Hele Stiflere pls kdyby to prodaval na dily at mi schova hlavici razeni puls to kozeny okolo dík:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Hele Stiflere pls kdyby to prodaval na dily at mi schova hlavici razeni puls to kozeny okolo dík:)

Myslíš kouli ze řadičky???No, když to bude prodávat na díly, tak byste se určitě dohodli. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: agresssor

Myslíš kouli ze řadičky???No, když to bude prodávat na díly, tak byste se určitě dohodli. ;)

Jo presne ono a to kozeny k tomu okolo:). Tak kdyby to prodaval tak mi to pls zamluv:)

Odesláno

Tak nejprve bych chtěl vyjádřit svou lítost. Auta je opravdu škoda :(

Každopádně neopravovat (mluvím z vlastní zkušenosti) a prodat na díly!!!

Zamlouvám si případně budíky a display palubního PC :aut

Guest Scratch
Odesláno

Za prve, je mi ridice i autika moc lito :-(

za druhe, totalka - neopravovat

hej hej, ja jsem chtel predni budiky, buuuu, zas jdu pozde, v tom pripade bych bral volant, pokud nejni osoupany :-) a rozpernou tyc :-). Vyhodit cenu

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Za prve, je mi ridice i autika moc lito :-(

za druhe, totalka - neopravovat

hej hej, ja jsem chtel predni budiky, buuuu, zas jdu pozde, v tom pripade bych bral volant, pokud nejni osoupany :-) a rozpernou tyc :-). Vyhodit cenu

Tak mi kamarád potvrdil, že to prodá na díly...ale chce, abyste navrhovali ceny dílů, nechce vás oškubat ;)

Odesláno

Tak mi kamarád potvrdil, že to prodá na díly...ale chce, abyste navrhovali ceny dílů, nechce vás oškubat ;)

Tak to je pro mě trošku špatný:aut Navrhnu nějakou cenu, a nějekej \"vataněn\" řekne, že dá o kilo víc a jsem v pr.:bojim

Jak jsem psal, tak bych chtěl ty budíky a display palubního PC a SZ ti posílám, kolik bych za to byl schopný (prosím neplést s ochotným) dát:D

Odesláno

ja bych bral ten plast co je kolem budiku a kolem vydechu vzduchu uprostred palubky + ten co je kolem vydechu vzduchu u spolujezdce. Cenu jsem nadhodil pres SZ , Diky

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: asaad

Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani

hej hej, nekdo ho chce taky a napsal dokonce pred tebou

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: asaad

Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani

hej hej, nekdo ho chce taky a napsal dokonce pred tebou

Sorry sorry :) vsimnul jsem si az potom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...