Demo Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Klempiriny a laku je na tom tak za kilco, ale pokud je hnuty s kastli, tak oprava na stolici je za dalsich 15-30 tkc.... a myslim si, ze tolik to auto ani nema cenu, takze na odpis... Svoji hlavni ulohu to splnilo... Citovat
Burisek Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 takový krásný auto,to vypadá hned na totálku,je to škoda...... Citovat
jozefsv Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 ceny karosariny so svetlami,zadnym sklom a ventilatormi s chladicmi cca na 46000 czk.to je dost.uz sa skor oplati kupit jemne burane a prehadzat to.ale najlepsie je to neopravovat Citovat
Stifler Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: jozefsv ceny karosariny so svetlami,zadnym sklom a ventilatormi s chladicmi cca na 46000 czk.to je dost.uz sa skor oplati kupit jemne burane a prehadzat to.ale najlepsie je to neopravovat No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly. Citovat
agresssor Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: jozefsv ceny karosariny so svetlami,zadnym sklom a ventilatormi s chladicmi cca na 46000 czk.to je dost.uz sa skor oplati kupit jemne burane a prehadzat to.ale najlepsie je to neopravovat No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly. Hele Stiflere pls kdyby to prodaval na dily at mi schova hlavici razeni puls to kozeny okolo dík:) Citovat
Stifler Odesláno 30. březen 2008 Autor Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: agresssor No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly. Hele Stiflere pls kdyby to prodaval na dily at mi schova hlavici razeni puls to kozeny okolo dík:) Myslíš kouli ze řadičky???No, když to bude prodávat na díly, tak byste se určitě dohodli. Citovat
agresssor Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: agresssor No, budu mu tlumočit všechny vaše rady a doporučení a asi to dopadne tak, že to rozprodá na díly. Hele Stiflere pls kdyby to prodaval na dily at mi schova hlavici razeni puls to kozeny okolo dík:) Myslíš kouli ze řadičky???No, když to bude prodávat na díly, tak byste se určitě dohodli. Jo presne ono a to kozeny k tomu okolo:). Tak kdyby to prodaval tak mi to pls zamluv:) Citovat
MJSytic Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Tak nejprve bych chtěl vyjádřit svou lítost. Auta je opravdu škoda Každopádně neopravovat (mluvím z vlastní zkušenosti) a prodat na díly!!! Zamlouvám si případně budíky a display palubního PC Citovat
Lenny1984 Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 asi bude opravdu nejlepší prodat to na díly... Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Za prve, je mi ridice i autika moc lito :-( za druhe, totalka - neopravovat hej hej, ja jsem chtel predni budiky, buuuu, zas jdu pozde, v tom pripade bych bral volant, pokud nejni osoupany :-) a rozpernou tyc :-). Vyhodit cenu Citovat
Stifler Odesláno 1. duben 2008 Autor Odesláno 1. duben 2008 Původně zaslal: Scratch Za prve, je mi ridice i autika moc lito :-( za druhe, totalka - neopravovat hej hej, ja jsem chtel predni budiky, buuuu, zas jdu pozde, v tom pripade bych bral volant, pokud nejni osoupany :-) a rozpernou tyc :-). Vyhodit cenu Tak mi kamarád potvrdil, že to prodá na díly...ale chce, abyste navrhovali ceny dílů, nechce vás oškubat Citovat
asaad Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani Citovat
MJSytic Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Tak mi kamarád potvrdil, že to prodá na díly...ale chce, abyste navrhovali ceny dílů, nechce vás oškubat Tak to je pro mě trošku špatný Navrhnu nějakou cenu, a nějekej \"vataněn\" řekne, že dá o kilo víc a jsem v pr. Jak jsem psal, tak bych chtěl ty budíky a display palubního PC a SZ ti posílám, kolik bych za to byl schopný (prosím neplést s ochotným) dát:D Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 ja bych bral ten plast co je kolem budiku a kolem vydechu vzduchu uprostred palubky + ten co je kolem vydechu vzduchu u spolujezdce. Cenu jsem nadhodil pres SZ , Diky Citovat
jozefsv Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 este keby tam bola krytka na ostrekovace svetiel z pravej strany.vidim vzadu rozbity naraznik tak tam mozno bude [upravil dne 2.4.08 jozefsv] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: asaad Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani hej hej, nekdo ho chce taky a napsal dokonce pred tebou Citovat
asaad Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: asaad Koupim volant za 2 tisice,ok?a radici paku jestli je jeste k mani hej hej, nekdo ho chce taky a napsal dokonce pred tebou Sorry sorry vsimnul jsem si az potom Citovat
asaad Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 zbylo neco z predniho narazniku?potreboval bych tu gumu dole..to lizatko Citovat
novales Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Ahoj, na tipcarsu v harovaných-osobních je na prodej nebouraný skelet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.