Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

USB k RT3

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: BIGI

kde se to dá sehnat?

original PEUGEOT........:roker

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Je šance nějak připojit 3.5 mm jack do RD4? Nemá to někde vzadu line in?

Da sa :

Doplňkový elektrický svazek s audio zásuvkami (zásuvka jack \"samice\" a bílá a červená zásuvka typu RCA).

Kabel s konektory \"samec\"/\"samec\", délka 2 metry.

Návod k montáži a dálkové kódování.

Vestavěný do odkládacího boxu u spolujezdce (207, 307 CAN, 407, 607 s restylingem, 807 CAN, atd.)

Tento elektrický svazek umožní připojení dodatečné audio výbavy (přehrávač MP3, discman, přehrávač K7, diktafon) k autorádiu RD4, které je součástí původní výbavy vozu.

Kompatibilní se soupravou hands free montovanou v rámci pozdější výbavy nebo u výrobce na RD4 úroveň 2.

post-0-14109599809884_thumb.jpg

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: G.Rast

Kolik ta sranda stála? Nebyl by lepší a levnější použít modulátor? Vím, trochu zastaralé ale levnější.

cez modulator neurobis USB-cko a nebude sa ti ukazovat cez display vsetko ako ked mas prepnuty CD menic , aj ovladanie robis cez ovladanie radia, listovanie v pesnickach a ine....:roker

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: stanisko

cez modulator neurobis USB-cko a nebude sa ti ukazovat cez display vsetko ako ked mas prepnuty CD menic , aj ovladanie robis cez ovladanie radia, listovanie v pesnickach a ine....:roker

to znie velmi dobre, hlavne teraz by na mieco take zaujimalo, ked sa mi nejak zasekol CD menic (Blaupunkt). Nevies povedat cenu? Chce to montaz v autorizovanom servise?

Pripadne nejake oznacenie?

Vdaka

Odesláno

idem vyskusat nahodit do auta USB geret ktory ma aj vstup na iPOD

ahoj, taky jsem si nechal zapojit usb vstup do 307 ale nefungujou mi názvy skladeb. Jak jsi na tom prosímtě ty??? Když se pohybuješ v adresaři tak vidíš poze počet a čísla skladeb nebo se ti podařilo rozchodit i názvy? Dík

Odesláno
Původně zaslal: MAJSNER-VÁCLAV!!!

idem vyskusat nahodit do auta USB geret ktory ma aj vstup na iPOD

ahoj, taky jsem si nechal zapojit usb vstup do 307 ale nefungujou mi názvy skladeb. Jak jsi na tom prosímtě ty??? Když se pohybuješ v adresaři tak vidíš poze počet a čísla skladeb nebo se ti podařilo rozchodit i názvy? Dík

no mne sa zobrazuju aj nazvy pesniciek aj nazvy albumov...aj interpret...ovsem musim to mat tak zoradene aj na USB-cku

Odesláno
Původně zaslal: jiri_lorencik

Ještě to tady nepadlo nebo sem si toho nevšiml, co je to za výrobek? značka, typ atd? Díky za info

[upravil dne 16.11.2008 jiri_lorencik]

origo peugeot za 5t , ted je ale sleva 20procent tak nejaké 4t. Jde to ale jen do novějších 307. A neorigo za nějakých 3t ale zase mi nefunguji názvy skladeb,tak nevím co stim :myslim

Odesláno

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Pro montáž USB BOXu na vozy 407, 607, 807 a EXPERT III je nutno konzultovat návod v příloze.

USB BOX je určen k montáži pouze na vozy s elektrickou architekturou CAN.

Je nutno provést dálkové kódování v menu dodatečné výbavy diagnostického nástroje PPS: přítomost přídavného USB BOXU.

Je-li součástí výbavy vozu měnič CD, musí být bezpodmínečně provedena jeho demontáž.

Během používání se přenosný přehrávač připojený k zařízení automaticky dobíjí (s výjimkou přístroje zapojeného do zásuvky Jack).

Zákazníci, kteří vlastní přenosný systém pro poslech hudby (přehrávač MP3, soubory nahrané na flash disku, iPodu, atp.).

USB BOX PŘÍSLUŠENSTVÍ je kompatibilní s autorádii nabízenými jako sériové opce: RT3, RT4 a RD4.

Tohle je z dokumentace

[upravil dne 16.11.2008 Milhaus65]

Odesláno

Ještě tohle:

Naporosto bezpečné OVLÁDÁNÍ přehrávání skladeb (s výjimkou zařízení připojeného pomocí přípojky Jack).

USB Box představuje naprosto bezpečný prvek pro řidiče, který může ovládat reprodukci hudebních skladeb, aniž by spustil oči z vozovky (odpadá manipulace s CD, k poslechu nejsou potřebná sluchátka).

Aby byla zajištěna vyšší ergonomie a bezpečnější používání, poslech hudebních¨souborů je ovládán pomocí ovládacích prvků na volantu původního autorádia na centrálním panelu vozu nebo jeho prostřednictvím.

ZOBRAZOVÁNÍ menu přenosné výbavy na multifunkčním displeji vašeho vozu Peugeot (s výjimkou zařízení připojeného pomocí přípojky Jack).

Pro lepší čitelnost se menu, seznamy a názvy skladeb, které jsou nahrané na přenosném připojeném zařízení, zobrazují na multifunkčním displeji vozu s výjimkou systému RT3/RT4, kdy se názvy skladeb nebo menu nezobrazují.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...