Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

trochu z opacneho konca. Niekde si zase ludia doveruju. Neviem aka to bola lokalita, nedavno v spravach bol problem s parkovanim. A v tejto lokalite to ludia nechavali stat aj v ceste. Nechali ale vyradenu rychlost. niekto prisiel, kto potreboval vyst, tak auto jednoducho odlacil. Priamo v reportazi bola v zabere pani, ktora odlaca nejake auto, aby mohla so svojim vyst. Pre na je to teda nepredstavitelne, ze by si moje auto susedia posuvali hore dole.:)

Tak přesně toto dělají ve Francii, když mi to známí vykládali, taky jsem čuměl jak puk.:)

Odesláno

no už jsem párkrát zažil jak někdo vyjížděl z řady aut stylem plnej rejd a a couváme.Ty vedle tam asi podle řidiče nemaj co dělat,když zrovna couvá.To pak musí bejt paráda,když se vratim k autu a celej bok je v pr....

Proto pokud možno parkovat mezi drahé vozy na ty si majitel dává pozor,těm s popelnicema je jedno že to maj odřeny a ty škodu za pár desítek tisic

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

no už jsem párkrát zažil jak někdo vyjížděl z řady aut stylem plnej rejd a a couváme.Ty vedle tam asi podle řidiče nemaj co dělat,když zrovna couvá.To pak musí bejt paráda,když se vratim k autu a celej bok je v pr....

Proto pokud možno parkovat mezi drahé vozy na ty si majitel dává pozor,těm s popelnicema je jedno že to maj odřeny a ty škodu za pár desítek tisic

Zkuste někdo bouchnout dveřma do sousedního auta na parkovišti někde v Rakousích nebo v Němcích. Je to prostě v lidech, v jejich úctě a v respektu k sobě navzájem, .... .Kdo nemá rád jiný lidi, nemá rád ani sám sebe.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Původně zaslal: Harlley

Zkuste někdo bouchnout dveřma do sousedního auta na parkovišti někde v Rakousích nebo v Němcích. Je to prostě v lidech, v jejich úctě a v respektu k sobě navzájem, .... .Kdo nemá rád jiný lidi, nemá rád ani sám sebe.

Já bych tě opravil v tom, že kdo nemá rád sebe, nemá rád druhé. Protože to jsou zamindrákovaní lidi, kteří sami nejsou schopní ničeho dosáhnout, prožívají flustrace a proto se nenávidí a tuto nenávist si vylívají na ostatních, které nenávidí za to, že třeba mají něco lepšího než oni.

Odesláno

Stačí se kolikrát podívat na tv na černé ovce, judo a podobný pořady, to zůstává někdy rozum stát nad tím, čeho jsou lidi schopni vůči sousedům, nájemníkům, atd. Ze své zkušenosti můžu říct, že třeba v Rakousku se s něčím takovým a v takovém rozsahu nepotkám. Jestli to je vlastnost jen Slovanů......?:(

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Já bych tě opravil v tom, že kdo nemá rád sebe, nemá rád druhé. Protože to jsou zamindrákovaní lidi, kteří sami nejsou schopní ničeho dosáhnout, prožívají flustrace a proto se nenávidí a tuto nenávist si vylívají na ostatních, které nenávidí za to, že třeba mají něco lepšího než oni.

tak pod toto sa kludne podpisem. Pre slovakov typicke

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak nevím, jestli to je osud, nebo co si mám myslet. V nedělu jsem jel pro holku do nemocnice, auto zaparkoval na prázdném parkovišti a šel ji vyzvednout. Po návratu všude pusto, jen vedle mě stála zelená fabie. Nasedli jsme a odfrčeli směrem domov, natěšeni na nedělní oběd. Při vystupování z auta koukám na zadní blatník a nevěřím svým zrakům. Promáčklina jak hrom a na ní ještě zelená barva od fabie, která stála vedle mě na parkovišti. Mně se doslova podlomily kolena a kdybych věděl, že ten kretén tam ještě stojí, jel bych mu dát do držky. To už je podruhý za krátkou dobu, kdy mi někdo takhle zničil auto. Nějaký debil, kterého vezl otevřel dveře a promáčkl mi blatník. Přitom celé parkoviště bylo prázdné, musel se postavit zrovna vedle mě a ještě tak blízko, aby mi to dveřma zničil. To už snad není náhoda. Jenže co s tím? Jet zpátky nemělo smysl, já bych fakt vraždil. To je důsledek toho, že pojišťovny sráží body za způsobenou škodu. Jinak by možná počkal a přiznal se. Lidi jsou fakt ku.vy.

Odesláno

ja si tiez nasiel stopy po \"obtreni\" ineho auta. na lavom blatniku je trochu suchnuta farba, nie moc, ale obcas to na slnku krici. nastastie to nepromacklo.. a na druhej strane som si vsimol, ze sa tiez nejaky babrak optrel. Farba to vydrzala, ale je tam taka smuha co sice neni takmer videt, ale nejde ani dolu. Ked som cistil levicati \"tlamu\" tak som si vsmilo ze ta cierna tlama-plast bol nejak stlaceny k zemi o pol centimetra. Bola totis spina na plaste zarovnana do jednej lajny asi pol centimetra nad hranicou spodnej hranice tlamy-karoseria

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Jestli to je vlastnost jen Slovanů......?:(

Obávám se, že ano. Máme pár známých v Německu a když s nimi mluvímne, přijde mi opravdu zdeformovaná filozofie u nás. Oni žijí v představě, že když si soused přiveze nové auto, nebo pod, ostatní se zamýšlí, co udělat, aby se měli stejně dobře, jako on. Tady??? Jeden dumá co udělat, aby tenhle úspěšnější soused měl stejné ho..no, jako on.

Odesláno

trochu z opacneho konca. Niekde si zase ludia doveruju. Neviem aka to bola lokalita, nedavno v spravach bol problem s parkovanim. A v tejto lokalite to ludia nechavali stat aj v ceste. Nechali ale vyradenu rychlost. niekto prisiel, kto potreboval vyst, tak auto jednoducho odlacil. Priamo v reportazi bola v zabere pani, ktora odlaca nejake auto, aby mohla so svojim vyst. Pre na je to teda nepredstavitelne, ze by si moje auto susedia posuvali hore dole.:)

to bolo aj v blave.bolo to aj v spravach ako si ludia posuvaju auta.

inac dementov najdete vsaade na svete.ja som natrafil na max. dementa aj v irsku a to by ste vrazdili naozaj

Odesláno

no úplně stejné zkušenosti.....prázdné parkoviště a člověk se postaví na kraj aby nikomu nevadil a prijede debil vedle mě a práskne mi do auta dveřma.... to je úpně normální....přemýšlel jsem o novém autě, ale když si tohle uvědomím tak ho ani nechci, protože bych se z toho zbláznil...no asi to znáte

Odesláno

Na sídlištích celkem běžné. Ještě se taky nechává za oknem tel. číslo - třeba mé auto bych nikomu odtlačovat nepřál :) ale to bych asi takhle nezaparkoval.

Odesláno

suu kreteeni, aj ja som raz parkoval pri smetaaku, o 30 min ze idem prec, preparkujem..vyjdem von a list od mestskych policajtov.. tak som zasiel za nimi: policajt rovno - no bohuzial niekomu to vadilo, zavolal nas, tak sme museli vyjst... a to som kukal ze hm na LV znacku v BA mi policajt este dava pravdu ze no bohuzial je to tu tak...

pred tym aj mne poskriabali lak na lavych dverach asi klucom, lebo pekna dvojita ciara je tam :(

by som ich zabiiijal...

druhy krat niekomu neviem co vadilo ale spatne zrkadlo mi vytocil do druheho smeru..uplne opacne..kukal som ze to co za idiota...

:bacha

Odesláno

Mě zas někdo z nezjištných důvodů ukopnul špígl ze dveří ještě na š 120L/M a ještě prokop dveře... Jo hodně lidí má v těch palicách nasráno...S tím mi nic bohužel neuděláme..

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

To ryadowe -dávalo to v TN na Nově,ale již si nevzpomínám zda to bylo v česku nebo na slovensku.

muselo to byt aj u nas v spravach, lebo novu nemam. Ale civel som s otvorenou tlamou.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...