Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

pokud tam máš plastový barevný kryt kolem zapalovače, tak si myslím že zárovka tam bude. jinak neboj se to celé rozebrat, než se trápit a lámat si ruky

Odesláno
Původně zaslal: honza406

měli by míti,ale bud je žárovka špatná či jen odpadl ten kousek s žárovkou od zapalovače a svítí mimo.Je tam špatný přístup,takže pěkný pořízení,ale dá se to zvládnout;)

rozhadzat a dat to do kopy to problem nie je.

ale nenasiel som vobec pri tom zapalovaci drziak ziarovky a nia ziarovku, ani privodny kabel. :myslim:myslim

divne ze???

dam sem aj foto ked budem doma, uz som ich stiahol z mobilu. ako ten moj zapalovac vyzera. ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

zespoda je přívod k zapalovači 3 dráty teda i osvětlení

a tu je druhá,

ale pri samotnom zapaľovači ani stopy po žiarovečke.

post-0-14109601030152_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

TAKHE JE TO TAM POSPOJOVANÉ :mad:

tak mas to pekne, chybíti tam jen držák a žárovka , na obtazku ty dva dole. Když to tam dáš tak ti to bude svítit. ;)

obrazek to nehodilo, tak se mrknete na předchozí stránku :super

sezen z vrakače nebo kup v mototechne nový i se svetylkem

[upravil dne 16.6.2008 mmmb]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Trošku mimo téma, ale nedá mi to.

mmmb, nemáš tam někde fotku popelníku z pravé strany na ten otvírací a aretační mechanismus? Na té fotce v tomto vlákně (myslím hned první fotka postupu pro sundání tunelu) to není dobře vidět. Mě totiž ten popelník neotvírá, tuším, že by tam asi měla být nějaká pružinka, nebo něco, ale potřeboval bych vidět, jak to má vypadat.

Dík

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kupák

Trošku mimo téma, ale nedá mi to.

mmmb, nemáš tam někde fotku popelníku z pravé strany na ten otvírací a aretační mechanismus? Na té fotce v tomto vlákně (myslím hned první fotka postupu pro sundání tunelu) to není dobře vidět. Mě totiž ten popelník neotvírá, tuším, že by tam asi měla být nějaká pružinka, nebo něco, ale potřeboval bych vidět, jak to má vypadat.

Dík

postačí??

Odesláno

Moc dík, to je přesně to, co jsem potřeboval vidět.

Teď ještě musím sehnat pružinku. Umí to servis peugeot? Ještě mám jeden problém, když na to raménko nasadím tu plechovou věc, nefunguje to. Raménko padá pořád dolů a nezůstane v té prostřední aretační poloze, když tu věc sundám, funguje to. V čem je problém? Podotýkám, že pohyb víka jsem provizorně vyřešil nabastlenou slabou vinutou pružinkou.

Guest servisman
Odesláno

pružinku jedině na vrakáči pokud jsou ochotni,nebo jí udělat z nějaké podobné

Odesláno

tak budu muset zapojit svou tvořivost. tunel sem prohledal jak ďas, ale nikde v dohledu není. pokud je někde u ruční brzdy, rozebírat to kvůli ní nebudu.:)

dík moc

• O 1 rok později...
Odesláno

To Kupak, kup celej popelnik, za 150 ti ho necham, mam nekde doma jeste jeden nahradni ;)

EDIT pripadne jak jsem ted koukal ve vlakne o loketni operce, muzu ti nechat celej stredovej tunel bez provrtanych der. Komplet s popelnikem za 250, co rikas ;)

[upravil dne 26/1/10 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...