mmmb Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 pokud tam máš plastový barevný kryt kolem zapalovače, tak si myslím že zárovka tam bude. jinak neboj se to celé rozebrat, než se trápit a lámat si ruky Citovat
ajven Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: honza406 měli by míti,ale bud je žárovka špatná či jen odpadl ten kousek s žárovkou od zapalovače a svítí mimo.Je tam špatný přístup,takže pěkný pořízení,ale dá se to zvládnout;) rozhadzat a dat to do kopy to problem nie je. ale nenasiel som vobec pri tom zapalovaci drziak ziarovky a nia ziarovku, ani privodny kabel. :myslim divne ze??? dam sem aj foto ked budem doma, uz som ich stiahol z mobilu. ako ten moj zapalovac vyzera. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 zespoda je přívod k zapalovači 3 dráty teda i osvětlení Citovat
roxbury7 Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 ozaj a to čidlo na ručnej brzde je kde?? ked už o tom hovoríme...sem tam my napíše na display že je málo brzdiacej kvapaliny...to by ma zaujímalo. dík za odpovede... Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 prikladám fotky [upravil dne 15.6.08 ajven] Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: honza406 zespoda je přívod k zapalovači 3 dráty teda i osvětlení a tu je druhá, ale pri samotnom zapaľovači ani stopy po žiarovečke. Citovat
dire Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Ajven jsem na tom stejne jako ty mam barevny kryt okolo a zarovku jsem tam nenasel Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: dire Ajven jsem na tom stejne jako ty mam barevny kryt okolo a zarovku jsem tam nenasel takže štandard? alebo čo? Citovat
ajven Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 ešte ma napadlo či to nezáleží od výbavy:myslim Citovat
mmmb Odesláno 16. červen 2008 Autor Odesláno 16. červen 2008 Původně zaslal: mmmb TAKHE JE TO TAM POSPOJOVANÉ tak mas to pekne, chybíti tam jen držák a žárovka , na obtazku ty dva dole. Když to tam dáš tak ti to bude svítit. obrazek to nehodilo, tak se mrknete na předchozí stránku sezen z vrakače nebo kup v mototechne nový i se svetylkem [upravil dne 16.6.2008 mmmb] Citovat
kupák Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Trošku mimo téma, ale nedá mi to. mmmb, nemáš tam někde fotku popelníku z pravé strany na ten otvírací a aretační mechanismus? Na té fotce v tomto vlákně (myslím hned první fotka postupu pro sundání tunelu) to není dobře vidět. Mě totiž ten popelník neotvírá, tuším, že by tam asi měla být nějaká pružinka, nebo něco, ale potřeboval bych vidět, jak to má vypadat. Dík Citovat
Guest servisman Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: kupák Trošku mimo téma, ale nedá mi to. mmmb, nemáš tam někde fotku popelníku z pravé strany na ten otvírací a aretační mechanismus? Na té fotce v tomto vlákně (myslím hned první fotka postupu pro sundání tunelu) to není dobře vidět. Mě totiž ten popelník neotvírá, tuším, že by tam asi měla být nějaká pružinka, nebo něco, ale potřeboval bych vidět, jak to má vypadat. Dík postačí?? Citovat
kupák Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Moc dík, to je přesně to, co jsem potřeboval vidět. Teď ještě musím sehnat pružinku. Umí to servis peugeot? Ještě mám jeden problém, když na to raménko nasadím tu plechovou věc, nefunguje to. Raménko padá pořád dolů a nezůstane v té prostřední aretační poloze, když tu věc sundám, funguje to. V čem je problém? Podotýkám, že pohyb víka jsem provizorně vyřešil nabastlenou slabou vinutou pružinkou. Citovat
Cinci Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Zkus se podivat po té pružince nekde ve středovém panelu jestli tam nekde nevystrelila Citovat
Guest servisman Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 pružinku jedině na vrakáči pokud jsou ochotni,nebo jí udělat z nějaké podobné Citovat
kupák Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 tak budu muset zapojit svou tvořivost. tunel sem prohledal jak ďas, ale nikde v dohledu není. pokud je někde u ruční brzdy, rozebírat to kvůli ní nebudu. dík moc Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 To Kupak, kup celej popelnik, za 150 ti ho necham, mam nekde doma jeste jeden nahradni EDIT pripadne jak jsem ted koukal ve vlakne o loketni operce, muzu ti nechat celej stredovej tunel bez provrtanych der. Komplet s popelnikem za 250, co rikas [upravil dne 26/1/10 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.