Béďa Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 pokud je to pravda tak mi je uprimne lito majitelky, tohle je proste bordel.. Citovat
jarajarda Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: Béďa pokud je to pravda tak mi je uprimne lito majitelky, tohle je proste bordel.. Hmm, taky přesně nevim, musel bych si udělat hooooodně dlouhej seznam:D Citovat
aaischa Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 to bude nejaka zrada, ze by se naslo to este jo ale tohle, to fakt si myslim ze určitě ne, zas takovy priserny tu snad nevladnout pripadne muzem zavolat na 800xxxyyy nejaky pojistovny a zeptat se jak by to probihalo Citovat
Marlin Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 mno ja bych rekl, ze to ma pojistovna opraveny. TO auto je plne funkcne pojizdne. Kola preci ma... ze. Citovat
agresssor Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 No jo lidi ste si este nezvykly ze cesky stat ve vsem nadrzuje bohatejm??? Si tu prijdu jako v kocourkove.... Citovat
faget1 Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 hm.. fakt na zamyslenie minimalne ale inak je možne všetko to je tiež pravda niekedy skušaju a ked si človek neha so sebou vykívať tak si pomidlia ruky každopadne je to riadny bordel a ked je to pravda hnal by som to kam by to šlo... Citovat
bombarderik Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 To je sila, asi by som ich tam pozabijel, bordel na kolieskach je slaby odvar. Ak by mi toto povedali tak by som im to zatlacil do kanclu a nechal si to vysvetlit. Citovat
Majar Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Ještě že ho našli!Dobrý na kurník pro slepice! :bacha Citovat
chuck11 Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Ty woe jestli to je pravda,tak je to teda pěkný hnus:o:o Citovat
p406b Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Pojistovna rozhodla, pojistovna pozaduje, neni odvolani - je to snad nejvyssi soud! Bych se jen zeptal jestli mam poslat pravnika nebo rovnou Obcanske judo. Oni by zmenili nazor az bych je zaloval pro podvod! Citovat
Pata Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 kruta realita na dalnem vychode :bacha:bacha Citovat
p406b Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: Pata kruta realita na dalnem vychode :bacha:bacha myslis Ostravu? Citovat
buml Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 bohuzel zijeme kde zijeme, takze tomu verim:bojim Citovat
Pata Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: p406b Původně zaslal: Pata kruta realita na dalnem vychode :bacha:bacha myslis Ostravu? tve mineni je naprosto spravne, priteli :bacha:bacha Citovat
oddie Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Já tomu nevěřím, podle mě je to nějaká hovadina, nebo někdo uzavíral smlouvu hurá stylem a nečetl podmínky. Každopádně by bylo zajímavé po pojišťovně v daném případě požadovat zaplacení uvedení auta do původního stavu - myslím, že v takovém případě by bylo rázem rozhodnuto. Citovat
maweryk Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 No ja som pocul, ze si takto kradnu ludia vlastne auta. Zoberu auto na leasing, par mesiacov platia splatky. Potom si ho daju ukradnut, komplet rozoberu na suciastky a potom nechaju odstavene niekde na vypadovke s neposkodenym vinom. Leasingovka ponukne \"auto-kostru\" cloveku, ktory si auto leasol uz len za zlomok ceny a dotycny si potom auto posklada. Citovat
kobra Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 No naštěstí mám auto pojiětěno u pojišťovny , co moc lidí nemá, jmenuje se KOBRAPOJIŠŤOVNA a mám tam spoluúčast rovnou ceně auta při pořízení, takže když mi ho někdo šlohne ,m zrovna si to sám sobě zamítnu. Je to nejlepší možný způsob, jak se v dnešní době nezbláznit, ale přiznávám, nefunguje to u lidí , co mají rádi nový auta a luxusní modely. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.