Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kradež auta-přišlo mi dnes mejlem

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pokud je to pravda tak mi je uprimne lito majitelky, tohle je proste bordel..:roll

Hmm, taky přesně nevim, musel bych si udělat hooooodně dlouhej seznam:D

Odesláno

to bude nejaka zrada, ze by se naslo to este jo ale tohle, to fakt si myslim ze určitě ne, zas takovy priserny tu snad nevladnout pripadne muzem zavolat na 800xxxyyy nejaky pojistovny a zeptat se ;) jak by to probihalo

Odesláno

hm.. fakt na zamyslenie minimalne :myslim ale inak je možne všetko to je tiež pravda niekedy skušaju a ked si človek neha so sebou vykívať tak si pomidlia ruky každopadne je to riadny bordel a ked je to pravda hnal by som to kam by to šlo...:bacha

Odesláno

Pojistovna rozhodla, pojistovna pozaduje, neni odvolani - je to snad nejvyssi soud! Bych se jen zeptal jestli mam poslat pravnika nebo rovnou Obcanske judo.:D Oni by zmenili nazor az bych je zaloval pro podvod!:bacha

Odesláno
Původně zaslal: p406b

Původně zaslal: Pata

kruta realita na dalnem vychode :roker:bacha:bacha:bacha :roll

myslis Ostravu? :D

tve mineni je naprosto spravne, priteli ;):bacha:bacha:bacha :D

Odesláno

Já tomu nevěřím, podle mě je to nějaká hovadina, nebo někdo uzavíral smlouvu hurá stylem a nečetl podmínky. Každopádně by bylo zajímavé po pojišťovně v daném případě požadovat zaplacení uvedení auta do původního stavu - myslím, že v takovém případě by bylo rázem rozhodnuto.

Odesláno

No ja som pocul, ze si takto kradnu ludia vlastne auta. Zoberu auto na leasing, par mesiacov platia splatky. Potom si ho daju ukradnut, komplet rozoberu na suciastky a potom nechaju odstavene niekde na vypadovke s neposkodenym vinom. Leasingovka ponukne \"auto-kostru\" cloveku, ktory si auto leasol uz len za zlomok ceny a dotycny si potom auto posklada.

Odesláno

No naštěstí mám auto pojiětěno u pojišťovny , co moc lidí nemá, jmenuje se KOBRAPOJIŠŤOVNA a mám tam spoluúčast rovnou ceně auta při pořízení, takže když mi ho někdo šlohne ,m zrovna si to sám sobě zamítnu. Je to nejlepší možný způsob, jak se v dnešní době nezbláznit, ale přiznávám, nefunguje to u lidí , co mají rádi nový auta a luxusní modely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...