Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

david: jen ohledne toho serva na sportovni jizdu.... Z jakeho duvodu je na guwno? Je to jen kvuli ubytku vykonu, pri praci serva?

Jinakk teplou a stunednou a do klece wins!!! :D

Odesláno

U tý mechaniky bych to viděl asi jako David. Elektriku bys musel komplet překopat z tý 205. Takový schéma jak obejít BSíčko nikdo nemá. A já bych ho tolik potřeboval.:mad::mad: Půl elektriky z 205 a půl z 206 to by bylo na Peugeotovou cenu.

Odesláno
Napsán autorem voštík

david: jen ohledne toho serva na sportovni jizdu.... Z jakeho duvodu je na guwno? Je to jen kvuli ubytku vykonu, pri praci serva?

Jinakk teplou a stunednou a do klece wins!!! :D

Ten ubytek neni az tak tragicky. Servo brani odezve volantu, tezko se to vysvetluje, ale v podstate to brani splynuti ridice s podvozkem, nedostavas tolik informaci, protoze se servem dostanes kola do rejdu i kdyz podvozek nechce. Rizeni proste ztraci citlivost.

Odesláno
Napsán autorem Venca

U tý mechaniky bych to viděl asi jako David. Elektriku bys musel komplet překopat z tý 205. Takový schéma jak obejít BSíčko nikdo nemá. A já bych ho tolik potřeboval.:mad::mad: Půl elektriky z 205 a půl z 206 to by bylo na Peugeotovou cenu.

Na multiplex sem uplne zapomnel, nicmene ne vsechny 206 ho maji. Ma-li ho i tady ten nestastnik, tak ma o velky problem navic.

Odesláno

To oddie: Ach jo nemam naladu ani chut se s tebou hadat ale ses vazne hodny ze mi nadavas a schazujes me o to se te vazne nikdo neprosil... Chtel jsem radu a ne aby si mi rekl ze jsem garazovy patlal nebo fantasmagor... mel by ses nekdy podivat nekam jinam nez na peugeot-club.com a mozna by si videl ze takovydle veci se u nas i svete delaji....

Jinak mnohokrat dekuji Davidovi 106s16 za jeho ochotu protoze je videt ze ten tomu rozum... A timto debatu uzaviram a pokusim se dio budoucna vyhnout fantasmagornejm napadum a prejdu rovnou k realizaci! Dekuji vsem za odmerenost a nelitosny poslani do prdele... myslel jsem ze to bude normalni diskuze a ne aby jste porad omylali ty samy veci jako jsou penize ale treba mi pomohli vymslet nosniky motoru!!!

[Editován dne 10/1/04 bodmrazu]

Odesláno

Jenze toto je erko, ktere ma na elektriku tak akorat svetla a zacinas s holou kastli a delas si s tim co chces. Ty mas na elektriku naprosto vse a bojim se, ze rok bys to tvoje auto asi taky nechtel mit nepojizdne.

Opet rikam, da se udelat uplne vsechno,opravdu uplne vsechno. Bohuzel temer vzdy je to otazka jen a pouze penez.

Pokud to toho opravdu pudes (tak se pak ozvi a mohl bych ti opatrit ty schemata, jak na 206 tak i na 205, nejake dilce by tady z tech mojich 406 taky sly pouzit) a dodelas to, tak si opravdu dobrej a zaslouzis si uznani. Pokud ne, beru to jen jako vyplod neusmernene fantazie.

Howgh

Odesláno

Rad bych do toho sel a proto potrebuju jakou koliv radu a byl bych moc rad kdyby si mi ty schemata mohl poslat hned:) Jojo ale vzdyt ja s tim pocitam ze tak pul roku by to stalo nekde kdesi... Tohle je zasah ktery nemuzu udelat ze dne na den musim k tomu mit hodne materialu takze pokud by byl nekdo taky ochotny porad a ne odsuzovat dekuji predem za vse!!!

Odesláno

Proc motor z Mi16, dyt to ma jen nejakych 150 koni +-, Kdyz uz tak treba T16 :) Tech 200 koniku zni lepe ne ? :))) hehe..pujdu si o tom nechat zdat..brou

Odesláno

hele, oddie, zahradni trakturek s motorem 1,9 GTi sice nikdo nema, ale napad to neni tak blby. Mohli bychom s tim zavodit na tech zavodech \"O nejrychlejsi sekacku\" apod.

Pro lesni modifikaci bych doporucil vezdi \"A la Lakatos\"

Vitezstvi by nas neminulo. :)

Bodmrazu : no, nosnik motoru je na tom asi to nejlehci. Vezmes COcko, flexu a nejakou stangli a mas to. Problem je v elektrice a aby vsechno pasovalo vse na vse.

Jinak, ta S110R targa je pekna zhovadilost, ale je to mozne. Prevodovky do 110 jsou shodne se 120 a ty jsou shodne se 135 (model 89 jeste v kastli 120). Proste skoda. Jo a prevodovka 110R je jeste shodna s 1100 MB :-) Jediny, v cem je u techhle motoru problem, je ze maji jenom trochu jiny sklon a musi se delat podlozky pod vyfuk. Navic u 110 mas vzadu tolik mista, ze tam v klidu narves 2 motory a kdyz se budes jenom trochu snazit, tak tri :)

Jinak udelat na 110 elektriku se da za odpoledne. Potrebujes k tomu akorat draty, pajku a cokoladu a jestli ti elektrika funguje poznas, jestli ti to svetlo sviti nebo ne :-) Motor je mechanicky karburator.

jestli chces motor 1,9 GTi, kup si 205 1,9 GTi (za 40-60 tKc) nebo 206 1,9 GTi (nebo co se to delalo za verzi. Vyjde to rozhodne levnejc, nez to prekopavat, nehlede na to ze to auto uz je z fabriky na to uzpusobeny (podvozek, brzdy,spojka...) a muzes se zamerit pouze na esteticke doladovani.

Jinak, abys me neobvinoval z neznalosti. Chtel jsem ze sveho diesela udelat Turbostroj a po tom, co jsem zjistil co bych musel vymenit, jsem se na to vykaslal a setrim na novy turbostroj.

Nevim, mozna by to nosnik motoru spravil, ale mam dojem, ze zakopany sakal bude nekde jinde.

Rozhodne hodne stesti (pri shaneni motoru, pri shaneni nekoho, kdo to udela, pri shaneni nekoho, kdo by to byl pak ochoten opravit, pri shaneni nekoho, kdo tomu pak rozumi, pri shaneni odtahu, pri volani znamejm, aby si pro tebe prijeli , pri STK, pri opravach, casu stravenym v autobuse a pri shaneni nekoho, kdo si ten kram nakonec koupi)

Ale jinak, udelat se da vse na vse a napadum a realizaci se meze nekladou.

Odesláno

Mno.... zajímavá debatka.... To Bodmrazu. Se nediv, že z některejch přízpěvků zaznívá mírně řečeno skepse vůči tvému nápadu, ale takovýhle akce končej v naprostý většině jen u nápadu v horším případě - pokud si nenecháš poradit a vrhneš se do toho to končí totálně rozesranou károu k ničemu. Vyměnit motor nejni jako vyměnit žárovku. Např, Oddie už na rozdíl od tebe za sebou nějakou tu výměnu motoru má a moc dobře ví o čem mluví. POkud nemáš bezvadně vybavenou dílnu, mraky zkušeností a znalostí, tak je to absolutně o ničem. A nechat si to dělat je vždy bez záruky. Nikdo seriozní se ti pod to nepodepíše a člověk kterej ti na to kejvne by musel bejt blázen. Vždy? je tam kupa mechanickejch a elektrickejch úprav a já osobně bych si na triko nevzal, aby pak někomu schořela kárka, nebo vypad za jízdy motor. sečti si bankovky, který do toho nasypeš + bankovky, který by si dostal zaprodej současný kárky a zjistíš, že máš rázem na jetou 206 s podstatně výkonějším motorem a hlavně te to auto nikde nevypeče a můžeš ho bez problémů prodat. A navíc zbyde i na ty modrý LEDky...:D:D:D

Odesláno

no jak to čtu, tak bych to prodal, připočítal peníze které bych vrazil do přestavby a koupil sisilnější auto.

Mám 205: papírově motor 1,8 D, ale je tam motor 1,9 D a kastle z GTi. docela běžná přestavba dát D do GTi kastle. ale v podstatě jsou to 3 auta v jednom. někdo např: zbořil 1,8 D - tak měl papíry, sehnal motor a kastli. motor tam šel asi v pohodě ale zapojit žhavení asi už taková sranda nebyla... ale určitě to byla prkotina oproti připojování elektriky z 205 do 206...

dokonce vím o jedné 205 1,9 TD v GTI kastli.

Taky jsem chtěl TD:

úprava původního D motoru asi 20 000,- +práce = kravina,protože je jiná komprese a dkesi cosi, takže by šel motor brzo do kytek...

někdo tu nabízel TD za 15 000,- třeba by slevil na 12 000,- + nějaká práce a možná bych utržil nějaké peníze za starý motor, takže by to vyšlo asi levněji, a to si myslím, že by se jen vyměnil motor, protože elektrika od naf?áka tam už je...

no a jak jsem se bavil s tím co tam má to 1,9 TD, tak v té době jsem moje auto koupil za 50 000,- a on to TD chtěl prodat s tím, že za 60 000,- by bylo...

takže z toho plyne, kdybych 2 mesíce počkal, měl jsem 205 1,9 td v gti kastli za 60000,- naprosto bez práce a jen o 10 000,- dráž.

takže můj názor- prodat, přidat pár peněz a shánět.

a nebo kdybych měl třeba novou 206, tak ji prodám a za ty prachy koupím starší silnou jak chci a třeba mi ještě něco zbyde. a určitě to zabere míň času a peněz...

ale na bruhou stranu chápu, že má někdo radost, když se mu nějaká taková pestavba povede a rád se š?ourá v autě. Ale to bych dělal, jen na svém druhém autě, co mám na tuning a né na autě pro každodenní použití.

ale abych měl nápad a nechal to dělat někoho jiného? buď to udělám sám, protože mě to baví nebo se na to vyseru;)

kua to jsem se rozepsal...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...