Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dzavel

U kabelu byl ScanTool (jednoduchý a funkční). ScanMaster ELM (umí víc), používám častěji. ScanMaster jsem nemohl dlouho najít funkční pro ELM, jinak to není nic vyjímečného;).

Určitě jich je víc, ale tyhle dva mi zatím stačí na vše.

ty druhe co uvadis, jsou taky freeware? zatim sem nasel jenom DEMO........nepamatujes si nahodou. kde si k tomu cirou nahodou prisel ?

[upravil dne 29.2.2008 dar.bujan]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar, kamarad ma kabel ktery by se mel umet pripojit na vsechny auta, ale zatim ma jen soft na VW koncern. Nemate nekdo funkcni soft pro peugeoty? Ne jenom standart OBD to se mi tam pripojil pres VAG ale tim se nic moc nezjisti. Mam namysli neco jako diag2000 co maj v autorazikach? Jestli nekdo neco mate piste prosim pres U2U nebo emailem.

Odesláno

nemáte někdo diagnostiku na moravě?

a zajmalo by mě jestli jde nějak udělat že na palubce mam třeba 100 000km a na řj je 200 000km???

Odesláno

ako som písal v inej téme, bol som u jedného chlapíka, ten mal nejaký soft ADATA alebo tak nejako, bol to soft hlavne na VW, ale napichol aj môj P406. Pýtal sa ma len či mám rok 2000 a viac, aby mu pasoval konektor.

Ale ten kábel čo tu ukazujete bol vhodný aj na moje auto. Na druhej strane mal klasicky 2.0USB konektor.

P.S. ten soft bol celý v češtine.

Krásne sa dali čítať poistky, relátka, umiestnenie atď.

Odesláno

Ajven a nedal by se zjistit kde sehnat ten soft? Popr nemohl bys ho od nej sehnat?

Me se kamarad pripojil VAGem (kabel jak pises na jedny strane OBD a na druhy USB) ale vycetl jsem standart OBD chyby motoru a jeste byly videt otacky motoru nic vic :c(

Odesláno
Původně zaslal: PeS16

a zajmalo by mě jestli jde nějak udělat že na palubce mam třeba 100 000km a na řj je 200 000km???

Mám diagnostiku, ale zásah do řj určitě umět nebude.

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

Zdar, kamarad ma kabel ktery by se mel umet pripojit na vsechny auta, ale zatim ma jen soft na VW koncern. Nemate nekdo funkcni soft pro peugeoty? Ne jenom standart OBD to se mi tam pripojil pres VAG ale tim se nic moc nezjisti. Mam namysli neco jako diag2000 co maj v autorazikach? Jestli nekdo neco mate piste prosim pres U2U nebo emailem.

Kabelu je spousta a softu taky. Ne každý soft funguje s každým kabelem, takže musíš vědět co ta má za kabel.

Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

Max HEX-CAN kabel mel by to umet ale potrebuju nakej soft beru jakejkoliv a vyzkousim

Zkus VIS. Visa-diagnose 2000 - doufám, že je to přesný název.

[upravil dne 14/3/08 dzavel]

• O 1 rok později...
Odesláno

haha tak uz se tesim na opravy RJ to si nekdo v peugeote posmakne...Nechapu naco si kupujete kabely a FREEsoftvery ktery sou vam za 1.na hovno

2.na nic

3.nic rozumnyho vam to stejne nerekne jelokoz ono zadarmo vetsinou znamena NAHOVNO

4.padne vam zaruka jelikoz kazdy vstup se zaznamena a origo diag.maj certifikat

5.taky sem to skousel zezacatku kdyz sem **zacinal** a nakonec sme investovaly 350 tKC do originalniho soft..jelikoz kdyz zpusobyte nehodu a nekdo zjisti ze v tom aute byl neautorizovany vstup tak si zaplatite vsechno kolem (a to nemusite byt vynikem staci aby protistrana dala navrh)....

6. je dobre ze nemuze mit kazdy vstup do RJ jak se mu zliby.je to to same jako kdyz se hrabete v pocitaci a zmenite data a pocitac selze s tim rozdilem ze pocitac restartujete ale kdyz nekoho zabijete tak s tim uz nic neudelate...

Dam priklad komos se hrabal v klime nakonec obesel bezpecnostni pojisky pres autorizacni kod(nevim kde ho vzal) a mohl na klime menit teplotu oproti venku do nekonecna klidne i na -5° cca za 2 mesice nasedl do auta zapl klimu na plno jel do mesta a v pulce cesty omdlel ... mel stesti ze do nikoho nevlitl jelikoz mu spolujezdec zatahl rucku a vypl klic...kdyby to neudelal nikdo nevi co by srovnal co koho by zabil...

Odesláno
Původně zaslal: PeS16

Samozdrejme ze to jde..Vpraxi sem se s tim setkaval casto...tet sem to uz docela dlouho nevidel.asi ze proto ze dnesni trch je presicenej autama a da se z ceho vybyrat..

Odesláno

Na peugeota musíš mít software Peugeot Planet 2000. Lexia je na citroeny. Kabel je stejný. Většinou to prodávají s oběma SW.

[upravil dne 9/1/10 HonzaZ]

Odesláno

Tak si špatně hledal.......já třeba načítám citroše s planetem.....aem hold na to zvyklí.....samozřejmě jen načítání chyb atd. ....dálková konfigurace jen přes Lexii.....

[upravil dne 9-1-10 Přema]

Odesláno

Nejakých 16 udajov o zazname tam mam . No v servise mi davali novy soft do Bsi a cez Planet ich nemôžem otvoriť.Da sa otvoriť len posledný.Cez Lexiu môžem prečitať chyby od začiatku zapisov:( Nejak som tomu nevenoval pozornosť, nie je to pre mňa podstatné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...