Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taky s nima mam dobrou zkusenost, dokonce dobrou zkusenost mam i s autorizovanym servisem Peugeot v Humpolci, na starsi auta do tusim 98 roku vyroby maj ceny servisni prace skoro stejny jak neautorizovany servis, rozvody na 106 1.0 me vysly asi na 1500

• O 8 let později...
Odesláno

Kopeckýho znám ale netuším jak je s cenama. Samozřejmě mě ceny rádi řeknou. Chtěl bych nechat udělat rozvody ale trochu se bojím jakou cenu mi origo servis řekne.

Holetín mám asi 30km. Borec se specializuje na peugeoty? (tady v okolí všichni dělají jen koncern, když řeknu že mám peugeota a k tomu 407 dávají ruce pryč a kroutí očima, no škodovka to není :D)

Odesláno (upraveno)

Co vím ,tak Robert dělal citroeny pežoty  už před cca 15 lety a dělá to dál....v čem je problém...?

Dělal ještě staré hydro, tu jeho práci ,jak udělal hydro trubky do mědi na mým Bx  , to drží doteď.

Když jsem měl před 5ti lety nutkání to celý vyměnit ,tak mě to zarazilo ,hotový umělecký dílo, jak si s tím vyhrál.Doteď jsem na to nesáhl, nemusel jsem. Až na 2 trubky preventivně ,což bylo trochu zbytečné...Robert k tomu musel shazovat přední pravou osu,zadní nápravu, takže to nemohl odfláknout.

A ta výměna proběhla někdy dávno,dřív než jsem v 2010 Bx dotáhl z Vysočiny dom,tipuju tak 2007-2008 . A je srpen 2016....

pokud máš pocit ,že 407 je mimořádné auto na běžný servis ,tak zkus říct v servise ,že dojedeš s Xm V6 3.0 .....nejdřív nebudu vědět o co jde ,pak 5 minut,že to v životě neviděli a nakonec se budou křižovat ,co to je  a pošlou tě do pá ,protože na to nemaj

Upraveno uživatelem myšut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...