Leo Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Tak v mém případě se povedla závada odstranit . Chyba byla ve čtečce čipu klíčku umístěné u spínací skříňky (bude to nejspíš ten kondenzátor, jak jsem psal dříve). Od dave_k jsem si zapůjčil druhou čtecí jednotku, kterou měl navíc a vyzkoušel ji i při -20C (bez problémů to vždy naběhlo ). Následně jsem ji od něj i odkoupit a patří mu moje díky za odstranění této závady. Teď už se s novou baterkou mrazu nebojím . Citovat
Smudla_22 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Zdravím Chci se zeptat, když mám od auta klíč s DO a ten mi funguje a nastartuju a zároveň mám origo druhý klíč ale s ním startovat nejde. Dá se v autě klíč znovu nastavit, nebo musím do servisu? díky Citovat
Leo Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Pokud je klíč v pořádku, ale pouze není přihlášen k řídící jednotce tak jej v servisu pomocí diagnostiky přihlásí (doma s tím nic neuděláš). Pokud však klíč patří k autu a kdysi fungoval a nyní ne tak je možné, že bude něco s klíčem. Citovat
Senad Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 Hurá, hurá, hurá !!! Závada vyřešena, nakonec jsem to dal k jednomu moooc šikovnému mechanikkovi, a ten objevil vadné relátko vedle řídící jednotky u motoru. Resp vadné není, ale v relátku byla voda, a tudíž v zimě zmrzla a kontakty nesepnuly. Citovat
106sťák Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 zdravím dnes sem zkoušel nastartovat svoji 406 1.9td stála 2 dny a mělo to co dělat jako startér otáčel,ale nechtěl naskočit,podotýkám že auto předtím stálo pul roku tak třeba by to mohlo být starou naftou:myslim,este neim kde bych měl hledat žhaváky,že bych je zkusil vyčistit,a dočetl sem se že by zato mohl i ten imobilizer ano?kdyžtak poradte díky jo a když to chytlo konečně tak se mi zdál dost hlasitej motor a pak to utichlo,oleje tam je dost... Citovat
Leo Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 No já nevím, ale startovat auto po půl roce nečinnosti a v mrazu asi nebude ideální kombinace. Podle popisu asi baterka nebyla v kondici a jak píšeš tak jsi to nakonec nastartoval což by se Ti při špatném imobilizéru vůbec nepodařilo (navíc v tomto vlákně je popsán jiný model a Ty budeš mít jiný imobilizér jestli ho máš vůbec zapojen). Buď rád, že jsi nastartoval, dobij baterku a dej zimní naftu. Citovat
pavloucha Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 chtěl jsem se jen zeptat,jak se pozná vadný transpondér,má ta cívka mít nějaký konkrétní odpor,dnes ráno jsem neodemkl auto na dálku,tak jsem odemykal normálně a už nenastartoval,kontrolka klíčku na palubce a zběsile cvakající relé v pojistkový skřínce v motoru,bez hlášek na displeji Citovat
HonzaZ Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 A startér točil? [upravil dne 4/5/11 20:07 HonzaZ] Citovat
pavloucha Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 nové poznatky:vyzkoušel jsem náhradní klíč k autu-bez úspěchu,cívka transpondéru není nikde přerušená,kontrolka klíčku na přístrojovce svítí a zběsile cvaká relátko v pojistkovce v motoru a je slyšet ještě takový slabý hučení v autě... Citovat
Leo Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 Je mi divné, že ti nešlo odemknout auto dálkou a zároveň ani nastartovat. Ten transpondér bude asi v pořádku, protože pokud klíč správně nedetekuje tak se rozsvítí kontrolka imobilizéru a nic necvaká. Závada bude asi dál. To hučení bude asi palivové čerpadlo (pokud po čase přestane). Na zkoušku můžeš transpondér oddělat mimo klíč (aby ho při startování nedetekoval) zda se chování změní nebo ne. Citovat
pavloucha Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 ok,vyzkouším,právě mě to taky zarazilo,že jsem neodemkl dálkou,to nebude čerpadlo v nádrži,to má jiný zvuk,jde to od schránky spolujezdce, abych nezapoměl,ještě to doprovází hláška na displeji-economy mode active [upravil dne 5/5/11 18:45 pavloucha] Citovat
bittnerj Odesláno 5. květen 2011 Odesláno 5. květen 2011 a jak je na tom baterka?žije?tím bych začal!!! Citovat
pavloucha Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 jj,baterka byla dobrá,motor točil,ještě jedna věc: není někde v autě ještě baterie?nemyslím autobaterii,ale jiný zdroj, v některých autech to je [upravil dne 6/5/11 16:42 pavloucha] Citovat
pavloucha Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 mám vyndanou BSI a u jednoho konektoru je oxidace,třeba tam je problém-špatný kontakt... Citovat
HonzaZ Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 To by klidně mohlo být. Jakou barvu má ten konektor. Máš 406 s MUXem? Citovat
pavloucha Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 To by klidně mohlo být. Jakou barvu má ten konektor. Máš 406 s MUXem?je to žlutý konektor, ano,mám multiplex Citovat
HonzaZ Odesláno 6. květen 2011 Odesláno 6. květen 2011 Koukal jsem do schémat, ale na tom konektoru jsou snímače oleje apod. Jediné co tam je je datová lajna. Je tam několik vedení na pojistkovou skříňku v motorovém prostoru. Zkus ty piny vyčistit a uvidí se dále. Na dia jsi to náhodou nebyl? Odkud jsi? Sudety je docela široký pojem. [upravil dne 6/5/11 22:42 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.