Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam úplně stejný problém. Mě to, ale udělal na jaře i v létě. Proto si myslím, že teplota na to asi vliv mít nebude. Alspoň u mne ne. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Kde to v autě je vůbec netuším. Je to z francouzského manuálu, který jsem sehnal jako první když jsem měl 406ku. Tohle vypadá jako spínání el. pumpy v nádrži. Bohužel ovládání už tam není.

ta polozka 16 ve schematu je jen bezpecnostni narazovy spinac, ktery je v motorovem prostoru vedle hrnce posilovace brzd, ma za ukol pri narazu nebo prevraceni auta odpojit palivove cerpadlo, je to ciste mechanicka zalezitost, takze s immo to nema nic spolecneho

Odesláno

tak jsem se zase činil....

proměřil jsem kabliky mezi transponderem a BSI: kabel 8273 (tr. pin 3, BSI žlutý konektror pin 17) -O.K.

kabel 8272 (tr. pin 4, BSI žlutý konektor pin 15) -O.K.

kabel 7EO1K (tr. pin 5, BSI zeleny konektor pin 8) -O.K.

kabel M8220 (tr pin 1, BSI zelený konektor pin 12 a 2) -O.K.

takže všechny kabliky byly v pořádku...

navíc jsem měl doma přes noc ŘJ, aby jí bylo teplo, ale stejne to nepomohlo...

asi si napíšu ježíškovi o nový auto :D

no, každopádně... máte ještě nějaký nápady??? udělám všechno :-D

něco tam přece musí bejt špatnýho...

Díky

Odesláno

V sobotu mi to opět udělal a po hodině zkoušení mi odešel akumulátor. Půjčil jsem si jinej a auto šlo. V pondělí jsem koupil novej a uvidíme. Konzultoval jsem to s mechanikem a snad by to mohl být i důvod. Nižší napětí a elektronika by se prý \"nemusela domluvit\". :myslim. Na diagnostice nic nezjistili, protože to už auto fungovalo. Pěkný svátky všem

Odesláno

Nechci se Vás nijak dotknout,ale řekněme si,jestli ty nervy stojí za to,aby imobilizér v tom autě byl ????

5 minut trvá,než to člověk vyhodí a je po nervech,ztraceného času,šedivých vlasech apod.

Já to například vyhodil ze své Oktávky hned a bylo.

A kdo mi tady bude vykládat něco o zlodějích aut,tak Vás všechny ujišťuji,že nějaký trapný imobilizér je zbytečnost !

Viz můj kamarád před měsícem Golf IV za 120 fuč !!!!:bacha

Odesláno

Ja ho tiež už nemám v mojom P406. On je tam úplne zbytočný. Keď ti chce niekto ukradnúť auto, donesie si vlastnú riadiacu s odblokovaným imobilizerom, a bezproblémou odíde.

Odesláno
Původně zaslal: oko1980

Ja ho tiež už nemám v mojom P406. On je tam úplne zbytočný. Keď ti chce niekto ukradnúť auto, donesie si vlastnú riadiacu s odblokovaným imobilizerom, a bezproblémou odíde.

A není náhodou imo v BSI? :myslim

Odesláno

Nie, je v riadiacej jednotke. Ja s mojou riadiacou jednotkou naštartujem akehokoľvek 406 HDI. Mám to odskúšané, ledbo mám ju aj čipnutú, a kamoši skúšali rozdiel medzi čipnutou a nečipnutou riadiacou jednotkou. A nikdy nebo problém naštartovať.

Odesláno
Původně zaslal: oko1980

Nie, je v riadiacej jednotke. Ja s mojou riadiacou jednotkou naštartujem akehokoľvek 406 HDI. Mám to odskúšané, ledbo mám ju aj čipnutú, a kamoši skúšali rozdiel medzi čipnutou a nečipnutou riadiacou jednotkou. A nikdy nebo problém naštartovať.

Proč by nebyl problém, když startovali svejma klíčema a jim to jejich BSI odblokovala.....ha A proč jdou teda dráty z transpordéru nejdřív do BSI a pok to pokračuje k ŘJ? :myslim

Zkoušeli jste to i když ti chalani vyndali chip imo ze svýho klíče?

[upravil dne 23/12/09 Dave_k]

Odesláno

Immo je asi v BSI, ale výkonná část, tj. spínač bude v ŘJ motoru. Proto to jde asi proklemovat v ŘJ motoru. Když jsem měl na 406ce BSI plnou vody, tak mi zkolaboval immo a nenastartoval jsem.

Odesláno

áno naštartovať to ide aj bez čipu v kľúči. Mal som opálené kontakty v spínačke, a nefungoval mi ventilátor. tak som pripojil druhé káble, lebo som si nebol istý či je to nimi. A naštartoval som šrobovákom. A kľuč s čipom som nemal ani v aute.

Odesláno
:) Tak si myslím, že se mi snad závada podařila odstranit výměnou baterie. Myslel jsem si, že je dobrá, ale asi nebyla a když bylo auto v létě otevřený a hrálo rádio a svítilo vnítřní osvětlení, potom hlásil problém. Od výměny baterie ( i v mrazech -10) v naprostý pohodě, už nepíše Imobilizer fauld. :super:aut:papa
Odesláno
:bacha:( Tak se musím omluvit. Dneska mi počítač opět napsal:P. Závada bude asi jinde :fnuk, škoda.
Odesláno

cau lidi, immo me porad trapi, a tak pisu dalsi dotaz:

Nemate nekdo oznost, podivat se na zapojeni Ř.J. , přesněji na kabílky, co vedou z immo, nebo mají něco společnýho s immo...

jde o to, že bych se na ty kabílky napojil dig. osciloskopem, a pak zkoušel točit klíčkem... v momentě, když by immo nezahlásil chybu, ta bych se podival, na jakym kabílku je rozdíl signálu...ať zjistím kde je problem....

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...