Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak říká většina tak ty červené, ale pokuď nebudeš protahovat nárazníky, tak se bojím že to bude jak pěst na oko :nevim. Nevím jaké máš kola, ale pokuď základ 14" tak se všechna krása vytrácí. Jak už se psalo víše, prvně kola a potom kompletní plastická chirurgie. Ale můj názor se můše odlišovat od tvého :papa.

Odesláno

Červené rozhodně ne - pokud nebudeš mít přední a zadní spoiler v tom duchu..Ty první jsou rozhodně stylově čistější a dle mého i hezčí..Ale na pětidvířko bys je musel trochu přizpůsobit. Pokud máš origo spoilery tak tam v žádném případě prahy nedávej - ani jeden ani druhej, škoda peněz a zničíš vzhled.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: renmPokud máš origo spoilery

Pokud je mi známo, 206ka z výroby žádné spoilery nemá. :) Nepleťte si pojmy.

tak teda nárazníky..ta červená origo rozhodně nemá:bojim

Odesláno

taky radši červený i když ja jsem za decent tuning neboť dneska je zakladem tuningu pořadna kola pak k tomu prispusobit znizeni podvozku a teprve pak premyslet o spojlerech. ale jako se tu uz psalo dnesny tuning uz neni o tom kolik mas na aute spojleru ale dolezite je secko pekne ladit. taky dnes hodne leti clean design kterym se rozhodne nic nepokazi a ja ho uznavam vic jako nejaky spojlery. decent tuning forever :D:D:D ale zase na mensi auta se mi hodi taky nejaky ten spojler kdyz je to zladene. na velky uz ani moc ne. tot muj nazor :papa:papa hodne stesti pri vyberu a tuningu :roker:roker

Odesláno

ja nepoviem ani cervene ani modre.... lebo to zalezi od toho ake pouzije narazniky... ked necha origi, tak by som nedaval prahy vobec...

A ked da naraznik ktory bude mat ostre prvky, tak sa viac hodi ten prvy... po nejakych upravach...

Cize... bud rob cely bodykit, alebo ser nato :).. kombinovat veci je vacsinou na skodu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...