Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý večer, mohla bych poprosit o radu? Zjistila jsem, že nemam náhradní žárovky na 307ku. Nevím,kde bych našla nějaký seznam. Pokud tento seznam někdo máte, moc moc moc prosím o poslání infa (Marionnette_hk@seznam.cz) Předem moc děkuju. ;)

Odesláno

Heh? Ty máš všude vepředu H7? Marionette nenapsala rok výroby...

Pokud opíšu manuál pro ročník 2003:

Potkávačky H7-55W

Dálkové H1-55W

Mlhovky H1-55W

Obrysovky W 5W

Směrovky PY 21W žlutá

Boční směrovky WY 5W žlutá

Zadní směrovky, couvačky, brzdovky, mlhovky P 21W

Zadní obrysovky R 5W

Třetí brzdové světlo 4x W 5W

Světlo SPZ: W 5W

Pokud však kouknu do příručky pro model 2006:

Potkávačky H1-55W

Dálkové H7-55W

Mlhovky H11-55W

Obrysovky W 5W

Směrovky PY 21W žlutá

Boční směrovky neuvedeno

Zadní směrovky, couvačky, brzdovky, mlhovky P 21W

Zadní obrysovky 2x R 5W (jako že v levém jsou 2 žárovky a v pravém taky 2 žárovky)

Třetí brzdové světlo 4x W 5W

Světlo SPZ: W 5W

Osobně jsem koupil v Obi

1x H1 55W

2x P 21W

2x W 5W

a krabičku pojistek 5, 10, 15, 20, 30 A

Celková cena asi 100Kč

Na náhradní dálkovou kašlu a na žlutou směrovou taky. V nouzi to jde koupit na každé druhé pumpě a "životně" důležitý jsou pro mně potkávačky, obrysovky a brzdovky.

[upravil dne 6.2.2008 Ticcino]

Odesláno

da sa v hociakom kupit univerzalna krabička žiaroviek ktora vychadza z typu auta a hlavnej žiarovky teda stretavačky ktora je asi najdvoležitejšia a vždy su k nej neake tie poistky najčastejšie a neaka 5W žiarovka ťi už do cuvačky či brzdovky kupil som si tuto krabičku univerz na p 307 podla hlavnej žiarovky H7 55W a akurat mi tam nesedela žiarovka na zadne obrysovky v krabičke bola 5W a potreboval som 10W za par korun som si kupil hned dve a mam čo potrebujem zaleži na roku vyroby :papa

Odesláno

No to mě teda podrž: V manuálu k modelu po faceliftu (čočky ve světlech) píšou:

Potkávací světla: H1 nebo xenony

Dálková světla: H7

Ale na serviceboxu je uvedeno:

Potkávací světla: H7

Dálková světla: H1

Tak sakra, která žárovka je kde? Mně se do toho nechce moc šťourat, ale pokud jste to někdo s autem po faceliftu měnil, která žárovka je v potkávačkách (čili za čočkou)?

Pro úplnost uvádím, že H1 nemá "čepičku" a vypadá takto:

post-0-1410959891472_thumb.jpg

Odesláno

Tak, potkávačky jsem nerozdělával, ale dálkový jsou vidět i z venku. Ověřeno na dvou autech po faceliftu, mají čepičku, čili jsou to H7 v dálkových a logicky H1 v potkávačkách. Neboli obráceně, než to mají Peugeoty před faceliftem :roll

Odesláno

Tak to je zajímavý, protože já mám potkávačky určitě H7 (měnil jsem je). Už dříve mne překvapilo, že syn na Bravě má na potkávačkách H1. U jinýho várobce aut by mě to tak nepřekvapilo, ale že přehodí žárovky na P307 po faceliftu, tak tomu moc nerozumím. :myslim

Guest servisman
Odesláno

zde je H7 se špičkou dozlatova:Dmám je a spokojen svítí super

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

zde je H7 se špičkou dozlatova:Dmám je a spokojen svítí super

Ja som dal zbohom uz aj tymto halogenom.....Jedna mi praska a hned na to som dal Xenony:papa...A stoji to za to:roker

Odesláno

už ked sme pri svetlach možem mat parkovačky červene led vo farbe afta ? :myslim akože je mi jasne že mi to nemože nikto zakazat ale idem na STK a teda či je to v poho alebo na tu chvilu radšej tam šupnut klasika biele nech chlapci neposkakuju okolo svetiel zbytočne wdaka :roker

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

mě spíš praskají než svítí :-(

Nazdar, no nekecej, ty jsi se ozval? :o:o:o Problém s praskajícíma žárovkama nemám. :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Tak, potkávačky jsem nerozdělával, ale dálkový jsou vidět i z venku. Ověřeno na dvou autech po faceliftu, mají čepičku, čili jsou to H7 v dálkových a logicky H1 v potkávačkách. Neboli obráceně, než to mají Peugeoty před faceliftem :roll

je to tak (mám T5 i T6:super)

• O 8 měsíců později...
Odesláno

V nouzi sem koupil na západě v hypermarketu sadu žárovek Philips do T6 (sou tam myslím i nějaký pojistky) za asi 20 €. Přišlo mně to jako docela nářez. Nebo je to OK?

Kupoval ste je někdo v ČR?

Vím, kolik stojí potkávačky samotný, ale o těch ostatních nemám ani šajnu, tak sem to nedokázal posoudit.

Jinak měli už jen \"neznačkový\" asi za polovinu, ale do nich sem rači jít nechtěl.

Odesláno
Původně zaslal: faget1

už ked sme pri svetlach možem mat parkovačky červene led vo farbe afta ? :myslim akože je mi jasne že mi to nemože nikto zakazat ale idem na STK a teda či je to v poho alebo na tu chvilu radšej tam šupnut klasika biele nech chlapci neposkakuju okolo svetiel zbytočne wdaka :roker

Len biele! A tuším ani ledky neprejdú len obyčajné žiarovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...