Marlin Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 ja jsem ji cetl, ze me to zajimalo. Ja jsu na tezkou literaturu. A to doslova jinak ctu forum no Citovat
KoudaK Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Knížka?? To slovo jsem už někde slyšel....:myslim Citovat
.mycTD Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: KoudaK Knížka?? To slovo jsem už někde slyšel....:myslim to jsi urcite zahlid nekde na netu:super Citovat
urdemala Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Philipe Roth - toho už máš asi taky přečtenýho, co.. Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Od Willbura Smitha je asi nejlepší 4dílná sága Řeka bohů Citovat
myryn Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Původně zaslal: KoudaK Knížka?? To slovo jsem už někde slyšel....:myslim Nebyla to "vkladní knížka" ??? Citovat
Trundik Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 V dnešní době čtu akorát na dovolené, t.j. 2 - 3 knížky do roka. Posledních 5 let ale čtu jen detektivky od Dicka Francise. Poslední jsem dočetl v pátek. Citovat
Globe Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Ještě bych se vrátil ke Kulhánkovi - čte se to skoro samo. Da best od něj je asi noční klub. A co takhle Ch.Bukowski ?? Taky docela dobrý, nemyslíte ?? Momentálně mám na stolenějakou novinku odněj - nejkrásnější ženská ve městě ... ty jeho story - jestli je to autobiografický, tak potěš. To bych zažít nechtěl .. A ještě asi není špatný si párkrát pročíst "Jak na to" 2 Michal: Díky za odkaz - fak nice sbírka Citovat
Ticcino Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Moc nečtu, ale předloni jsem náhodou dostal Šifru mistra Leonarda od Dan Browna (film jsem viděl až potom co jsem to přečetl) K vánocům jsem si naporoučel další tituly od něj. Pavučinu lží, Andělé a démoni, Digitální pevnost. Andělé a démoni byli super, Pavučina hodně dobrá, Digitální pevnost dobrá. Citovat
jbily Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Já nedávno dočetl - Ken Follett - Pilíře země. Super čtení, ale na dlouho (přes 900 stran). Wilbura Smithe mám přečteného celého, potvrzuji - Řeka bohů 1 a 2 jsou nejlepší. Je to taková dobrodružná oddychovka... Citovat
aka Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Globe Ještě bych se vrátil ke Kulhánkovi - čte se to skoro samo. Da best od něj je asi noční klub. A co takhle Ch.Bukowski ?? Taky docela dobrý, nemyslíte ?? Momentálně mám na stolenějakou novinku odněj - nejkrásnější ženská ve městě ... ty jeho story - jestli je to autobiografický, tak potěš. To bych zažít nechtěl .. A ještě asi není špatný si párkrát pročíst "Jak na to" 2 Michal: Díky za odkaz - fak nice sbírka nocni klub je urcite dobrej, ja bych ale mozna vic fandila vladcum strachu, ale treba jen kuli prvenstvi Citovat
aka Odesláno 10. únor 2008 Autor Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: Trundik V dnešní době čtu akorát na dovolené, t.j. 2 - 3 knížky do roka. Posledních 5 let ale čtu jen detektivky od Dicka Francise. Poslední jsem dočetl v pátek. vidis, toho sem necetla jedineho... Citovat
Trundik Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Trundik V dnešní době čtu akorát na dovolené, t.j. 2 - 3 knížky do roka. Posledních 5 let ale čtu jen detektivky od Dicka Francise. Poslední jsem dočetl v pátek. vidis, toho sem necetla jedineho... Můžu ti něco půjčit. Citovat
Guest DD Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Moje postrehy - ctu dost, tak 2-3 knihy za mesic + casopisy a denne zhruba 100 mejlu Dan Brown - vsechno se dobre cte, rychle, akcne, ale neni to nic, co bys chtela cist znova. Wilbur Smith - pro me naprosto strasliva nuda, stejne jako Tolkien (stejne = z hlediska nudy) Rex Stout - prijemne, inteligentni a lehce vtipne detektivky o Nero Wolfovi Rowlingova - Potter .. pokud se ti to prici, ani nezacinej, ale je to prijemny a inteligentni cteni Stephen King - cokoliv M. Crichton - Rise strachu, Velka vlakova loupez, taktez prakticky cokoliv C. D. Payne - saga Mladi v hajzlu (tedy prvni ctyri dily, zbytek je nuda) Tom Clancy - ja ho moc nemusim, ale dost lidi rika, ze je dobrej Ch. Bukowski - zkousel jsem dve knihy a nejak nezaujalo Terry Pratchett - zemeplocha, asi zbytecny to komentovat; neni to nic intelektualniho, ale pohoda na cteni John Morressy - knihy o Kedrigernovy - pokud mas rada fantasy, je to moc prijemny cteni ...a pak uz bez autoru - Zaklinac, Duna (vsech 8 dilu, ale je to narocnejsi ), Kaja Marik , Sherlock Holmes, neco od Steinbecka, taky Svet podle Garpa a spousta dalsich Citovat
Wassermaus Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Docela pěkná knížka co se mi líbilo byl Runningman od Stephena Kinga... ale neplést si s filmem... knížka na rozdíl od filmu není špatná. Pěknej taky je Motýlek..., Mechanickej pomeranč, o Orwellovo 1984 už tu řeč byla... Citovat
Fusion Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 Bukowski, Puzzo a mám nachystaný Intrikány ale nějak na to nemám čas. Citovat
urdemala Odesláno 11. únor 2008 Odesláno 11. únor 2008 to DD: duna je nejhustější čtení! (akorat ta poslední knížka mě nebavila) Herbert je bůh Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.