Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě bych se vrátil ke Kulhánkovi - čte se to skoro samo. Da best od něj je asi noční klub.

A co takhle Ch.Bukowski ?? Taky docela dobrý, nemyslíte ?? Momentálně mám na stolenějakou novinku odněj - nejkrásnější ženská ve městě ... ty jeho story - jestli je to autobiografický, tak potěš. To bych zažít nechtěl ..

A ještě asi není špatný si párkrát pročíst "Jak na to" :D

2 Michal: Díky za odkaz - fak nice sbírka

Odesláno

Moc nečtu, ale předloni jsem náhodou dostal Šifru mistra Leonarda od Dan Browna (film jsem viděl až potom co jsem to přečetl) K vánocům jsem si naporoučel další tituly od něj. Pavučinu lží, Andělé a démoni, Digitální pevnost. Andělé a démoni byli super, Pavučina hodně dobrá, Digitální pevnost dobrá.

Odesláno

Já nedávno dočetl - Ken Follett - Pilíře země. Super čtení, ale na dlouho (přes 900 stran).

Wilbura Smithe mám přečteného celého, potvrzuji - Řeka bohů 1 a 2 jsou nejlepší. Je to taková dobrodružná oddychovka...

Odesláno
Původně zaslal: Globe

Ještě bych se vrátil ke Kulhánkovi - čte se to skoro samo. Da best od něj je asi noční klub.

A co takhle Ch.Bukowski ?? Taky docela dobrý, nemyslíte ?? Momentálně mám na stolenějakou novinku odněj - nejkrásnější ženská ve městě ... ty jeho story - jestli je to autobiografický, tak potěš. To bych zažít nechtěl ..

A ještě asi není špatný si párkrát pročíst "Jak na to" :D

2 Michal: Díky za odkaz - fak nice sbírka

nocni klub je urcite dobrej, ja bych ale mozna vic fandila vladcum strachu, ale treba jen kuli prvenstvi :)

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

V dnešní době čtu akorát na dovolené, t.j. 2 - 3 knížky do roka. Posledních 5 let ale čtu jen detektivky od Dicka Francise. Poslední jsem dočetl v pátek.

vidis, toho sem necetla jedineho...;)

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Trundik

V dnešní době čtu akorát na dovolené, t.j. 2 - 3 knížky do roka. Posledních 5 let ale čtu jen detektivky od Dicka Francise. Poslední jsem dočetl v pátek.

vidis, toho sem necetla jedineho...;)

Můžu ti něco půjčit.

Odesláno

Moje postrehy - ctu dost, tak 2-3 knihy za mesic + casopisy a denne zhruba 100 mejlu :)

Dan Brown - vsechno se dobre cte, rychle, akcne, ale neni to nic, co bys chtela cist znova.

Wilbur Smith - pro me naprosto strasliva nuda, stejne jako Tolkien (stejne = z hlediska nudy)

Rex Stout - prijemne, inteligentni a lehce vtipne detektivky o Nero Wolfovi

Rowlingova - Potter .. pokud se ti to prici, ani nezacinej, ale je to prijemny a inteligentni cteni ;)

Stephen King - cokoliv

M. Crichton - Rise strachu, Velka vlakova loupez, taktez prakticky cokoliv

C. D. Payne - saga Mladi v hajzlu (tedy prvni ctyri dily, zbytek je nuda)

Tom Clancy - ja ho moc nemusim, ale dost lidi rika, ze je dobrej :)

Ch. Bukowski - zkousel jsem dve knihy a nejak nezaujalo

Terry Pratchett - zemeplocha, asi zbytecny to komentovat; neni to nic intelektualniho, ale pohoda na cteni

John Morressy - knihy o Kedrigernovy - pokud mas rada fantasy, je to moc prijemny cteni

...a pak uz bez autoru - Zaklinac, Duna (vsech 8 dilu, ale je to narocnejsi :)), Kaja Marik :D, Sherlock Holmes, neco od Steinbecka, taky Svet podle Garpa a spousta dalsich :)

Odesláno

Docela pěkná knížka co se mi líbilo byl Runningman od Stephena Kinga... ale neplést si s filmem... knížka na rozdíl od filmu není špatná.

Pěknej taky je Motýlek..., Mechanickej pomeranč, o Orwellovo 1984 už tu řeč byla...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...