Guest servisman Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 co jsem koukal tak mají JEN na NEW ten má jiný konektor vzadu než 4050 ta má přípojku obdílníkovou 2*5 pinu a ten co nabízí má jiný a na starej model jsem tam nenašel zde máš obr na co to pasuje a to Oldo ty na rádiu nemáš Citovat
camik1 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Zdravím všechny, a chcci se zeptat jestli někdo vyřešil ten problém s doděláním AUX vstupu na utorádio philips 4050. Je to už nějaká doba co se to tu řešilo, tak jestli se náhodou někomu něco nepodařilo, nebo už všichni vyměnili auta (to snad ne)! Ps. nešlo by to udělat tak jak je to popsaný v tom německým návodu, prostě konektory od jacku připojit na tu čtecí hlavu? Citovat
camik1 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Pss. tím německým návodem myslím tento http://www.peugeotboard.de/reparaturanleitungen/faq.php?faqid=76 Citovat
OK406 Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Měl bych dotaz na zdejší elektro odborníky. Bylo by možné Digital Audio MP3 Player Module with Remote Controller for Car zapojit na originál rádio Philips 4050 ? Citovat
koblih69 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Připojit to samozřejmě jde ale záleží na rádiu 1) rádio s kazetou bez úpravy – použije se kazeta s cafourkem – esteticky tragédie, zvukově jak takž, instalaci zvládne každý 2) rádio na CD s úpravou uvnitř – vypálí se CD s tichem, přepne se na repeat a na vhodné místo se připájí kablík, který se vyvede na Jack 3,5 3) rádio na kazetu s úpravou uvnitř – na trvalo( nebo vyvedeným přepínačem ) se přepne rádio aby si myslelo, že je vsunutá kazeta a na vhodné místo se připájí kablík, který se vyvede na Jack 3,5 V případě tvého rádia tedy bod 1 nebo 3. Samozřejmě by se dalo nabastlit ten modul i na čelní stěnu kde je vstup na kazetu. Nicméně aby se tím mělo smysl zabývat muselo by se přihlásit víc zájemců. Pak bych to klidně nabídnul jako komplet úpravu rádia „na klíč“. Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 Koblih69: tak to je opravdu zajímavá nabídka a řešení. Uvidíme, jak se to bude zamlouvat ostatním, kdo by měl zájem. Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Oldo, jak vidíš tak přesně jak jsem předpokládal - půl roku pryč a zájem žádný :D:D Citovat
OK406 Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Myslím, že smích není na místě. Mám odpovědi v SZ. Bohužel nejsou zde v příspěvku. Citovat
Benžík Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Na přání OKčka přidávam moje řešení mp3, je to trošku zbastlený, snad se to bude líbit. Připojit to jde celkem lehce. Vyřešil jsem to i prehravanim mp3. Koupil jsem fmrtansmiter, který podporuje rds. Na trasmiteru je 3,5mm jack, ten funguje jako audio vstup, ale i výstup. Tak aby transmiter nemohl být rusen, tak jsem to vytahnul z něj a kablíkem připojil do radia a vzduchem přes fm jde jen id3tag v rdsce. V rádiu jsem našel šváb něco jako audio procesor (ten má na starosti hlasitost a všechno nastavení zvuku) a jeho vstup pro fm. Při zapnutí trasmiteru se relatkem přeruší vstupy tohoto švába a připojí se na ně výstup trasmiteru. Takže rádio bude fungovat pořád stejně, jen jedna předvolba bude použita pro trasmiter, zvuk je ok a bez rušení a text mp3 je na displeji pp. Ještě musím dodělat ovládání trasmiteru, pod dvirkama kazety budou tlačítka na ovladani trasmiteru, ovládací packu jsem predelal, nechal jsem jen ovládání hlasitosti a že zbytku kontatů to připojím k ovladani trasmiteru (<,>, adr+,adr-). Ovládání je k tomu uni ir dálka. No a nejhodsi bude přepsat tagy v pc tak, aby byly bez diakritiky a pridamin mezer tak, aby se na 8mi mistnym displeji zobrazily cely slova a ne půlka jednoho, mezera a půlka druhyho. Citovat
OK406 Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Děkuji:super [upravil dne 2/12/12 19:57 od Ferry] Citovat
koblih69 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Benžík ti ho zajisté vyrobí taky Citovat
Lihous Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Koukam ze resite adapter k Og radiu na MP3 + zobrazeni na displej Zeptam se abych nezakladal nove tema. Na ne og radio konkretne JVC KD-LHX 552 neni adapter ktery by umel poslat pismenka na displej ?? Packu pod volant uz mam take od kolegy tady z fora a funguje na 1 .... Citovat
OK406 Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 U cd měniče, co mám napojený na originál rádio Philips 4050, se mi na displeji neukazují jednotlivé skladby, ale pouze číslo cd a pořadí písničky na cd. Nevím, zdali by to mělo ukazovat jednotlivé skladby písniček, ale myslím si, že ne. Citovat
mmmb Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Na přání OKčka přidávam moje řešení mp3, je to trošku zbastlený, snad se to bude líbit. Připojit to jde celkem lehce. Vyřešil jsem to i prehravanim mp3. Koupil jsem fmrtansmiter, který podporuje rds. . To čumín, jako že ti ukazuje názvy písniček na displeji \"B\"? Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 Na přání OKčka přidávam moje řešení mp3, je to trošku zbastlený, snad se to bude líbit. Připojit to jde celkem lehce. Vyřešil jsem to i prehravanim mp3. Koupil jsem fmrtansmiter, který podporuje rds. Na trasmiteru je 3,5mm jack, ten funguje jako audio vstup, ale i výstup. Tak aby transmiter nemohl být rusen, tak jsem to vytahnul z něj a kablíkem připojil do radia a vzduchem přes fm jde jen id3tag v rdsce. V rádiu jsem našel šváb něco jako audio procesor (ten má na starosti hlasitost a všechno nastavení zvuku) a jeho vstup pro fm. Při zapnutí trasmiteru se relatkem přeruší vstupy tohoto švába a připojí se na ně výstup trasmiteru. Takže rádio bude fungovat pořád stejně, jen jedna předvolba bude použita pro trasmiter, zvuk je ok a bez rušení a text mp3 je na displeji pp. Ještě musím dodělat ovládání trasmiteru, pod dvirkama kazety budou tlačítka na ovladani trasmiteru, ovládací packu jsem predelal, nechal jsem jen ovládání hlasitosti a že zbytku kontatů to připojím k ovladani trasmiteru (<,>, adr+,adr-). Ovládání je k tomu uni ir dálka. No a nejhodsi bude přepsat tagy v pc tak, aby byly bez diakritiky a pridamin mezer tak, aby se na 8mi mistnym displeji zobrazily cely slova a ne půlka jednoho, mezera a půlka druhyho. Po delší době jsem se podíval na toto téma a jen se zeptám, zda-li by si neměl nějaké fotky. Díky. Jinak zajímavé je i jak jsem dal ji předchozím příspěvku, kde jsem dal odkaz na Digital Audio MP3 Player Module with Remote Controller for Car , což by nebylo špatné, pokud by to komunikovalo s rádiem Philips 4050 a neno Philips 4035. Bohužěl, se v elektronice nevyznám a proto se ptám zde na konkrétní řešení. Je škoda, aby se vyměňovalo originál rádio. Citovat
antik Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 mě by zajímalo, jestli by to Digital Audio MP3 Player Module with Remote Controller for Car slo napojit na starý model radia přez ten konektor co je hned nad těma 2x ISO konektorama. Zatim jsem neviděl nikde navod, co který pin toho konektoru znamená. ten MP3 player má takovýhle výstupy a já tuším, že by právě ten konektor na rádiu mohl mít input R/L , pak by to bylo jen o zapojení kabílku do konektoru a konektory do radia a MP3 playeru, kterej se dá lehce někam zapustit třeba do palubky nebo kamkoliv jinam. našel jsem i větší kousky , ale tenhle má cenu pod 2 stovky i s poštovným a je nejmenší. Ale asi by měla být na rádiu funkce AUX aby se to dalo přepínat . Pak už je jen na zapojení páčky do tohodle, protože externí ovládaní do má, nejen Infra DO. Za úvahu to rozhodně stojí. [upravil dne 30/1/13 13:16 od antik] Citovat
miroja Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Tu som nasiel nejake popisy konektorov Philipsackych radii. O tom tretom konektore, pisu, ze piny 19 a 20 su vstupy a 18-tka je input reference, co by mohlo ??? prepinat radio do \"aux\". Nie je to navod, len isnspiracia,ale za predpokladu dodrzania dostatocnych bezpecnostnych opatreni by to mozno stalo za vyskusanie .... http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio-car-connector/PHILIPS-Car-Radio-Wiring-Connector.htm Citovat
antik Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Popisky výborný, ale aux jsem tam nenašel. naopak, netušim co to je vůbec zač, co se tam napojuje ? Citovat
Lihous Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Zdravim Vas a neni to nahodou zivota schopne jen s napajecim napetim a vystupem? Tady by schazel vstup AUX na radiu pripadne jak se to pred lety praktikovalo Cd menic a \"prehravat cd s nahranym tichem\" a z toho si vzit vstup pro audio?? Opet jen napad?? Dokonce me nenapada k cemu ten modu slouzi/lepe napsano s cim spolupracuje? Citovat
antik Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 to je psané už v názvu. šoupneš tam flešku nebo MMC nebo SD kartu na které máš MP3 a bude ti to hrát. Některé tyto moduly umí rovnou i rádio. chceš to vidět na videu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.