Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, přestalo mi jít DO odemykání dveří. :myslimNevíte v čem to může být nebo kde v autě je příjmač, že bych se na něj kuknul, jestli není něco s ním. Díky

Odesláno
Původně zaslal: pažoutek

Potřeboval bych poradit, přestalo mi jít DO odemykání dveří. :myslimNevíte v čem to může být nebo kde v autě je příjmač, že bych se na něj kuknul, jestli není něco s ním. Díky

co baterka v klici?:D

Odesláno

ja som mal nieco podobne a musel som vymenit baterku za novu lebo signal mi nevedel vysielac poslat, kontrolka mi svietila ale nic sa nedialo , a samozrejmemusel som precistit kontakty v kluci lebo....

Odesláno

ahoj, měl jsem podobný problém.

auto jsem koupil jako ojeté z itálie a dálka od začátkunefungovala:(, koupil jsem novou baterii a pořád nic.

tak jsem klíček i s přijímačem zanesl jednomu koumákovi a ten se pokusil o opravu, které se bohužel ukázal a jako nestabilní.

nakonec jsem to vyřešil novým přijímačem a dálkou ne v klíčku, ale jako přívěsek.sice mám ke klíčku ještě jedno bimbátko nicméně dálka funguje a vo to dé

P.S. přijímač je ve střeše u stropní svítilny, stačí malý plochý šroubovák a opatrně vypáčit

Odesláno
Původně zaslal: t.rozhon

ahoj, měl jsem podobný problém.

auto jsem koupil jako ojeté z itálie a dálka od začátkunefungovala:(, koupil jsem novou baterii a pořád nic.

tak jsem klíček i s přijímačem zanesl jednomu koumákovi a ten se pokusil o opravu, které se bohužel ukázal a jako nestabilní.

nakonec jsem to vyřešil novým přijímačem a dálkou ne v klíčku, ale jako přívěsek.sice mám ke klíčku ještě jedno bimbátko nicméně dálka funguje a vo to dé

P.S. přijímač je ve střeše u stropní svítilny, stačí malý plochý šroubovák a opatrně vypáčit

Ako si napojil prijímač nového DO na elektroniku otvárania?Nemáš schému?

Odesláno

to diesel:

dostal jsem to komplet(myslím přijímač a vysílač). muselo to být z nějakého strašího peugeota, protože přijímač pasoval do origo ve střeše. jen vysílač není v klíčku je to jako přívěšek

Odesláno

Ked odomknes klucom otvoria sa ti vsetky dvere? Pokial hej, mas jednotku centralu aj kable OK a naozaj by som sa zameral na prijimac alebo kluc.(kluc skontrolujes tak ze na mobile cez fotak pozries ci ti blika vysielacia LEDka, ze svieti ta kontrolna este vonkoncom nic neznamena:)Pokial sa ti neodomykaju dvere mas v cudu kable vo dverach(najskor predne) alebo jednotku centalu - ta je za zadnymi sedackami medzi nadrzou a dnom kufra. Byva na nej odtrhnuty kontakt na jednej cievke, zapajkujes to behom chvilky, tak to bolo u mna. Osobne neverim ze mas vadny prijimac, chyba bude niekde kde som popisoval.Tak vela zdaru.

Odesláno

Tak jsem asi našel přijímač.... není ve střeše u světla, ale myslím že je u řidiče napravo pod mřížkou ventilátoru nad pojistkovou skříňkou.. jsou u toho poklop v palubce, který se dá vycvaknout... Když jsem tam uklízel a čistil mřížku, tak jsem s kabelama od toho přijmače (taková černá krabička) zahýbal a dálka potom jela... Bohužel jenom asi na půl dne.. pak zase přestala a od té doby už nejde, i když zahýbu s kabelama... takže podle mě tam bude asi špatný kontakt....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...