Přejít na obsah

Diesel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    172
  • Registrace

Vše od uživatele Diesel

  1. Diesel

    Chladenie

    Zistil som aj ja určité informácie.
  2. Diesel

    Chladenie

    Chlapi díky za záujem mi pomôcť.
  3. Diesel

    Chladenie

    Díky že sa našiel niekto s ochotou poradiť. Šťastné a veselé tebe aj všetkým na tomto fóre. K veci. Klíma je automatická. Mám otázku. Teplomer na palubovke má čidlo kde? Akú meria teplotu? Všetko sa odvíja od toho, že ručička veľmi pomaly stúpa do svojej pracovnej polohy. Podľa mňa pomalšie ako predtým. Kúrenie začína slabo, ešte je ručička v minimálnej polohe. Nemôže to byť zavzdušnené? Ten plastový šroubek s krížovou hlavou je na odzvdušnenie?
  4. Zdravím majiteľov našich miláčikov s motorizáciou Puretech. Chcel by som požiadať o voľajaké podklady ku chladiacemu okruhu. Koľko je tam vlastne termostatov, koľko okruhov a tak podobne. Dôvod? Mám totiž podozrenie na určitú závadu. Zdá sa mi že auto menej kúrí a dlhšie sa zohrieva. Pozor! Nie je to nástupom zimy. Auto mám totiž druhú sezónu. Ako dôkazy sú bohužiaľ iba moje poznatky a pocity ktoré nestačili ako podnet na riešenie záručnej opravy podľa jedného "spratka" menom Martin v prijímacej kancelárii servisu Begam v Trnave. Autiak sa po čase zohreje na pracovnú teplotu a kúri ale... Budem Vám povďační za akékoľvek podklady.
  5. Chlapi mne je toto vlákno dosť podozrivé. Máme predsa ešte obraz, nie iba zvuk že?
  6. Diesel

    Predné stierače

    Nebolo treba žiadne obavy. Išlo to ako po masle aj bez sťahováka. Teraz stierače fičia jedna radosť.
  7. Diesel

    Predné stierače

    Tak diky. Skusim to. Dam info
  8. Diesel

    Predné stierače

    Áno o 2008-ke. Túto fintu poznám ale myslím pri demontáži celého stierača z tisíchrana, tento je dosť napružený na sklo. Niektoré stierače sa dajú odklopiť od skla až do stabilnej polohy a potom hlavne pri nasádzaní to napruženie neprekáža. Síce vidím, že aj na tom videjku je to tak isto ako to mám ja.
  9. Diesel

    Predné stierače

    Chlapi naozaj takéto značky tam mám. Upozornil ma na to v autoservise prijímací technik. Nepotešil ma však s výrokom, že je to zdĺhavejšia oprava a termín až v septembri. Skúšal som ďaľší autorizák, v ktorom pre tie isté kapacitné obmedzenia mi poradil, že mi to môžu spraviť hoci kde, že to na záruku nemá vplyv. Tak som uvažoval či sa neodvážim na to sám, veď môjho Péťu 306 som roky reparoval sám. Pri týchto úvahách ma trocha zneistil fakt, že tieto stierače sa nedajú zalomiť do stabilného kolmého úhla aby som potom montáž zvládol bez škrabancov po kapote a okne. Sťahovák si zapožičiam, aj keď môj známy ktorý je akoby poradca pri mojich opravách konštatoval,že na to netreba žiaden sťahovák. Ako by sa zišla kniha "Ako na to" vo verzii 2008.. Neviete poradiť nejakú fintu?
  10. Diesel

    Predné stierače

    Díky priateľu.
  11. Diesel

    Predné stierače

    Samozrejme myslim u jaslova. Ten to dufam pochopí skorej ako ty.
  12. Diesel

    Predné stierače

    No ano ale myslim samozrejme u teba po oprave. Potom by som to porovnal. Alebo to dam do servisu. Je to v zaruke. Hlavne teraz ked to viem kedykolvek vyvolat.
  13. Diesel

    Predné stierače

    To jaslov. Dnes pri návrate z dovolenky nás niekoľkokrát prekvapil lejak. Zistil som, že ten problém sa objaví pri rýchlom stieraní, buď keď je prepínač na najväčšiu rýchlosť alebo pri automatickom chode pri veľkej rýchlosti stierania. Ako si to povedal, stierače sa štrajchnú v spodnej časti. Potom odskočia a hrozne rachotia. Ako si poradil mám to aj natočené ale neviem ako to spomaliť, dám to dcérke nech s tým niečo urobí. Nemohol by si nafotiť tú základnú polohu stieračov?
  14. Diesel

    Predné stierače

    Díky. Preskúmam a dám vedieť.
  15. Diesel

    Predné stierače

    Díky za reakcie .Ten problém je pri vrchnej polohe stierača, keď sa má vracať, sa akoby pretočí. Ešte doplním že to sú tie ploché gumené AERO.
  16. Chcem sa poradiť s majiteľmi tohoto modelu či nemajú problémy s prednými stieračmi. Totiž stalo sa mi to niekoľkokrát, že väčšinou pri zapnutí sa ramienko divne pretočí a poskočí po skle s výrazným rachotom. Ďaľšie zotretie už býva normálne. Trocha to vodiča vystraší.Robilo to aj začiatkom jari pri chladnejšom počasí ale aj niekedy v lete. Nemáte podobné skúsenosti? Auto má asi pol roka najazdené iba občas nastierané.
  17. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Stano 36. Ešte nie.Zamestnala ma tá aktualizácia softu. Ak budú problémy pretrvávať, skúsim to. Díky.
  18. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Len dovetok. Na kvalitu hudobného výstupu sa nesťažujem. Auto považujem ako prostriedok na vozenie. Mňa trápi stále štrajkujúci My Peugeot.
  19. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Markusenka. Mám display viď foto. Včera aktualizovaný fw.
  20. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Vieš skorej som myslel či to nemá zmysel trebárs pri navigácii.
  21. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Takže na rýchlosti prenosu dát tam veľmi nezáleží?
  22. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Čaute. MP zase odmlčané, už ma to štve. Mám jednu technickú otázku. Aký typ konektoru USB mám v mojom aute? 2.0? Chcem si kúpiť kratší kábel USB a neviem aký typ. Pomôže niekto? Díky.
  23. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Díky za rýchlu reakciu. Prosím ťa ako to mám konvertovať pri zálohovaní na ten súbor .myp?
  24. Diesel

    Dotyková obrazovka-funkce

    Zdravím. Poprosím o radu pri problémoch s aplikáciou MyPeugeot. Neviem sa akosi s ňou dohodnúť. Totiž určitými podnetmi, ktoré neviem presne definovať mi prestane fungovať. Príklad včera som si cez Android auto zapol navigáciu Waze. Po pristátí prd. Žiadne známe zvuky nabehnutých informácií v mojom mobile.Pri ďalšej jazde už bez odozvy. Nemal som čas sa tomu venovať v aute tak som špekuloval iba doma. Uložil som zálohu v exceli ako je to v návode. Zmazal som MyPeugeot a znova nainštaloval. Za svet sa mi nedarí zálohovaný súbor nahrať. Minule keď som bol v susednom Hodoníne (prechod hraníc) tak pri návrate podobný problém. Ale vtedy som novonainštalovanú apku rozchodil po nekonečnom spárovávaní Blue tooth. Skrátka nervy. V čom môže byť problém. Že by vo mne? Díky za akúkoľvek radu.
×
×
  • Vytvořit...