Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny

nemohl by mě někdo poradit kde bych sehnal silentbloky motoru na 406 2.0 hdi 66kw. nejedná se mě o originály, ale spíš něco v náhradě. origoše budou určitě drahé. hlavně potřebuju zadní silentblok. Ten co drží i pravou poloosu. nevíte někdo přesný název tohoto dílu? zatím dík

Odesláno

Ahoj no tak to dej do normalního autoservisu.Tam ti to normalně udělaj,silenblok motoru pro ně nebude problem.A hlavně u nich to nebude stat tolik peněz.A hned ti řeknou kolik ten silenblok bude stat:super.Oni si ho objednaj to nemusíš kupovat.Jo a z autokelly to nekupuj.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Ahoj no tak to dej do normalního autoservisu.Tam ti to normalně udělaj,silenblok motoru pro ně nebude problem.A hlavně u nich to nebude stat tolik peněz.A hned ti řeknou kolik ten silenblok bude stat:super.Oni si ho objednaj to nemusíš kupovat.Jo a z autokelly to nekupuj.:papa

Proč ho nekupovat v Autokelly?Máš s tím špatné skušenosti?
Odesláno
Původně zaslal: pavel104

Zdravím všechny

nemohl by mě někdo poradit kde bych sehnal silentbloky motoru na 406 2.0 hdi 66kw. nejedná se mě o originály, ale spíš něco v náhradě. origoše budou určitě drahé. hlavně potřebuju zadní silentblok. Ten co drží i pravou poloosu. nevíte někdo přesný název tohoto dílu? zatím dík

Medzi originálnym silentblokom z Peugeotu a neoriginálnym je rozdiel v cene pák korún..

Ale do origo servisu by som to nedával robiť. To by bola asi dosť predražená oprava. A doma to asi robiť nebudeš, pretože musíš dať von polos a silentblok vylisovať a nalisovť nový..

Odesláno
Původně zaslal: Majar

Taky by mě zajímalo proč ne z A.K.??Mám je za dost solidní?! :myslim

čau no ja osobně jsem s nimi problemy neměl poněvadž jsem u nich nic nebral.ale znamí mi řikaly že to je nic moc a že by tam už nic nekupovali.Ale třeba zaleži na tom jestli naraziš na zmetek no a na ten mužeš narazit kdekoliv si myslim.

Odesláno

To máš šťastie. To je ten najlacnejší zo štyroch silentblokov. A podľa mojich informácií tento odchádza na každom motore, ktorý má najazdených nad 200.000 km. Ja som ho zohnal v Elite asi za 250,- Sk. Akurát pri jeho výmene treba toho trocha viacej rozobrať ako je to už tu spomínané. Takže veľa šťastia pri výbere mechanika.:super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Utrecht

A zabudol som má ten silentblok odfotený z katalógu v telefóne ale nemám to ako dostať do PC. Kto chce pošlem mu to v MMS.:myslim

pošli si jej na meil a pak není problém jej jsem dát :super

Odesláno

Co se týče autokelly neměl jsem snima nikdy žádnej problém, ale taky jsem nikdy od nich nebral nic ve značkách starline. Vždycky jen "značkovější" díly jako je FEBI a podobně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...