Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co rikate na zakaz koureni?  

1. 1. Co rikate na zakaz koureni?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Říkejte si co chcete, ale je jasné, že svoboda vaše končí tam, kde začíná svoboda moje! To znamená, že nechápu, proč bych se měl já ve svých právech uskromnit na úkor kuřáků? Mě je to jedno, ať si klidně kouří, ale ať to mne neomezuje. Myslím si, že jsem velmi tolerantní člověk, ale toto mne opravdu štve. Jsem tedy jednoznačně pro zákaz, když kuřáci nedokázali být dostatečně tolerantní bez nutnosti zákona. Vnímám tento zákaz jako ochranu mých práv. Jak se tu již psalo výše, poměr nekuřáků a kuřáků je dnes kolem 3:1 a stále se lepší v prospěch nekuřáků. Takže pokud v našem okolí budou 3 nekuřácké hospody nebo restaurace na jednu kuřáckou jsem pro. Obsluha si dnes nedokáže (nebo nechce) pohlídat ani zákaz kouření v době oběda, takže jednoznačně zakázat. Mnozí kuřáci argumentují auty, tak jen uvádím, že jedna cigareta vyprodukuje srovnatelné množství školdlivin, jako auto s katalizátorem za 30 min! Takže si kuřáci sáhněte do svědomí, kolik cigaret kdo denně vykouří a jak dlouho by muselo auto jezdit aby vyprodukovalo stejné množství splodin. ....nehledě na to, že vám smrdí hadry a taky z huby a je báječné s kuřáky dělat obchodní jednání v uzavřené místnosti.

[upravil dne 18.1.08 destiny]

Odesláno

stačí představa kdyby moje přítelkyně měla vykouřit krabičku deně, ani jedna cigareta deně by neprošla, u kámošů mi to neva ale taky se jich nekdy zeptam proc neprestaly, ze do toho nasolej peníze a pak si stezujou jak nemaj na tohle nebo tak, a nebo zas nekdo kouri ze mu to chutná.. tak at si kouri ale venku, nebo nekde jinde nez ve spolecnosti nekuraka kterej si vybral o jeden zpusob min jak si vědomě ubližovat...

jinak kazdopadne vimze kazdy slovo zbytecny kdyz kurak prestat nechce tak kuli nekomu jinymu urcite neprestane :(

[upravil dne 18.1.2008 aaischa]

Odesláno

Blbě se vysvětluje co chcu říct.

Rozdíl je kouření na zastávce a v hospodě. Na zastávce dotyčnej nekuřák stát "musí" ale do hospody XY nemusí jit. Když já du do hospody tak vybírám podle několik faktorů (hlučnost, co tam chodí za lidi, obsluha atd. atd.) a pokud bych byl nekuřák tak vybírám i podle toho. Znám v Brně několik hospod (nebo restaurací), který sou buď úplně nekuřácký nebo mají nekuřácký prostory. Porovnání s chlastem sem myslel tak, že pokud nekuřákům v hospodě vadí kuřáci a výsledkem je zákaz kouření, tak pokud abstinentům vadí ožralci tak zakážou alkohol? Vím že alkohol se nedá chlastat pasivně, ale když budu kouřit naproti ostrůvku tramvaje tak ten kouř stejnak na ti lidi pofičí.

By mě zajímalo jak se takovej zákaz prosadí ve vesnických hospodách...

Odesláno

...by mě zajímalo jak se takovej zákaz prosadí ve vesnických hospodách...

Mám takovej dojem, že v okolí mýho bydliště by si to žádnej hospodskej ani nedovolil - zaprvé kouří a pak by ho asi vynesli i z cedulí - "Zákaz kouření". :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

At jdou do pr..... Kdo nechce bejt v zakouřený hospodě, at chodí do nekuřácký. Stejně to nikdo dodržovat nebude.

Ve zkratce bych to řekl stejně.

A ti co bydlí ve mestě se stejnak nadýchají takových věcí, že hodina v kuřácké hospodě je maličkost.

Odesláno

At jdou do pr..... Kdo nechce bejt v zakouřený hospodě, at chodí do nekuřácký. Stejně to nikdo dodržovat nebude.

To je tezky, kuracka a nekuracka, ted si vem fakt mensi obec, kde maj jen jednu hospodu:myslim Je pravda ze je nekuraku fakt o dost vic, takze uz by jsme meli bejt asi omezovany my kuraci...

Odesláno

třeba kuřáci nakonec zpětně po pár letech poděkujou aspoň těch několik málo kerý třeba i přestanou že měli o důvod víc páč nebyla hospoda kde toho vyfajčili nejvíc plná kuřáků kámošů jak dřív...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

třeba kuřáci nakonec zpětně po pár letech poděkujou aspoň těch několik málo kerý třeba i přestanou že měli o důvod víc páč nebyla hospoda kde toho vyfajčili nejvíc plná kuřáků kámošů jak dřív...

To je prave ono, ja uz tak nejak prestavam, jediny kde to neustojim je hospoda, takze ja to vitam

Odesláno

Já osobně jsem nikdy nekouřil, nekouřím a doufám, že nikdy kouřit nebudu. Nicméně nikdy mi to nijak zvlášť nevadilo (smrad cigarety). Před třemi lety jsem změnil zaměstnání a tam kouří skoro všichni a pořád, takže to teď musím čuchat tři dny po sobě, 12 hodin vkuse a zhnusilo se mi to natolik, že se snažím kuřákům vyhýbat. Je to děs, když člověku během pár minut zasmrádnou hadry a musí v tom pak chodit celou šichtu, pak si jde někam sednout na pivko a musí to čuchat zase. Je to humus. Jak říkám, nikdy mi to nevadilo, ale od určité doby se mi to šíleně hnusí. Takže zakázat. Nevidím jediný důvod, proč bych měl být v práci, ale i mimo ní diskriminovaný kuřáky. Pokud chtějí hulit, ať k tomu mají vyhrazené místa.

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Já osobně jsem nikdy nekouřil, nekouřím a doufám, že nikdy kouřit nebudu. Nicméně nikdy mi to nijak zvlášť nevadilo (smrad cigarety). Před třemi lety jsem změnil zaměstnání a tam kouří skoro všichni a pořád, takže to teď musím čuchat tři dny po sobě, 12 hodin vkuse a zhnusilo se mi to natolik, že se snažím kuřákům vyhýbat. Je to děs, když člověku během pár minut zasmrádnou hadry a musí v tom pak chodit celou šichtu, pak si jde někam sednout na pivko a musí to čuchat zase. Je to humus. Jak říkám, nikdy mi to nevadilo, ale od určité doby se mi to šíleně hnusí. Takže zakázat. Nevidím jediný důvod, proč bych měl být v práci, ale i mimo ní diskriminovaný kuřáky. Pokud chtějí hulit, ať k tomu mají vyhrazené místa.

to jo, je naprd, kdyz te netolerujou. My mame v praci kurarnu, ale je hned pri vstupu do objektu, takze se tomu stejne nevyhnes

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

To je tezky, kuracka a nekuracka, ted si vem fakt mensi obec, kde maj jen jednu hospodu:myslim Je pravda ze je nekuraku fakt o dost vic, takze uz by jsme meli bejt asi omezovany my kuraci...

Ale to je věc majitele, jakej typ restaurace si udělá, zákazník má volbu tam jít nebo nejít. Bydlim na vesnici a máme tady nekuřáckou restauraci, protože je tu pro ni klientela.

Odesláno

Ještě tu mám 2 krabky spart /sobota+neděle/ - vážně uvažuju o tom, že vod pondělka skončím.

Nechce se se mnou ještě někdo z kuřáků zúčastnit "soutěže" - i když si moc šancí nedávám. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Ještě tu mám 2 krabky spart /sobota+neděle/ - vážně uvažuju o tom, že vod pondělka skončím.

Nechce se se mnou ještě někdo z kuřáků zúčastnit "soutěže" - i když si moc šancí nedávám. :bojim

Tohle jsem zkoušel několikrát, dokonce jsem jednou zmačkal a vyhodil krabku, ve který chyběly 4 cigára. Pak stačilo jedno dvě piva a bylo po nekouření;)

Jinak chápu, že nekuřáky kuřáci štvou, ale věřte, že vy nás s tim vašim věčnym osočováním taky;)

Jak už někdo psal o těch abstinentech a ožralech- docela by se mi zákaz prodeje a konzumace chlastu líbil- dost bych ušetřil...

Jestli tady budete pokračovat stejnym stylem, za chvíli to tady bude vypadat jako v diskuzi na VW Clubu ohledně koupě P307 nebo GIV:bojim:bojim:bojim:bojim

Odesláno

tak držím palce:super:super:super. Každý pokus se počítá
Odesláno
Původně zaslal: adraj

tak držím palce:super:super:super. Každý pokus se počítá

Uf uf nikdo jinej/z kuřáků-závisláků/ (ne "adraj" již nekuřák)nemá odvahu se do "soutěže" přihlásit ????

[upravil dne 19.1.2008 myryn]

[upravil dne 19.1.2008 myryn]

Odesláno

Uf uf nikdo jinej/z kuřáků-závisláků/ nemá odvahu se do "soutěže" přihlásit ????já bych do toho šel,ale už to je přes 14 dní co jsem se na to vyprdnul:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...