Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

co rikate na prednost chodcu pred tramvaji?  

1. 1. co rikate na prednost chodcu pred tramvaji?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nejhorší na tom je, že spousta důchodců ani neví, že nemají na přechodu před tramvají= šalinou přednost. Důchodci prostě vidí přechod a je jim jedno, kdo kvůli nim bude brzdit, oni jsou přece na přechodě :nevim .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Nejhorší na tom je, že spousta důchodců ani neví, že nemají na přechodu před tramvají= šalinou přednost. Důchodci prostě vidí přechod a je jim jedno, kdo kvůli nim bude brzdit, oni jsou přece na přechodě :nevim .

Jo a nejlepší jsou ti co v blízkosti přechodu žvaní s kolegou důchodcem /kde maj levnou zeleninu/ přitom se na mě dívají jak k přechodu dojíždím a když jsem tak 10 metrů od přechodu tož tam vlezou (však ty s tím něco uděláš a zabrzdíš - no zkus do mě vrazit a uvidíš).

Jo a vozovka je namrzlá a na ní poprašek sněhu. :grr :grr

Odesláno
Původně zaslal: myryn

Původně zaslal: Aluška

Jo a nejlepší jsou ti co v blízkosti přechodu žvaní s kolegou důchodcem /kde maj levnou zeleninu/ přitom se na mě dívají jak k přechodu dojíždím a když jsem tak 10 metrů od přechodu tož tam vlezou (však ty s tím něco uděláš a zabrzdíš - no zkus do mě vrazit a uvidíš).

Jo a vozovka je namrzlá a na ní poprašek sněhu. :grr :grr

To dělají moc rádi
Odesláno

Je vidět, že pánové politici nejezdí šalinou. Třeba v pátek v takových 13-14hodin. na Brněnské čáře houká jedna šalina za druhou, protože jí pod kola (nebo jak se to u šalin jmenuje :-) ) skáčou noví a noví lidé, jen aby byli na druhé straně silnice o 10s rychleji. Čiliž když se nyní tato přednost změní v neprospěch šalin, tak to bude znamenat dle mě určitě zpozdění a nemalé komplikace. Holt dej blbci funkci a ...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: adraj

po uzákonění přednosti před tramvajema:bojim

tak bejt to nějakej fero tak OK, ale jinak :nevim:myslim

To by tam bylo asi vic hovězí krve......... :P

Odesláno

noooo, zrovna tady asi ne :)tam ty tramvajky stojej porad, protoze proste semafor a rozjet se ani nestihnou :)

ale rozhodne by to byl prinos, protoze tramvajky by uz jen staly, lidi by chodili pesky a je to :)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Pozor na Pravidla! ;)

Soráč ale snad jsem se nikoho nedotkl. :myslim

Co se týká tý hovězí krve- tož jeden soused od vedle má vola a říká mu "Fero".

Pokud to někdo pochopil jinak - tak se omlouvám.

[upravil dne 14.1.2008 myryn]

Odesláno

Já nikoho nejmenoval, jen jsem upozorňoval. Koho? To si přeberte sami - pravidla platí pro každého.

A jinak se nenechte rušit v probíraném tématu.

Mimochodem - nechystá se ta přednost chodců v rámci reformy důchodového systému?

Odesláno

Jinak jsem dříve chtěl napsat,že zábrzdná dráha tramvaje při rychlosti 40km je cca 48 metrů,při použití provozní brzdy. Na bačkory to bude o hodně méně,ale těch pomlácených více. A ty metry jsou na suché koleji,na rovině a při 50% obsazení. Podle vlastní zkušenosti,bych řekl,že to bude o něco méně než co máme psané v knížkách. Takže at každý uváží jestli před tramvaj(šalinu) poleze na poslední chvíli.

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

A pak mi vysvětlil jak funguji "cigánský invalidní důchody na hlavu". :grr

tak to je pekna svinarna no :( jeslti to tak funguje, fakt cert dluzen

Proč by to nefungovalo. Stačilo se včera dívat na reportáž o "nejmenované" rodině z Ústí n. L. Jak chudáci nedostali dávku, kvůli takové prkotině, jako je 0,9 mega (odškodné) na účtu a jak to jejich advokátka požene až do Štrasburku.

[upravil dne 14.1.08 Kdo]

Odesláno

Už neví poslanci, co by navrhovali!! A co takhle přednost poslancům? Jak říká staré české přísloví, že nejhorší srážka je s b*bcem!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...